Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bugün, sevdiğiniz kimseyle aradığınız uyumu sağlayabilirsiniz. Sevgilinizin sizle paylaşmak istediklerini özenle dinleyin.

Ortaklaşa çalışmalarınızdan elde ettiklerinizin muhasebesini yapabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İleride karşılaşacağınız harcamaları gözönüne almanız ve bu yönde planlar yapmak zorunda kalışınız olası.

Çevrenizdeki insanların etkisi altında kalarak aşırı derece masraf edebilirsiniz. Maddi anlamda herhangi bir olumsuzluğun gündeme gelmemesi için gerçeklerle yüzyüze gelmelisiniz.

Bugün çatışmalara çok daha fazla yatkınsınız, öğle saatlerinde bu daha belirgin olabilir. Kişilerle çarpışabilir, aşırı bir inat sergileyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pratik zekanızın, son günlerde egemen olan duygusallığınızın önüne geçmesi gereken bir dönem. Sorumluluklarınızla barış halinde olabilmeniz, bunların bir kısmının tasfiyesine bağlı. Sizi yakından ilgilendirecek bir oluşumla ilgili bilgilendirileceksiniz. Bu oluşumun negatif yanlarını, oluşuma dahil olduktan bir süre sonra göreceksiniz.

20 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, karşıt burcunuz Başak'ta ilerleyecek. Sizler için günün erken saatleri ilişki ve evlilik hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Siz de bir harekete geçmek istiyorsanız öğleden sonraya bırakmamanızda fayda var. Akşam saatlerine yaklaşırken Ay sırasıyla Neptün ve Merkür ile karşıt açıda bulanacak. Bu özellikle sizlerin ikili ilişkilerin de yanlış anlaşılmalar ve akabinde hayal kırıklıkları yaratabilir. Yalnız bu hayal kırıklığı belki de yanlış anladığınız bir durumdan ötürü oluşabilir. İnce ayrıntılara takılmanız belki olayları negatif görmenize neden olabilir. Aynı durum ortaklıkla yürüttüğünüziçin de geçerlidir. Ortağınızın yaptıklarını detaylıca incelemeniz onun tarafından hoş karşılanmayabilir. Gece ise her şey düzelmeye başlıyor. Ay-Satürn destekleyici açısı partnerse partner, işsekonularında önünüzü göreceğiniz bir sürece girmenizi sağlıyor. Sevgiler, Astromeri

20 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş konular uğraştırabilir!Özel sektörde çalışan bir Balık burcuysan, konuşkanlığın sayesinde kurumunun önemli adımlar atmasını sağlayabilirsin. Hayatınla ilgili aldığın önemli kararlardan emin misin? Bu soruyu ben değil bugün gezegenlerin konumu sana sorgulatacak. Planların konusunda hırslı bir tutum sergilerken, hayatında seninle ilgili önemli sorumlulukları olan insanları dahi sorguya çekebilirsin. Problem varsa bunları birlikte çözmek yerine tek taraflı hata araman bu dönem sağlıklı olmayacaktır. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, geçmişte bıraktığınız bazı sorunların gün yüzüne çıkmasına neden olacak gelişmeler yaşanabilir. Fevri çıkışlar yapmak yerine, toparlayıcı davranmalısın.

20 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlar bazı konularda üstünüze gelebilir ve sizi yersiz gerilime maruz bırakabilir. Tepkilerinizi yeri geldiğinde sakince belirtmelisiniz. Aksi halde haksız çıkan siz olursunuz.

20 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerde yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Her zaman gösterdiğiniz fedakarlığı karşınızdakinden bekleyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda detaylara dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerde çatışmalar çıkabilir.

20 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında daha atak olabilmeniz için evren sizi destekliyor. Aldığınız kararlar sezgilerinizle birleşince muazzam oluyor.

20 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık burçları için güzellik dönemi başladı. Ancak çok fazla değişiklik yapmaktan, daha doğrusu her değişikliği bir arada yapmaktan kaçınmalısınız. Yavaş yavaş. Bir gün saçınızsa, diğer hafta kaşınız olsun. Her şeyi bir günde halletmeye çalışmayın. Çok çalışmaktan başka çareniz yok. Kafanızdakileri elde etmek için, kendinizi ortaya koymanız gerekiyor.

20 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde yenilenme önemli başlangıçlar olası. Özünüze aykırı davranışlara maruz kaldıysanız çözmek için fırsatlarınız var. Gelişmelere odaklanmak faydalı olur.

20 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, ikili ilişkilerinizde hızlı kararlar almanıza yardım edecek. Partnerinizle birbirinize nasıl faydalı olabileceğinizi irdelersiniz. İş toplantılarınızda önemli kararlar alırsınız. Diğer yandan terfi etmek ya da başka biralanına geçmek için planlar yaparsınız. Bu konuda önünüze çıkan fırsatları değerlendirin.

20 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili gelişmeler, içinizi ferahlatacak nitelik taşıyabilirler. Ancak günlük işleriniz yoğunlaşabilir ve boş vakitleri değerlendirmek için yaptığınız programları iptal etmek zorunluluğu doğurabilir. Bunu kabullenin ve somurtup durmayın.

20 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 37' 06" R
Ay
Akrep
08° 17' 55" R
Merkür
Koç
16° 02' 35"
Venüs
Koç
23° 38' 24"
Mars
Balık
25° 06' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 14"
Satürn
Balık
16° 01' 50"
Uranüs
Boğa
22° 00' 33"
Neptün
Balık
28° 43' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
20° 19' 04"
Lilith
Başak
22° 40' 31"
True Node
Koç
15° 37' 46"
Son Güncelleme : 24/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>