Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Seviyor, seviliyorsunuz. ama dik başlı tavırlarınız bir türlü değişmiyor. Elinizi atıp başarılı olamayacağınız alan yok ama siz bazı aşk meseleleri yüzünden başarılı olduğunuz alanlarla aranıza mesafe koyabiliyorsunuz. Bugün sevgilinizi hediyeye boğabilirsiniz. Eliniz yine çok açık.

Önemli bir başarı yakalamak üzeresiniz. Doğru stratejiler geliştirmede üzerinize yok. Lider yönünüzü tatmin edebileceksiniz. İş ilişkilerinde sıcakkanlı tavırlarla karşınızdakini etkiliyorsunuz. Ama gereksiz yakınlıklardan kaçınmalı, kendinizi korumalısınız.

Parasal konularda şanssız bir dönemdesiniz. Borçlarınız , ödemeleriniz birikti ve yeterince paranız yok. Bu yüzden akrabalarınızdan borç isteyebilirsiniz.

Dış görünüşünüze yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Kendinize zaman ayırmalı , görüntünüze gereken önemi vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük mutlulukları son kırıntısına kadar değerlendirme becerisi geliştirmişsiniz. Yakın çevrenizde küçük sevinçlerin büyük mutluluklar gibi yaşanması genellikle sizden kaynaklanıyor. İçinizdeki yaşama coşkusu engel tanımıyor. Hayatınızdaki bazı tatminsizlikler ve onlarla ilgili beklentilerinizde umuda kapadığınız kapılar, size erdem kazandırmış gibi

23 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay Terazi burcundaki hareketine devam ediyor olacak. Ödemeleriniz, gelir ve giderleriniz için zaman ayırabilirsiniz. Fakat gün içerisinde Ay'ın sert açılar yapması nedeniyle hem paranıza hem de rahatsızlığınız varsa sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ameliyat konuları gündeme gelebilir. Merkür'ün devreye girmesiyle pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay'ın akşam saatlerine gelirken Uranüs ile kurduğu karşıt açı hayatınızda ani olaylar yaşamanıza sebebiyet verebilir. Beklenmedik bir borçla karşılaşabilirsiniz. Bu eşinizin ödemesi de olabilir. Saat 18:10-18:55 arasında Ay kısa süreliğine boşlukta olacak. Akrep burcuna 18:55'te geçen Ay, daha mutlu ve olumlu bir akşam geçirmenizi sağlayacak. Sevgiler, Astromeri

23 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişin ağırlığından arınıyorsun!Bugün seni yeni bir adım atmaktan uzak tutan ne varsa yüzleşebilirsin. Geçmişte çok büyük pişmanlıkları olan bir Balık burcuysan artık senin için arınma zamanı. Bugünlerde geçmişin tozu raflarından çıkaracağın meseleleri bir daha karşılaşmamak üzere sonsuzluğa uğurlayabilirsin. Her konuda lider olma isteğin, çok fazla çalışmana ve her konu hakkında detaylı düşünmene neden oluyor. Güzel bir hafta sonu hayal ederken kendini ofiste çalışıyorken bulabilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan arkadaşlarının çöpçatanlığı sayesinde tanışacağın kişiye, gelip geçici gözüyle bakmak yerine, daha ciddi yaklaşmak isteyebilirsin.

23 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aniden çıkan ödemeler bazı sorunlara yol açabilir. Fazla harcama yapma dürtünüzü engellemelisiniz. Çevrenizdeki insanların yanlış yönlendirmelerine kulak asmadan yolunuza devam etmelisiniz.

23 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Terazi'de yanan yolda ilerlerken, ortaklı işlerde daha gerçekçi olmaya bakın. Eşinizin maddi durumu hakkında kendinizi daha meşgul bulabilirsiniz.

23 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı abartarak kendinize acıma eğiliminde olabilirsiniz. Kusurlar, dersler alarak giderilmek için vardır.

23 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklar alanınızda muazzam olumlu etkiler aldığınız, yaşamınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken, özel yaşamınızdaki görüşmelerinizi ve planlarınızı destekleyen, ilişkilerinizi romantizmle geliştirebileceğiniz bir zamandasınız.

23 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yaşamda gerçek tatmini sağlayan size huzur veren konulara odaklanıyorsunuz. Toplumsal tepkileri gözetirken sizin için önemli konuları gözardı etmeyin.

23 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton bugün birlikte hareket edecekler. Kapalı gruplar, mistik konularla ilgilenerek yaşama bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Eskiden sadece arkadaş olduğunuz birine karşı aniden yoğun duygular beslediğinizin farkına varabilirsiniz. Bu durumu içinizde yaşayabilir, kimseye bir şey belli etmek istemeyebilirsiniz.

23 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığınızı bir kenara atıp tamamen sezgilerle hareket etmeye başlayabilirsiniz. Ancak bu durumu, sadece işlerinizle kısıtlamalısınız. Özel ilişkilerdeki sezgileriniz, duygularınızdan etkilenecek ve yanlış sonuçlara varmanıza neden olacaklardır.

23 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 16' 51" R
Ay
Akrep
16° 40' 38" R
Merkür
Koç
15° 59' 36"
Venüs
Koç
24° 28' 44"
Mars
Balık
25° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 41"
Satürn
Balık
16° 05' 40"
Uranüs
Boğa
22° 02' 50"
Neptün
Balık
28° 44' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 25"
Lilith
Başak
22° 45' 03"
True Node
Koç
15° 36' 22"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>