Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişiyle olan ilişkiniz pamuk ipliğine bağlı. İki tarafın da baskı altında olması bu sonucu doğurmuş olabilir. Aslında ciddi bir sorununuz yok. Ufak bir ara ilişkiyi kurtarabilir.

Bugünyerinizde sarfedeceğiniz keskin sözler can yakabilir. İşlerinizi hakkıyla yerine getiriyorsunuz. Herkes aynı enerjiye sahip değil. İnsanlara karşı biraz daha toleranslı olmanız gerekebilir.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Kafanızdaki planlara gereken sermaye için kapılar açılacak.

Bugün alınganlığınız üzerinizde. Masumca söylenmiş sözleri yanlış anlayabilir, kötüye yorabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gitmeyi düşünmediğiniz bir yere ısrarla davet edilebilirsiniz. Ve bu, hiç ummadığınız şekilde verimli bir ziyaret olabilir. Bazı durumlarda sıradan problemlere bile, çözümü sanki elinizde değilmiş gibi yaklaşıyorsunuz. Sadece bu yüzden yaşadığınız birçok sorununuz var. Yoluna koyduğunuz işler, dingin bir hafta geçirmenizi sağlayacak.

1 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda hareketini sürdürüyor. Şanslı bir güne uyanıyorsunuz. Geçmişte verdiğiniz emeklerin bugün karşılığını aldığınızı, yaptığınız işte başarı kazandığınızı görebilirsiniz. Bulunduğunuz toplulukta insanlar sizi konuşabilir. Özellikle şansa ihtiyacım var dediğiniz konularınız varsa günün ilk yarısını tercih edin. Öğle sonrasında ise durumlar biraz gerginleşiyor. Venüs-Uranüs kontağının sert etkisiyle ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dost sandığınız kişilere fazla güvenmeyin. Saat 19:45 itibariyle de Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor. 26 Mart'a kadar sağlığınızda iyi hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Eski eşiniz veya sevgiliniz geri dönmek için çabalayabilir. Korkularınızdan arındığınız hatta aksine onların üstüne gittiğiniz bir süreçte olacaksınız. Sevgiler, Astromeri

1 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pozitif duygularla uyanıyorsun!Ayın ilk gününde aşkı, sevgiyi temsil eden Venüs burç değiştiriyor ve sabit bir burçta hareket etmeye başlıyor. Güne pozitif başlaman güzelliğine güzellik katacak. Ancak içinden bir ses seni huzursuz ediyor. Nedeni öğleden sonra katılacağın etkinlik mi yoksa orda görmeyi unut ettiğin kişi mi? Evli ve çocukları olan bir Balık burcuysan, ailecek kültürel, sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Birbirinize karşı anlayışınız ve iletişimin yükselecek. Bir arkadaşın senin zevkine güvendiği için, birlikte alışverişe gitmek isteyebilir. Katılacağın biryemeğinde, nezaketinle çevrendekileri kendine hayran bırakacaksın.

1 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğinizi şekillendirdiğiniz bir zaman diliminden geçiyorsunuz. Kararlarınızı alırken bazı riskler almanız söz konusu olabilir.

1 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek ve daha iyi hale getirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle güven ve paylaşım içinde olabilirsiniz.

1 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelişime açık olursanız işinizde başarınız artacak. Değişiklikler gündeme gelebilir. Yeni enerjilerin hayatınıza girmesine izin verin.

1 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi anlamda hırslanabilirsiniz. Daha çok para kazanmak, daha çok kazanabilmek için aksiyon almak isteyebilirsiniz. Özgüven de geliştiriyorsunuz. Belki çok sağlam bastığınızı hala hissedemiyorsunuz ancak bastığınızda bir etki bıraktığınızdan eminsiniz.

1 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruhsal konulara mereklı Balıklar siz kendi dünyanızla meşgul olurken ertelediğiniz günlük işler önünüze düşebilir. Arkadaşlarınızdan ailenizden gelen haberler sizi zorlayabilir.

1 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

26 Mart?a kadar Kova burcuna yerleşen Venüs, bilinçaltınızdaki temaları ön plana çıkarır. Gizli aşklara yelken açarken dikkatli olmalısınız. İnternetten bulacağınız kişilerle kısa da olsa heyecanlı ilişki yaşayabilirsiniz. Kolektif zihne açılmak, hümanist prensipler hayatınıza dahil etmek için oldukça uygun bir dönem.

1 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerine getirmek zorunda olduğunuz görevler veya iç dünyanızdaki karışıklık, çevrenize fazla odaklanamamanıza yol açabilir. İnsanlarla olan ilişkilerinizden veya sosyal ortamlardan istediğiniz tatmini sağlayamayabilirsiniz.

1 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 25' 15"
Ay
Akrep
27° 39' 01"
Merkür
Koç
26° 33' 47"
Venüs
Balık
21° 55' 53"
Mars
Balık
05° 10' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 00"
Satürn
Balık
13° 19' 53"
Uranüs
Boğa
20° 40' 26"
Neptün
Balık
27° 49' 07"
Plüton
Kova
01° 49' 48"
Chiron
Koç
18° 48' 32"
Lilith
Başak
19° 49' 32"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>