Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bugün, aşk konusunda isabetli kararlar alacaksınız. Doğru tespitleriniz ve tutarlı tavırlarınızla partnerinizi fazlasıyla etkileyeceksiniz.

Mesleğinizde yapmak istediğiniz girişimler için uygun fırsatlar bulabileceğiniz bir gün. İletişimde yoğunluk yaşayabileceğiniz bu gün tasarlamadığınız gezilere çıkabilirsiniz.

Maddi konuları yönlendirmede oldukça becerikli oluşunuz çevrenize güven telkin ediyor. Sizinle ortak çalışmak ve yatırımda bulunmak isteyen kişilerle kazançlı başlangıçlar yapmanız muhtemel.

Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Objektif ve kararlı özelliğinizle bugünlerde çok zor bir durumun üstesinden geleceksiniz. Bir yakınınızınsorunuyla ilgili iyi haberleriniz var. Buna sevineceksiniz. Yakın çevrenizdeki bazı başarıların abartı olduğu şeklindeki yargılarınız, size bu tespitlerde yalnızlıklar yaşatabilir. Bunları doğru zamanlamalarla tartışmaya açmanızda yarar olacak.

25 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay tüm gün boyunca Akrep burcunda hareket edecek. Ay'ın hareketine devam ederken pozitif görünümler de yaratacak. Bu güzel etkiler sayesinde beklediğiniz olumlu haberleri alabilirsiniz. Akademik konularınızda, uluslararası işlerinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mutlu olacağınız bir gündesiniz. Geleceğe dair seyahat planları yapabilirsiniz. Yeni eğitimlere başlamak isteyebilirsiniz. Saat 15:13'te Ay boşluğa girecek. Yarının ilk saatlerine kadar da boşlukta kalacak. Önemli işleriniz varsa bu saate kadar halletmeniz iyi olacaktır. Sevgiler, Astromeri

25 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dedikodulardan uzak durmaya çalışacaksın!İş yerinde ortaklıklar ve yeni projeler üzerinde fikirlerin önem kazanabilir. Arkadaşların arasında geçen dedikodulardan uzak kalmak istesen de bugün kendini tam ortasında bulabilirsin. Sinirlenmek yerine politik davranarak rahatlıkla eleştirileri savuşturabilirsin. Bugün evinle ilgili bazı düzenlemeler yapman gerekebilir. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, senin için çok önemli konularda sevgilinle fikir ayrılığı yaşayabilirsin. Bu nedenle ilişkinin geleceğine ilişkin kaygılar duyabilirsin. Evli bir Balık burcuysan eşinin yapacağı sürpriz seni oldukça mutlu edecek. Akşam saatlerinde, ihmal ettiğin ailenle vakit geçirebilirsin. Hep birlikte önemli konular konuşurken, eğlenceli dakikalar da geçireceksiniz.

25 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özellikle yabancı insanlara ve yurt dışındayaptığınız kimselere karşı öfkenizi kollamanız gerekiyor. Yolculuklardan da bir miktar kaçınmak gerekebilir. Uzaklaşmak ve mesafeli işler sinirlerinizi bozuyor olabilir. Bu dönem kendinize ait konuları önceliklendirebilirseniz daha iyi hissedeceksiniz.

25 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Duygularınızın etkisinde kalabilirsiniz. Bu durum olaylara verdiğiniz tepkileri sertleştirebilir. Kendinizi yıpranmış hissettiğiniz zamanlar olabilir. Bütünü görebildiğinizde işleri daha kolay halledebileceksiniz. Gün içinde oluşabilecek kazalara karşı da dikkatli olmalısınız.

25 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tamamlanmışlık hissini en derinden hissettiren burç grubu olarak gittiğiniz yere şifa dağıtmanın keyfine varabilirsiniz.

25 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızda yeni bir adım atmak yerine, hedeflediğiniz yaşam şartları ile ilgili konuları gözden geçirmek, neyi ne zaman yapabileceğinizi planlamak ve kariyerinizle ilgili yeni düşünceler edinmek için ideal bir gün. Önemli konuşmalarınızı bugün için ertelemeniz faydalı olacaktır. Akşam saatlerine geçici sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

25 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu hüzün ve neşe birbirine karışabilir. Romantik konularda, sizi yenileyen fikirler, olaylar gelişebilir. Yaratıcı becerilerinize odaklanın üretim içinde olun.

25 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, sizi ani bir seyahate çıkarabilir. Uzaklarla olan ilişkilerinizde hızlı gelişmelere açıksınız. Akademik ve eğitsel konularla ilgili bugün pek çok araştırma yapabilirsiniz. Yurt dışında yaşamak için girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Uçakta tanışacağınız birisine karşı ilgi duyabilirsiniz. Aranızda zamanla tutkulu bir ilişki doğabilir.

25 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayal dünyasından çıkacak olsanız da, hayalgücünüzün destekleyeceği yaratıcı yönünüz güçlü kalmaya devam edecektir. Kalıpları ve geleneksel olan şeyleri bırakıp yeniliklere, değişikliklere, yeni plan ve programlara odaklanabilirsianiz.

25 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 59' 26" R
Ay
Yay
08° 44' 19"
Merkür
Koç
16° 02' 34"
Venüs
Koç
26° 38' 40"
Mars
Balık
26° 59' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 05"
Satürn
Balık
16° 15' 26"
Uranüs
Boğa
22° 08' 47"
Neptün
Balık
28° 47' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 28"
Lilith
Başak
22° 56' 44"
True Node
Koç
15° 31' 13"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>