Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün iyi, bir gün kötü giden , inişlerle çıkışlarla dolu bir aşk yaşantınız var. Bugün aşk yaşantınız çıkışta olacak. Sevgilinizle çok güzel zaman geçirecek, onun yanındayken kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz.

İş yerinizde bazı mevkilerdeki insanların ani ayrılışı, sizin sırtınıza binen yükü bir hayli arttırdı. Sizi bugün ve önümüzdeki günler çok yoğun birtemposu bekliyor.

Son zamanlarda oldukça tutumlu davranmaya başladınız. Evinizin ve kendinizin zorunlu ihtiyaçlarını tespit ettiniz. Bu şekilde davranmaya devam edip, gereksiz harcamalardan kaçınmanız çok olumlu.

Birçok konuda pek fazla düşünmeden kararlar almaya kalkıyorsunuz. İlk zamanlar her şey yolunda gidiyor gibi gözükse de ileri ki zamanlarda bu ani kararlarınızın neden olduğu sorunları yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar, pek de gerekli olmayan bir gizlenme ihtiyacı içindesiniz. Konu edilmek, gündemde olmak istemiyor gibisiniz. Çok duyarlı olduğunuz konulardaki yaşanmış bazı kırgınlıklar etkisini hala sürdürüyor gibi. Önümüzdeki günlerde bir mutluluğa yönelik kalabalıklarda koşuşturmalarınız olabilir. Bunu, iç çelişkilerinizi toparlamak için kullanabilirsiniz.

22 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Terazi burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Sizler için finansal konular ön planda olabilir. Borçlarınızı kapatmak için artık harekete geçebilirsiniz. Gündüz saatlerinde sizi rahatlatacak maddi bir gelişme de yaşayabilirsiniz. Miras meselesi varsa sizin lehinize olan şeyler yaşayabilirsiniz. Geceye doğru gelirken gezegenlerin de konumları değişiyor. Birçok sert etkiyi de beraberinde getiriyorlar. Ay'ın Satürn, Merkür'ün de Jüpiter ile olan sert kontakları sinirlerinizin gergin olacağı bir gece yaşatabilir. Paranızı harcarken temkinli olun. İnternetten işlem veya alışveriş yapmak için çok da güzel bir zaman dilimi olmayacak. Duygularınızı, tepkilerinizi dile getirirken abartılı davranabilirsiniz. Özelliklehayatınızı ilgilendiriyorsa sakin olmaya dikkat edin. Sevgiler, Astromeri

22 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındakilere yardık ediyorsun!Ay, bugün öncü bir burçta hareket ediyor. Hayatla inatlaşmayı bırakmalısın. Sorumluluk almamak için radikal kararlar vermek istemiyorsun ama eninde sonunda bu kararları alman gerekecek. O yüzden sana tavsiyem bugün itibariyle hayatını düzene sokmaya başla ve günü geldiğinde sorumluluklarını bilerek davran. Eğer organizasyon işleri yapıyorsan bu sayede büyük değişimler için kapıları aralamış olursun. Çocuğun varsa, bugün onu mutlu etmek isteyip, gün içinde beraber bir şeyler yapmak isteyebilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Balık burcuysan, onunla yeniden iletişime geçebilirsin. Merhametli yapın daha da ortaya çıkıp, hiç hesapta olmayan insanlara yardım etme ihtiyacı hissedebilirsin.

22 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizde yapacağınız görüşmeler önemli olabilir. Var olan ilişkinizde yaşadığınız sorunlar yeniden gündeme gelebilir.

22 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konuları farklı yönlerden görebilirsiniz. Ortaklı konular içinde olabilirsiniz. Sizi krize sokabilecek olaylardan uzak durmanızda fayda var. Finansal konulara yönlenebilirsiniz. Maddi konulardan dolayı kendinizi bağlı hissetmek sizi rahatsız edebilir.

22 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda dile getirmekten çekinseniz de pişmanlıklarınız var. Onları sevin ve onlardan ders alın.

22 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kafanız çok karışık ve aldığınız kararlardan şüphe duyuyorsunuz. Duymakta da haklısınız çünkü o kadar çok hatayı arda ardına yaptınız ki; bu birikmiş yükün altından nasıl kalkacağınızı bilemiyorsunuz. Kendinizi değiştirebilirsiniz. Bazı Balık burçları bugün fiziksel görüntülerinde değişiklik yapmak isteyebilirler.

22 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu çelişik fikirler, enerji düşüklüğü olası. Akşam saatlerinde tahammülünüzü düşüren, tepki duyacağınız olaylar gelişebilir.

22 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Jüpiter arasındaki zorlu etkileşim bugün sizi unutkan yapabilir. Haftanın songünü her şeyi iki kere kontrol etmelisiniz. Sanat atölyelerinde vakit geçirmek hoşunuza gidecektir. Çocuğunuzla ilgili konular gündeminize yerleşir. Hayatın keyfini çıkartmayı unutmayın.

22 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir ortak, temsilci, avukat veya danışman bulmak için uygun bir gün geçireceksiniz. Bu kişier, kendi alanlarıyla ilgili olarak size son derece faydalı olacaklar ve sorunlarınızı çözmenizde veya durumunuzu iyileştirmenizde ciddi destek vereceklerdir.

22 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 35' 55" R
Ay
Yay
03° 37' 23"
Merkür
Koç
16° 00' 32"
Venüs
Koç
26° 08' 53"
Mars
Balık
26° 41' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 29"
Satürn
Balık
16° 13' 13"
Uranüs
Boğa
22° 07' 25"
Neptün
Balık
28° 47' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 05"
Lilith
Başak
22° 54' 03"
True Node
Koç
15° 32' 32"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>