Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç bir yarar getirmeyecek. İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz.

Yenilikler peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar. Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız.

Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz. Birikiminizin daha gerçekçi alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz.

Sağlık konularında biraz telaşçı bir izlenim veriyorsunuz. Endişelendiğiniz belirtiler, geçici rahatsızlıklar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özel ilişkilerde ani çıkışlara dikkat. Genel olumsuzlukların etkisi size bugünlerde yön verebilir. Nedensiz bulduğunuz aşırılıklarınızla, sonradan bunları kavrama sürecinde pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Bu sıralar kendinizi mutlu edebileceğiniz verimli uğraşlara yönelebilirsiniz. Günlük hayatın baskısını, bu şekilde azaltabilirsiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay Kova burcunda ilerliyor. Sizler için düşük enerjili bir gün olsa da sağlığınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa yeni tedaviler, ilaçlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Psikolojik olarak endişeleriniz sizi engelleyebilir. Korkularınızın üstüne gittikçe tüm endişelerinizin boşa olduğunu göreceksiniz. Akşam etkili olan Ay ve Jüpiter arasındaki olumlu görünüm ihtiyacınız olan şansı sizlere verebilir. Artık geçmiş defterleri kapatıp yeniye odaklanmanın geldiğini anlayacaksınız. Sevgiler, Astromeri

4 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenden destek bekleyeceksin!Birlikte olduğun kişinin ailesiyle ilgili sorunlarına bugün sen de dâhil olabilirsin. İnsanların ego savaşlarına tanık olup, onlardan olabildiğince uzak durmak isteyeceğin bir gün geçireceksin. Bu zamana kadar çözüme ulaştırmadığın sorunların bugün teker teker kapını çalabilir. Altından kalkabilecek kadar güçlü olduğunu biliyorsun ancak yine de çevrenden destek bekleyeceksin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Balık burcuysan, ona duyduğun özlem artabilir. Gururu bir tarafa bırakmaya ne dersin? Akşam saatleri, sana hareket getirebilir, ne kadar sosyalleşmek istemesen de bugün daha önce verdiğin sözleri tutmak için dışarı çıkabilirsin.

4 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi özgürleştirmeniz ve sınırlarınızı oluşturmanız gereken güzel bir zaman dilimi. Finansal sorunların yaşam sevincinize engel olmasına izin vermeyin.

4 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi gizli kalmış konular oluşturabilir. Bilemediğiniz konular hakkında içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Farklılık yaratmak istediğiniz konuları, elinizde olmayan nedenlerle başaramayabilirsiniz. Gençlerle zaman geçirmek size iyi gelebilir. Akşam saatlerinde aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Sakin kalmakta fayda var.

4 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve eğitim alanında mantığınızı konuşturuyor iken, doğuştan gelen yeteceğiniz olan sezgilerinizi bastırmak yerine onlarla beraber ilerleyin.

4 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde sezgileriniz her zamankinden güçlü olabilir ve maneviyata oldukça açık olabilirsiniz. Ruhsal, manevi konular her zamankinden çok ilginizi çekebilir, insanların dertlerinden ve duygularından çok iyi anlayabilirsiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İç huzuru sağlayan gelişmeler olası. İlişkilerde dengeyi kurabilirsiniz. Öğleden sonra eksikleriniz ile yüzleşeceğiniz konular, fikir çatışmaları gelişebilir.

4 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenize zaman ayırmanız gerekiyor. Belki biraz daha fazla zaman geçirebilseniz, siz de kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Kariyer hayatınızda almanız gereken dersleri almış olduğunuzu umuyorum. Çünkü vermediğiniz veya kaldığınız sınavları verme zamanı. Bir de hatırlatmama gerek yok ama o kariyeri yapıyor olmamızın asıl sebebi yaşamın tadına varabilmek.

4 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bazı atılımlarla birçok şeyi değiştirme potansiyeline sahip bir gün olacaktır. Bu nedenle, son derece cesur, kararlı ve atik olmalısınız. Küçük ama etkin hamleler, size, birçok alanda tahmin bile edemeyeceğiniz başarılar getirebilir.

4 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 28' 01"
Ay
Akrep
15° 44' 24"
Merkür
Koç
26° 07' 01"
Venüs
Balık
20° 44' 17"
Mars
Balık
04° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 45"
Satürn
Balık
13° 13' 16"
Uranüs
Boğa
20° 37' 45"
Neptün
Balık
27° 46' 57"
Plüton
Kova
01° 48' 52"
Chiron
Koç
18° 45' 09"
Lilith
Başak
19° 43' 07"
True Node
Koç
15° 35' 33"
Son Güncelleme : 28/03/2024 19:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>