Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz. Bu dönemler de sorundan uzak güzellikleri paylaşabileceksiniz. Eşinizin size gösterdiği sevgiyi karşılamakta zorlanabilirsiniz.

İş yaşantınızda aktif ve çalışkan tutumunuzla göz önünde olabileceğiniz bir gün. Kariyeriniz için ev yaşantınızı ve ailenizi ihmal edebilirsiniz. İş birlikleriniz konusunda esnek davranacağınız bugün, eşinizin desteğini almak hoşunuza gidecektir.

Sizi harekete geçiren ve değişiklikler yapmanızı isteyen çok sayıda etken olmasına rağmen parasal konularda engellerle karşılaşabilirsiniz. Size verilen dost tavsiyelerinde işinize yarayacak bilgiler bulacaksınız.

Bugün işyerinizde üstlerinizle çatışma olasılığı yüksek. Her şeyi duymamaya gayret edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tartışmalardan kaçının. Sizin bir konuda taraf olduğunuzu düşünen ve sizinle tartışmaya çok hazır birileri var. Öğle saatlerinde küçük, mutlu sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bir yakınınızın kendisiyle ilgili yapmak istediği değişiklik sizi endişelendiriyor. Oysa onun yeniliğe ihtiyacı var ve bu yeniliğin getireceği sorunlarla baş edebilir.

26 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün hemen başında boşlukta olan Ay, saat 00:19 itibariyle Yay burcuna geçiyor. Sizler bugün kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz. Yöneticinizle görüşme yapmak gibi bir düşünceniz varsa sabah saatlerini tercih edebilirsiniz. Çalışmıyorsanız sizi mutlu edecek hedefleriniz nelerdi bunları düşünüp eyleme geçme vakti olduğunu görebilirsiniz. Öğlene geldiğimizde etkisi uzun sürmeyecek bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu durum çalışma hayatınızdaki konularla ilgili olabilir. Sonrasında ise yine pozitif bir güne devam edeceksiniz. Sevgiler, Astromeri

26 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinden emin davranıyorsun!Ay, tüm gün ateş burcu etkisinde olacak. Bugün senin için hedeflerin çok önemli olacak. Çevrende endişeyle koşuşturan ya da sert ve disiplin içerisinde hareket etmek isteyen insanlara inat, olumlu, rahat ve kendinden emin tavrınla ön plana çıkabileceğin bir gün. Gezegenlerin konumu ile insanları rahatlatma görevi bugün sana düşüyor demek yanlış olmaz. Onlara endişelendikleri ya da çok inatçı bir tutum sergiledikleri noktada yardımcı olabilirsin. Eğitimini ilgilendiren maddi konular bugün gündeme gelebilir. Evli bir Balık burcuysan, eşinle ailen arasında denge kurmakta zorlanabilirsin. Akşamüzeri bir araya geldiğin ailenle sohbet ederken, akrabalarınla ilgili duyacaklarına inanamayacaksın.

26 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Cesur tavırlarınız ve pozitif enerjinizle bugün etrafa ışık saçacaksınız. Karşı taraftan sizi heyecanlandıran hareketler olabilir. Anı yaşayın.

26 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatında kısmetlerin olduğu bir gündesiniz. Etrafınızdaki insanlarla düşüncelerinizi paylaşmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Sabah saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. İş hayatınızda yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde düşüncelerinizin yoğunluğu, kafa karışıklığına neden olabilir.

26 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yargı kapısıyla ilgisi olan Balık?lar bugün işlerinizi hayrınıza düzenlemek hususunda başarınız ile herkesi kıskandıracaksınız.

26 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün normal zamanlara nazaran daha ben merkezli olabilirsiniz. Kendinizi keşfetmeye, kendinize özenmeye ve kendinizi hayatınızın bir numarasına koymaya çok ihtiyacınız var. İçinize dönmek için yapabileceğiniz meditasyon, yoga, spor, sağlıklı beslenme, okuma, öğrenme gibi ne kadar aktivite varsa onlar için adım atabilirsiniz.

26 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedefleriniz sebebiyle ilişkilerde sorunlar gelişebilir. Ertelenmiş konular gün yüzüne çıkıyorsa, kişisel gelişim için çaba sarfetmeniz önemli. Duygularınızı bastırmadan ifade edin. Gün boyu sağlık hassasiyetleri olası.

26 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Yay burcuna geçiyor,ortamınızdaki ilişkilere ışık tutacak. Bu dönemdehayatıyla özel hayat arasındaki dengeyi oturtmanız gerektiğinin farkına varırsınız. Geçmişten gelen konularla uğraşmak ve bunları tamamlamak isteyeceksiniz. Sosyal ilişkilerden faydalanacağınız bir sürece giriyorsunuz. Yeni gelen işler sizi mutlu eder.

26 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beş duyunuz, çevreyi doğru şekilde algılamanız konusunda yetersiz kalacaksa da, sezgileriniz imdadınıza yetişecektir. Geleceğe yönelik planlamalar yapmanızı, çok uzakta gibi görünen hedeflere ulaşmak için daha kısa yollar bulmanızı sağlayabilirler.

26 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 59' 05" R
Ay
Başak
23° 37' 53"
Merkür
Koç
16° 59' 41"
Venüs
Koç
19° 02' 37"
Mars
Balık
22° 13' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 48"
Satürn
Balık
15° 40' 21"
Uranüs
Boğa
21° 48' 08"
Neptün
Balık
28° 35' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 06"
Lilith
Başak
22° 15' 42"
True Node
Koç
15° 38' 10"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:12

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>