Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı gerginlikler ve heyecanlar yaşamaya uygun bir günde olacaksınız. Duygusal olarak sizi etkileyecek küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla çok samimi olarak konuşacaksınız ancak ortaya koyacağınız ani tepkiler çeşitli sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ve planlarınızda bir hareketlilik olabilir. Sabırsız davranışlardan uzak durmalısınız.

İş yaşamınızda ani kararlar verebileceğiniz ve bunları hemen uygulamaya geçebileceğiniz bir gündesiniz. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz yada hayatınızdaki bazı sorunlar çözülme noktasına gelebilir. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı olabilir. Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Çeşitli konularda harcamalarda bulunabilirsiniz ve bunlar uzun vadede sizin için zarar verici nitelikte olabilir. Ani kararlarla maddi konularda girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır.

Küçük de olsa keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olacaktır. Gün içinde sürekli olarak zihniniz işlek olacaktır ve birden çok konuyu değerlendirmeye alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha planlı, programlı yaşama yollarını aramalısınız. Sorun haline getirdiğiniz küçük problemlerden kurtulma dönemi. Bugün sizi etkisi altına alan iyimserlikten, bu anlamda yararlanabilirsiniz. Hayatınızın genelinde gözlemleyip sıkıntı duyduğunuz düzensizlik, belli konularda eleştiriye açık olmanıza ve cesaretli adımlar atabilmenize bağlı.

3 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay tüm gün Kova burcunda hareket ediyor olacak. Bugün kendinizi mutlu edecek şeylere odaklanabilirsiniz. Psikolojik olarak sanki hayatta bazı şeyler sizi kısıtlıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu nedenle özgürce istediğiniz gibi yaşayacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Erken saatlerde Ay-Venüs kavuşumuyla geçmişinizdeki biri hakkında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gece saatlerinde aktifleşen Ay-Mars zorlu açısıyla beraber sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Risk almamanız gereken bir gecedesiniz. Sevgiler, Astromeri

3 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün Ruh Hali: Hareketli Günler BaşlıyorAy, bugün hava burcunda hareket ediyor ve seni derin düşünceler içine çekiyor. Karşına çıkan kişiyi düşünüyorsun ve onunla ilgili sosyal medyada yaptığın minik araştırma kafanın iyice karışmasına neden olabilir. Bugün arkadaşların arasında çıkar sağlamak isteyen kişileri deşifre etmek isteyebilirsin. Bir pazar günü için yalnız kalmayı tercih edeceksin. Evde değişen şartlar, düşüncelere dalmana neden olabilir ama kendine güvenin sayesinde bazı şeyler lehine dönüyor. Yarın burcunda Merkür gerilemesi başlayacağını da hatırlatmalıyım. Senin için hareketli günler başlıyor.

3 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza dikkat etmeli ve sizi ruhsal anlamda yoracak olan olaylara karşı şartları zorlamadan geri planda kalmalısınız.

3 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Saka burcuna ilerleyen Ay, daha çok kafanızda olan ancak somuta geçmekte zorlanabilecek durumlara işaret etmekte. Dedikodulara ya da arkadaşlıklarla ilgili belirsizliklere dikkat edebilirsiniz.

3 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize bir iyilik yapın. Hangi konularda yaptığınız hareketler, sizin kendinize de faydalı oluyor? Belki çevrenizdeki insanları iyileştirmeye çalışmak, kendinizi de iyileştirmenizi sağlar. Bu dönem çok ben merkezlisiniz. Sizin gibi şefkat burcuna hiç yakışmıyor. Hayat sadece sizin işiniz, sizin kariyeriniz ve siz değil.

3 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

3 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yoğunlaşan baskı ve stres sizi önemli kararlar almaya zorluyor. Bir süredir devam eden hayalperest tutumlar yerini kararlılığa bırakıyor. Objektif tutumlar önemli.

3 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Kova burcundaki seyahati sizin bilinçaltı alanınıza yerleşiyor. Demek haberci rüyaları not almanızda fayda var. Topluluklara karşı görevlerinizi tam anlamıyla yerine getireceğiniz bir gündesiniz. Mantıkla, duygular arasında ikilemde kalabilirsiniz. Çevrenizdeki kadınların soğuk ve mesafeli tavırları canınızı sıkabilir. Hayatta herkesin sizin kadar fedakar olmayacağını aklınızdan çıkarmayın.

3 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sezgileriniz, mantığınızdan daha çok çalışacaktır. Bu, bugün için çok önemli bir avantaj çünkü mantığınız, karamsarlığınızdan olumsuz şekilde etkileniyor. Olayları sezgilerinizle değerlendirin.

3 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 39' 08"
Ay
Akrep
18° 02' 20"
Merkür
Koç
26° 12' 46"
Venüs
Balık
20° 58' 11"
Mars
Balık
04° 34' 05"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 08"
Satürn
Balık
13° 14' 33"
Uranüs
Boğa
20° 38' 16"
Neptün
Balık
27° 47' 22"
Plüton
Kova
01° 49' 03"
Chiron
Koç
18° 45' 48"
Lilith
Başak
19° 44' 22"
True Node
Koç
15° 35' 41"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>