Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz ilişkinizden umudu kesmiş görünüyor. İlişkiniz kavgayla gürültüyle gidiyor. Bu ilişkide daha verici, daha yapıcı olduğunuzu inanıyorsunuz. Partneriniz de tersini düşünüyor.

Günü daha önceden belirlenmişkonulu randevunuz yaklaştıkça heyecanınız artıyor. Bu görüşmeden çok şey bekliyorsunuz. İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ilerleme içinde.

Maddi bir sıkıntı içinde görünmüyorsunuz. Çünkü İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz.

Bir konuda yine müdahaleciliğiniz ön planda. İki arkadaşınızın özel ilişkilerine çok karışıyorsunuz. Bu şekilde bu ilişkiye bir katkınız olmuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızdaki küçük doyumları ilk fırsatta değerlendirmelisiniz. Çevrenizdeki girişimci insanların başarıları, sizi kendi başınıza bir şeyler yapma isteğiniz doğrultusunda umutlandırıyor. Esasında geniş biri olarak tanınmanıza rağmen, son günlerde bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz.

15 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, yeni haftanın ilk gününü, saat 04:54  Ay-Kuzey düğüm görünümüyle karşılıyoruz. Çevremizde belki bir çok kişi var. Ancak bizim istediğimiz gerçekten yarınlarımızda yanımızda olacak bir insan, bir dost. Bu açıdan hayata baktığımızda güvenecek insan bulmanın bu zamanda zor olduğunu düşünebiliriz. Saat 09:47  itibariyle Boğa burcunda gerçekleşecek ilkdördün, geleceğe dönük düşünmekten yana olan bireyin, temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere verdiği mücadelenin göstergesidir. Bir yandan sahip olduğu değerlerine bir göz dahi değse katlanamayacak olan kişi,  diğer yandan ideallerini  gerçeğe dönüştürmek adına risk altına alabilir. Artık,  canına tak eden bastırılmışlık ve belirsizlik,  kendini istediği şekilde ifade edememek onu gerilime sürüklenmektedir. İşte bu gerilim gün boyu etkili olduğunda kişinin ne yaptığının farkında olması, mantıklı düşünmeyi bilmesi gerekir. Saat 12:54-16:35  arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Etrafımızda olan bitene ve içinde bulunduğumuz duruma bir bakalım. İnatçı davranmayalım. Güvencemizi önemseyelim. Bir şeyleri kafamıza takıp,  altında bir şey aramayalım. Ancak bastığımız yeri de bilelim. Ay-İkizler burcu seyri, saat 16:35 itibariyle etkili olacak. Bu enerji  içimizdeki, ruhumuzun derinliklerindeki farklı yanlarımızı ortaya koyma hevesimizi canlandırıyor. Bir şeyler olmalı, bir şeyler hayatımda artık değişmeli diyen iç sesimiz bize rehberlik ediyor. Dilediğimiz şekilde kendimizi ifade edeceğiz. Özellikle ev sınırları içinde yapılan konuşmalar bir hayli etkili olacaktır. Yeni haftamızın her günü, umduğumuz güzelliklerle dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

15 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir olmasını istediğinizi kişisel arzularınızı ön plana çıkacaktır. Çevrenizle bazı çatışmalar yaşasanız bile, isteklerinizi yaşama geçirecek gereklibirliğini sağlayabileceksiniz. Olaylara karamsar bakmanın artık bir anlamı yok. Karşı cins üzerinde etkinizi oldukça yükseliyor..

15 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Balıklar için bu hafta karmaşık ve problemli bir hafta olabilir. Çözülmesi gereken sorunlar, aklınızdaki soru işaretleri, bitirilememişişler derken, kendinizi bir miktar huzursuz hissedebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önümüzdeki birkaç gün; hedeflerimize yaklaşabileceğimiz, yeni girişimlerde bulunabileceğimiz, hayatımıza ilişkin yepyeni adımlaratıp planlar yapabileceğimiz bir süreç olabilir. Sadece öğleden sonra modumuz bir miktar düşebilir. Negatif bir ruh hali baş gösterebilir vekendimizi isteksiz, kararsız ya da bitkin ve yorgun hissedebiliriz. Bu nedenle önemli görüşmelerimizi ya da toplantılarımızı akşamüstüneplanlamamızda fayda var. Böylelikle zihnimiz açık bir şekilde daha sağlıklı ve güçlü bir iletişim kurabiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda hareketlilik olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Kafanızı karıştıran durumlar olabilir. Ticari konularda harekete geçebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ev hayatınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Evinizdeki teknik işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızı eve toplayabilirsiniz.

15 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıkılan Kule... Yakın çevrenizde, yakın bir arkadaşınızla iletişime geçerek onun bazı mutsuz olaylarını duyabilir ve siz de gönülden sıkıntı yaşayabilirsiniz.

15 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde kısa planlar, geziler devrede olabilir. Geleceğinize yönelik planlarınızda değişiklikler yapma ihtiyacınız fazla olabilir. Çevrenizden gereken desteği bulacaksınız.

15 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğle saatlerine kadar duygusal gerilimlere maruz kalmanız mümkündür. Ancak öğle saatlerinde akışta kalmalı, akşamüzeri ise bilhassa aile bireylerinizle iletişime geçmek ve onlarla vakit geçirmek için doğru enerjilere sahip olacaksınız. Hukuki bir meseleyle ilgili mücadelenizde ortağınızın veya partnerinizin desteği size şans sağlayacaktır. Uzak yerlere yolculuk planları da yapmanız olasıdır. Genel olarak ise; Ay 13:15'te boşluğa girecek ve saat 17:36'da İkizler burcuna geçiş yapacak. Sevgililer Günü ertesi tam da sakinleşme, dinlenme, net bir zihinle görevlerin başına dönme şansımız var. Ay, İkizler burcuna geçiş yapana kadar planlarınızda ani değişiklikler yapmayın; planınıza, bütçenize sadık kalın. Zaten büyük ihtimalle canınız radikal kararlar almak istemeyecektir, aşina olduğunuz günlük rutininizi bozmadan hareket edin. Bugün Mars ve Jüpiter arasında gerçekleşen destekleyici bağlantıyatırımları, yeni projeler için yapılacak girişimler ve aktiviteler için oldukça olumlu bir transittir.

15 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kafanız, parasal konularla ilgili olarak sakin bir gün geçirecekse de, kurduğunuz ortaklıklarla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kararlı olduğunuz sürece her sorunu çözeceğiniz bir günde olduğunuzu bilmelisiniz.

15 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>