Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın rahat açısının yaptığı olumlu etkiler iç huzurunuzun ve kişisel çekiciliğinizin yüksek olabileceğini belirtiyor. Aşkta istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz

İşyerinizde beklenmedik koşullarla karşılaşacaksınız. Fakat yine de diplomatik davranarak ilişkilerinizi geliştirebilir ve çalışmalarınızın sonuçlarını maddi olarak da görebilirsiniz.

Kişisel gelirinizi ve parasal durumunuzu etkileyen hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ani kararlar ve riskler söz konusu olurken daha dikkatli olmalısınız.

İleriye yönelik hedefleriniz ani değişiklikler gösterebilir. Bu arada, önümüzdeki dönemde yakın çevreniz ve arkadaşlarınız kararlarınızı yakından etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kış ortasında gelen bahar duygusallığınızı iyice ön plana alabilir. Ama, şu sıralar her konuda kontrollü hareket etmeniz yönünde alacağınız sinyallere de kapalı değilsiniz. Arkadaş çevrenizde son zamanlardaki birtakım ilişkilerin, artık zararsız olarak görülemeyeceği düşüncesindesiniz. Bu konuda doğru yorumlamalar içinde olmanız, sizi baskıcı uyarılara yöneltmemeli.

21 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük kısmında Ay hareketini Başak burcunda sürdürüyor. Günün başında Ay ve Venüs arasındaki açı ilişki ve evlilik hayatınızdaki sorunları çözmede şans verebilir. Günün genelinde 04:51-17:17 arasında Ay boşlukta olacağından var olan işlerinizi tamamlamak, yeni bir işe başlamaktan daha iyi olacaktır. Saatler 17:17 olduğunda Ay Terazi burcuna geçiş yapıyor olacak. Geçtiği gibi de Kiron'la karşıt açı yapıyor. Duygusal olarak yara almaya, kırılmaya müsait bir zaman diliminde olacaksınız. Maddi olarak da bir yara alabilirsiniz. Bir borçla karşılaşabilirsiniz. Bu durum fazla sürmüyor. İlerleyen saatlerde enerjiniz düzeliyor. Günü güzel kapatıyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

21 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ödüllendireceksin!Gün rengini henüz sabah saatlerinden belli ediyor. Sabah aniden çıkan bir programla evden apar topar çıkmana sebep olabilir, bazı eşyalarını unutabilirsin. Gezegenlerin seyri bugün halletmen gereken işlere kendini çok fazla veremeyeceğini vurguluyor. Odak bozukluğu ve bazı detayları atlama gibi sorunlar karşına çıkabilir, aman dikkat! İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişinin soğuk tavırlarına anlam vermekte güçlük çekebilirsin. Israrcı olman ters tepkiler almana neden olabilir. Akışına bırakmanda fayda var. Akşamüzeri kendini şımartmak için alışveriş yapabilir ya da bir süredir devam ettiğin diyetine ara vererek en sevdiğin yemekle kendini ödüllendirmek isteyebilirsin.

21 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusallığınızın ve hassasiyetinizin yüksek olduğu bugün bazı konularda yanılgılara düşebilirsiniz. Acele yargılar içinde olmayın.

21 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Hayatınızdaki bazı konuları netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Karşınızdan anlayış bekleyeceğiniz durumlar yaşanabilir. İş hayatınızda yönünüzü kaybetmiş gibi hissedebilirsiniz. İşlerinizin askıda kalması sizi daha da yorabilir. Akşam saatleri daha sakin geçebilir.

21 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Balık burcu kafanızdaki tüm kötücül düşünceler en çok size zarar veriyor. Keskin sirke küpüne zarar verir. Siz kendi bindiğiniz dalı kesiyor, kendinize zarar veriyorsunuz. Maddi anlamda sürpriz kazançlar ve kayıplar söz konusu olabilir. Kariyer hayatınızda vermeniz gereken dersler söz konusu olabilir.

21 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

21 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu fikir birliği aramaktan ziyade kendi ideallerinize önem verin. İlişkilerde yenilenmeler, romantik konularda gelişmeler olası.

21 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşamüstü Terazi burcunda seyahat ederken, ortak paylaşımlarınızla ilgili yüzünüzü güldüren haberlerle karşılaşabilirsiniz. Fakat para konusunda fazla iyimser olmaktan kaçının. Sonra karşınızdakiler iyi niyetinizi görmezden gelebilirler. Kredi çekmek, vergileri ödemek için de uygun bir gün. Spiritüel konular ilginizi çeker.

21 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kendinizi tüm dünyaya tanıtmayı, sosyal statünüzü, kariyerinizin bulunduğu noktayı veya çevrenin gözündeki imajınızı herkesin bilmesini arzu edebilirsiniz. Bugünkü eylemleriniz de, bu arzuya yönelik olacaklardır.

21 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 25" R
Ay
Akrep
28° 32' 34"
Merkür
Koç
15° 59' 18"
Venüs
Koç
25° 39' 06"
Mars
Balık
26° 22' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 53"
Satürn
Balık
16° 10' 59"
Uranüs
Boğa
22° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 46' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 42"
Lilith
Başak
22° 51' 22"
True Node
Koç
15° 33' 47"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>