Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkilerinizde beklediğiniz gelişmeler gecikmeye uğrayabilir. İlişkinize kaldırabileceğinden daha çok yükleniyorsunuz ve partnerinizden beklentidesiniz. Daha esnek ve sabırlı olmalısınız.

Sabah saatlerindeki huzursuzluk daha sonra kaybolarak yerini iyimser bir hevese bırakıyor. Bugün, çalışmalarınız veilişkilerinizin gelişimi için uygun.

Parasal konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Ani harcamalar ve belki de pahalı alışverişler size fazlasıyla çekici gelebilir ve sizi zor durumda bırakabilir.

Geleceğe ilişkin planlarınızla ilgileniyorsunuz ama bu konuda sonuca ulaşmakta zorlanabilirsiniz. Duyarlı ve dış etkilere açıksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski bir arkadaşınızdan alacağınız dolaylı bir haber, bazı projelerinizi gözden geçirmenize neden olacak. Enerjik bir gününüzdesiniz ve aklınızdan pek çok program geçiyor. Birlikte olmak istediğiniz kişilerin isteksizliği sorun olabilir. Bugün bazı anılar size fasılalı hüzünler yaşatacak. Geçmişle, orada size ait bir şeyleri unutmuşsunuz gibi bir ilişki içindesiniz.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yay burcundaki hareketini sürdürmeye devam ediyor. Sabaha başlangıç yaptığınızda Ay ve Neptün zorlu bir açıda olacak. Kariyer hayatınızda hayal kırıklarına açık bir zaman diliminde olacaksınız. Beklentilerinizin altında bir durumla karşılaşabilirsiniz. Çalışmıyorsanız da geleceğinize dair endişeli bir ruh halinde olabilirsiniz. Akşam saatlerine gelirken şansınızın açıldığı bir evreye giriyorsunuz. Sabahki karamsarlığınızdan eser kalmayacak. Beklediğiniz gelişmeler varsa bu zaman diliminde olumlu sonuçlanabilir. Sevgiler, Astromeri

27 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerini gerçekleştirmek isteyeceksin!İçinde ukde kalanları elde etmek isteyeceğin bir gün seni bekliyor. Bugün inatçılığını fazlasıyla gösteriyorsun. Eleştirilere karşı kırgınlığını sürdürerek, arkadaşlarının ortamı yumuşatmalarına bile izin vermiyorsun. Kendinin de haksız olabileceğini düşündün mü hiç? Her zaman senin istediklerin olmayabilir. Paranı idareli kullanıyorsun ama bugün bazı ihtiyaçların için harcamalar yapman gerekecektir. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, bir süredir ilgi duyduğun kişiden istediğin cevabı alamayacağını fark edip vazgeçebilir, yakın çevrende sana bu konuda akıl veren kişileri ciddiye alabilirsin. Özel hayatınla ilgili kararları başkalarının şekillendirmesine müsaade etmen söz konusu olabilir. Ailenden uzakta yaşıyorsan, onlara duyduğun özlemin arttığını fark edeceksin.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerinizin sizi yanıltabileceği bir gün dikkatli olmanızda fayda var. Hayata karşı sağlam durmalı ve kararlarınızı değiştirmemelisiniz.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili durumlar gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizle çevrenizdekileri etkilemek isteyebilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanarak yaptığınız işler yaratıcılığınızı arttıracaktır. Hayatınızdaki otorite figürleriyle görüşmeler yapabilirsiniz. Meslek hayatınızda mücadele gerektiren durumlar gündeme gelebilir.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşkan bir birey olmanız ve art niyetli değilsiniz. Başkalarının değil fakat kendi sırlarınızı saklamakta başarısızsınız.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birliktehayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars'ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında sizehayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir veteklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn'ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla hafta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzerehayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır

27 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yaşamsal planları harekete geçirecek fırsatlarınız var. Ailenizle anıları yad edebilirsiniz. Yönsüzlükten çıkmak ve akışta olmak için fırsatlar kendiliğinden gelişiyor.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken kariyerinizde önemli gelişmeler meydana gelecektir. Sözü geçen yetkili kişilerin alacağı önemli kararlarhayatınızdaki değişimlere olumlu etkide bulunur. Yabancılarla iletişim, yurt dışı projeleri hızlanır. Kültürel aktivitelerden kazanım elde edersiniz. Annenizin desteğini alarak tereddüt ettiğiniz bir konuda başarı elde etme şansınız yükselir.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün uzağı görebileceğiniz, bu yüzden de geleceğe yönelik planlar üzerinde düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Miadını doldurmuş kalıplar da sizi engelleyemeyecektir. Açık fikirlilik ile uzun vadeli planlamalar yapabilirsiniz.

27 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 43' 45" R
Ay
Başak
08° 27' 31"
Merkür
Koç
17° 34' 36"
Venüs
Koç
17° 27' 27"
Mars
Balık
21° 14' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 09"
Satürn
Balık
15° 32' 45"
Uranüs
Boğa
21° 43' 53"
Neptün
Balık
28° 33' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 36"
Lilith
Başak
22° 07' 09"
True Node
Koç
15° 36' 30"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>