Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin en başında bırakacağınız ısrarcı izlenimi, sonradan kolay silemeyebilirsiniz. Onun kendini ifade etmesini sağlamalı, bir şeylerin kendiliğinden gelişmesine izin vermelisiniz.

Özel yaşamınızdaki sabırsızlıklarınız,yaşamınızda istediğini elde edebilen bir dayanıklılığa, sabırlılığa dönüşebiliyor. Eleştiriye açık ve objektif tavırlarınızla geniş olanaklar sağlıyorsunuz.

Para konularındaki şanlılığınız yine yüzünüze gülecek gibi. Küçük yatırımlarınız bugünlerde doğal olarak hareketsiz. Ama umutlu oluşunuz, çevrenize de bu anlamda kötümserlik yaşatmıyor.

Gereksiz diye tanımladığınız bir yakınlaşmaya müdahalenizin sınırlarını çizmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınızda birtakım becerilerinizin karşılığını görebileceğiniz bir gün. Verimli yakınlaşmalar ve yeni fırsatlar sizi etkileyebilir. Biraz uç görünen düşüncelere ilgi duyabilirsiniz. İç huzursuzluğu yaşadığınız bir konuya daha kararlı ve moralli yaklaşmanız gerekiyor. Bu morali yakalayabilmeniz için, değişik cepheden bakan fikirleri önemsemek durumundasınız.

7 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük bölümünde Ay sizin burcunuzda ilerliyor. Sabah Ay-Jüpiter zorlu etkisiyle stresli anlar yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Ay ve Plüton arasındaki görünümün aktifleşmesiyle bu durum yerini olumlu gelişmelere bırakıyor. Geceye ilerlerken Ay ve Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Retro hareketteki Merkür hislerinizin her zamankinden güçlü olmasına sebep olabilir. Bazı şeyleri önceden tahmin edebilirsiniz. Öğrenme yetinizin arttığı bir gecede olacaksınız. Kitaplarınıza vakit ayırabilirsiniz. Ay saat 22:08- 23:27 aralığından boşlukta olacak. Eski işlerinizi toparlayabilirsiniz. Sonrasında Koç burcuna geçen Ay, maddi konularınızı ön plana çıkartabilir. Sevgiler, Astromeri

7 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yüzleşmeler gerçekleri açığa çıkaracak!Bugün Güneş-Neptün kavuşumu meydana geliyor ve Ay, burcunda hareket ediyor. Çalışma hayatında kendi doğrularına önem verdiğin için, bazı istenmeyen durumlara kolayca hedef olabiliyorsun. Bugün düşündüğün her şeyi yaşama geçirecek enerjiye ve potansiyele sahipsin. Yeni arkadaşlar edinmen eski dostlar ile yüzleşmene neden olabilir. Kafanı karışmasına neden olabilecek özel ortamlardan uzak durmaya çalışmalısın. İlişkine sahip çıkmak istiyor ve düzenin bozulmasına izin vermiyorsun. Uzun süredir ilişkisi olmayan bir Balık burcuysan, katılacağın davet ya da organizasyonda, seni konuşmalarıyla ve duruşuyla etkileyecek biriyle tanışabilirsin.

7 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Verilen sözlerden dönmemeye özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde bazı yol ayrımları belki de yeni başlangıçlar getiriyordur. Bakış açınızı daha pozitif yönde değerlendirmelisiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizde niyetlerinizi ortaya koyup aksiyon almayı bekleyeceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınıza ve bedene ait konulara dikkat etmenizde fayda var. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konularda tartışmacı tarafınızı ortaya koymamaya çalışın.

7 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve arkadaşlık ortamınızdaki bazı anı değişimler lehinize olacak. İş yerinizde hiç sevmediğiniz biri gidebilir dedikoducu arkadaşınızla aranız bozulabilir.

7 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi anlamda sürpriz gelişmelere açıksınız. Ancak sürpriz gelişmelere odaklanıp şansınızı fazlaca zorlamayın. Her zaman işi şansa bırakırsanız elbet problem yaşarsınız. Kariyer hayatınızda başkalarının yer değiştirmesi size yeni yollar açabilir. Bundan sonrası daha kolay olacaktır.

7 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu enerjiniz düşük. Hayallerinizle realite uyuşmayabilir. Yeni Ayla ilişkilerde hassasiyetler artabilir, anlaşımla ve kendinizi ifade etme arzunuz yüksek. Kurban bilincine kapılmadan özdeğer ve güveni korumak önemli.

7 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki olumlu etkileşimle bugün herkesi kendinize hayran bırakırsınız. Romantik bir güne kendinizi hazırlayın. Rüyalarınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Bağışlamak, affetmek, kabul etmek ve sevgiyle bir şeyleri tedavi edebilirsiniz. Herkesin yardımına koşacağınız bir gündesiniz. Evlilik teklifi alırsanız şaşırmayın.

7 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaş çevrenizdeki insanlar ve sık görüştüğünüz akrabalarınızla olan ilişkileriniz çok olumlu bir seyir izleyecektir. Bu kişilerle birlikte zaman geçirme, hatta kısa bir geziye gitme fırsatı yakalarsanız değerlendirin. Oldukça tatmin olacaksınız.

7 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 26"
Ay
Akrep
24° 32' 49"
Merkür
Koç
26° 27' 31"
Venüs
Balık
21° 37' 20"
Mars
Balık
04° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 50"
Satürn
Balık
13° 18' 11"
Uranüs
Boğa
20° 39' 44"
Neptün
Balık
27° 48' 33"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 39"
Lilith
Başak
19° 47' 53"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>