Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Özgüvenlisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün sizi yeniden canlanmış ve enerjik hissettirebilir. Kendinizle ne yapacağını bilemeyebilirsiniz ama bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Bugünün enerjisi, iç gözlem ve ilham gücünüzü arttırıyor. Hayatınızdaki bir şey hakkında kişisel bir öngörünüz olabilir ve bu sizi neşelendirebilir. Sizin için ortaya çıkan bu bilgeliği, not ederek ya da sevdiğiniz birine söyleyerek yakalamaya çalışın.

Bugün işe ya da okula gittiğinizde, kendinizi savunmak için hazırlıklı olmanız ve suçlu olduğunuzu bildiğiniz kadar hızlı bir şekilde ayakta durmanız gerekir. İnsan anlayışına herhangi bir hata için bağışlama kaynağı olarak güvenmemelisiniz ve üstleriniz özellikle acımasız olacaktır. Kariyerinizde veya çalışmalarınızda düzenli gözetim altındaysanız, tüm kelimelerinizi ve eylemlerinizi en küçük ayrıntı için bile haklı çıkarmanız gerekebilir.

İş ve maddi konuların sizin için yolunda gittiği bir dönemdesiniz. Şu an, bu eğilim doruk noktasına ulaşacak gibi görünüyor. Bugün, finans departmanında sizin için büyük bir farklılık yaratacak bir anlaşmayı başlatabilir veya sonlandırabilirsiniz. Parasal durumunuz hem artıyor hem de olduğundan daha yüksek bir seviyede istikrarda kalacak gibi görünüyor. Gayretli olduğunuz sürece, bu büyüme devam edecek.

Çatı katında ya da bodrumda kendini bulabilirsin. Evini düzene sokmak ve nesneleri organize etmek isteyeceksin. Kağıtları saklamak için yeni bir dosya ya da düzenleyici alabilirsin. Uzun süredir kullanmadığın eski nesneleri de elden çıkarabilirsin. Eski kıyafet ve gazeteleri ayıkla ve geri dönüşüme ver. Biraz arınmaya ve yaşam alanını tazelemeye ihtiyacın var.Muhtemelen yoğun ve stresli birkaç gün geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiçbir şeyin keyfini kaçırmasına izin verme. Doğru yolda olduğuna dair daima güven duy. Güçlü iraden ve değişken alışkanlıkların, bocalamalar ve tereddütlerle dolu olan böyle bir günde gücünü gösterecektir. Bunu, başkalarının elden kaçırdığı dizginleri ele alarak fırsata çevir. Kendini bugün sahnenin tam ortasında bulabilirsin; merak etme, neler söyleyeceğini bildiğin için sahnede olmanda hiçbir sıkıntı yok.

17 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde planlarınız değişebilir, ertelenebilir. Çocuklarınız için daha verici ve fedakar olabileceğiniz gibi çocukların geleceğine dair tasarılar ve planlamalar içinde de olabilirsiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerini özgürce belirteceğin bir gündesin. Bu durum çevrendeki kişilerin hoşuna gitmeyecek olsa da rahatsız olmayacaksın. Eğer, ilişkisi yeni sona ermiş bir Balık burcuysan, karşı taraf seninle yeniden iletişime geçmek isteyebilir. Geçmiş ile önüne set kurmaya karar vermişken bu istek kafa karışıklıklarını doğurabilir. Hobilerin için daha fazla zaman ayırmaya karar veriyorsun.

17 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinize yoğunlaştığınız bir gün içerisindesiniz. Gelecek planlarınızı herkesten saklıyor olsanız da artık onlar için adım atmak isteyecek ve çevrenizden bu konuda destek almak isteyeceksiniz. Ama ne olursa olsun her zaman bir B planı içinde olun.   

17 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha yaratıcı ve sezgisel hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle ilgili konularda ise gereksiz bir fedakarlıktan kaçınmalısınız. Oldukça etki altında kalabilirsiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi iyi hissedebilirsiniz ancak arkadaşlık ilişkileriniz ağır basabilir. Derin duygularınızı göstermek isteyebilirsiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gezegenler bugün mevcut durumunuz hakkında sizi kışkırtabilir, düşünmeye sevk edebilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmalısınız! Buna karşın, yükselen diğer olaylarla yüzleşmeye ihtiyacınız var. Olaylara karşısında farklı tavırlar takınmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızdan yararlanmaya çalışmalısınız! Yeni şeyler denemekten korkmayın.

17 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni projelere başlamak için oldukça uygun bir gün olduğunun siz de farkındasınız. Şansınız ve ailenizin desteğiyle oldukça başarılı seçimler yapabilirsiniz. Bugün kazandıklarınızda, Güleryüz ve tatlı dilin payı büyük olacaktır. Romantik hayatınızı canlandırmak istiyorsanız özel ve kişisel bir çaba harcamanız gerekiyor.

17 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinsin ilgisini üzerinize çekecek ortamlarda bulunacaksınız. Bugün, duygusal konularda yaratıcılığınız artıyor ve paylaşımlarınızda olumlu davranacaksınız. Kalbi boş olanlar için, her an her şey olabilir unutmasınlar.

17 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

17 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi zaman zaman gergin hissedebilirsiniz. İkili ilişkileri yakından ilgilendiren tüm sorunları da geride bırakma şansınız var. Anlaşılabilir adımlar atmanın her açıdan önemli ve belirleyici olabileceğini iyi biliyorsunuz. Şartları gereğinden fazla zorlamanın da size herhangi bir yarar sağlamayacağını bilmelisiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlginizin epeyce azaldığını fark etmeli, farkında olmadan ilişkinizin sonunu çağırır gibi davranmamalısınız. Partnerinizin sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltmamalı. Yetenekleriniz ve disiplininizledünyasında adeta parlıyorsunuz. Fakat bugünlerde hiç ummadığınız bir kişinin ikiyüzlülüğü sizi epeyce şaşırtacak. Konuyla ilgili karşılaşacağınız tanıklık, sizi uzaktan ilgilendirse de üzülmenize neden olabilir. Ödeme dengenizi iyi ayarlamanızda fayda var.

17 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 16' 20" R
Ay
Aslan
26° 49' 19"
Merkür
Koç
29° 54' 04"
Venüs
Boğa
19° 53' 19"
Mars
Koç
11° 29' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 48"
Satürn
Balık
17° 47' 28"
Uranüs
Boğa
23° 14' 03"
Neptün
Balık
29° 19' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 16"
Lilith
Başak
25° 02' 21"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>