Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle olan ilişkiniz bir gün iyi bir gün kötü gidiyor. Bu değişkenlik sizi oldukça yıpratıyor ve yaşam enerjinizi alıyor. İlişkinizin gidişatını belirlemeli ve bu ilişkiyi bir düzene sokmak için gayret göstermelisiniz.

İş yerinizde getireceğiniz öneriler size bazı kolaylıklar sağlayacak. Kendinizi göstermenin keyfini süreceksiniz. Yakında işinizle ilgili bir konum değişikliği içerisinde olabilirsiniz.

Maddi açıdan zor bir dönemde olsanız da bunu hiç belli etmiyor, gönlünüze göre harcama yapıyorsunuz. İlerleyen günlerde bugünlerde yaptığınız harcamaların zorluklarını yaşayabilirsiniz.

Sağlığınızla ilgili problemler bugün sizi bir hayli rahatsız edecek. Gün içerisinde keyifsiz ve halsiz olmanız muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız. Uzaktaki sevdiklerinize karşı duyduğunuz özlem, önümüzdeki günlerde hasret gidermelerle hafifleyecek. Sıcakkanlı bir insansınız. Bu yanınız sizi kolay dost sahibi yapıyor. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla birlikte geleceğinize dair bazı planlar içine girebilirsiniz.

28 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başlarken gökyüzünde Ay ve Merkür kontağı hakim olacak. Bu görünüm kariyerinizle ilgili sizi sinirlendirebilecek bir haber alabileceğinizi gösteriyor. Belki de işler tahmininizdeki gibi gitmemiş olabilir. Pozitif görünümler ise devamında geliyor. Ay-Uranüs ve Güneş-Mars arasındaki açıların etkisiyle gününüz güzelleşmeye başlayacaktır. Sinirlendiğiniz kariyer konusunda günün devamında sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. 09:17-09:47 arasında Ay'ın boşlukta olmasında dolayı sıfırdan bir işe başlamanız iyi olmaz. 09:47'de Ay Oğlak burcuna geçiyor. Sosyal hayatınıza ağırlık vereceğiniz bir güne devam ediyorsunuz. Ay'ın Kiron ile karşıtlığı dostlarınıza kırılacağınız bir zaman dilimi yaşatsa da bu görünüm kısa süre sonra bitiyor. Şansınızın açık olduğu çok güzel bir güne devam ediyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

28 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duydukların şaşırtacak!Yoğun bir gün seni bekliyor. Duydukların seni oldukça derinden etkiliyor! Bugün duyacağın bazı şeyler seni şaşkına çevirebilir. Karşı atağa geçmeyip, o kişiye politik davranabilir ve huyuna gidebilirsin. İş yerinde bazı arkadaşlarının işten çıkarılması ise günün en büyük şaşkınlığı olacak senin için. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişiye ilk görüşte âşık olabilirsin. Bu hızlı duygu durumuna kapılıp hemen açılmamalısın, çünkü âşık olduğun kişinin hayatında biri olabilir. Maddi bazı sıkıntıların, bazı aile bireylerini psikolojik açıdan kötü etkilediğini fark edebilirsin. Özelliklebulmakta zorlanan yakınına göstereceğin ilgi onu epey rahatlatacak.

28 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdeallerinizi belli bir düzene oturtmak isteyebilir ve bunun için çalışmalara başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz.

28 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal gruplar içinde olacağınız bir gündesiniz. Gelecek ümitlerinizi gerçekleştirmek için rahatça aksiyon alacağınız zamanlar var. İlgilendiğiniz işlerle ilgili riske girebilirsiniz. Gün içinde olası tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde sevdiğinizle birlikte zevk aldığınız programlar yapabilirsiniz.

28 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklemediğiniz konularda beklemediğiniz sonuçlar alabilirsiniz. Evren size ters köşe yapabilir.

28 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bilinç düzeyinde ve bilinç altı düzeyinde çok fazla tema ile uğraşıyorsunuz. Hem günlük trafiğiniz hem de zihin trafiğiniz fazla. Doğum günlerinizi kutladığınız bu dönemde, aklınızdan geçirdikleriniz çok önemli. Evren tüm ışığı ile sizi aydınlatıyorken doğru dilekler dilemelisiniz. Evet evren sizi aydınlatıyor, çünkü doğum günlerinizi kutluyoruz.

28 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Teslimiyetten hoşlanan, kavgadan kaçınan Balıklar yeni iletişim kanallarını öğrenmek, sosyal medyayı araştırmak size iyi gelir. Problemlere takılıp kalmayın.

28 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleceğe ait planlarınızı dönüştüreceğiniz bir gündesiniz. Belki katılacağınız ortak bir enerji çalışması hayatınızın bundan sonraki dönemine damga vurur. Gelecekle ilgili planlarınızı kökten değiştirmeye karar verirsiniz. Yaşamın gizemini öğrenmek, bilinmeyen yönlerine derinlemesine irdelemek size iyi gelir.

28 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz sürekli aktif olacak ve yeni düşünceler geliştirecektir. Ufkunuzu daha da genişletmek isteyebilir ve bunu yapmak için eğitim programlarına kayıt olma veya seyahatlere çıkma fırsatlarını değerlendirmeye çalışabilirsiniz.

28 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 00' 15" R
Ay
Akrep
25° 55' 43"
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
25° 23' 41"
Mars
Balık
26° 12' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 59"
Satürn
Balık
16° 09' 49"
Uranüs
Boğa
22° 05' 21"
Neptün
Balık
28° 46' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 59"
Lilith
Başak
22° 49' 59"
True Node
Koç
15° 34' 24"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>