Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni ilişkiniz sizi çok heyecanlandırıyor. Zaman, zaman tedirginlik yaşamanıza rağmen kısa vadede hiç bir sorun yaşamayacaksınız gibi görünüyor. Sizi uzun zaman meşgul eden geçmiş ilişkinizin izleri artık yok olmuş gibi.

Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor.

Kendinizi sorumlu hissettiğiniz yakınlarınıza verdiğiniz destek, bütçenizi biraz sarsıyor. Geleceğiniz parlak görünüyor, ama bugünlerde idare etmekte zorlanıyorsunuz

Ufak harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız. Göze gözükmeyen günlük harcamalarınız bütçenizi alt üst edebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinizi karışık ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Siz bu ilişkilerin yaşayanı değil, tanığı olacaksınız. Dışardan bakanların çok eleştireceği bu durumu anlamaya çalışacaksınız, ama sizin de içinize pek sinmeyecek. Çok sevdiğiniz birisi yolculuğa hazırlanıyor. Onun geleceğiyle ilgili bir yolculuk olduğunu bildiğiniz için sevinciniz üzüntünüzü bastırıyor.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün ilk saatlerinde Yay burcunda hareket etmeye devam ediyor. Saat 11:30-19:13 aralığında ise boşlukta ilerliyor. 19:13 itibariyle ise Oğlak burcuna giriş yapan Ay, diğer günlere nispeten şanslı bir sürece girdiğinizi gösteriyor. Sabah 11:30'da Yay burcunda dolunay oluşuyor. Dolunay kariyerinizde stresli bir gün yaşamanıza neden olabilir. Yöneticinizden otoriter tavırlar görebilirsiniz. Çalışmıyorsanız da kendinizi o gün karamsar hissedebilirsiniz. Hisleri güçlü olan bir burç olarak dilek dilemeyi unutmayın. Dolunay hakkındaki yazı için tıklayınız.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

  Geçmişe takılıyorsun!Bugün ateş burcunda Dolunay gerçekleşecek. Çalışma alanına tüm dikkatini vermeli ve hasat dönemine hazırlanmalısın. Unutma, başarının sırrı istikrar ve planlamadan geçiyor. Özelikle kendi işini yapmayı planlıyorsan, işini sağlama almadan hareket etmemelisin.  Bazen hayatında geçmişe takılıp düşüncelere dalıp gidiyorsun. Bunu burada şöyle yapmasaydım, ona keşke öyle bir şey demeseydim, diye içinden geçiriyorsun. Bugün artık bunlarla yüzleşme zamanı diyebilirim senin için. Eşinin ya da sevgilinin duygusal iniş çıkışlarını yönetmekte zorlanabilirsin.  Aklın ve kalbin el ele tutuştuğu, sosyal ilişkilerin güçlendiği bir gün. Bu anlamda kendini biraz daha hayatın akışına bırakmalısın.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün korktuğumuz konularla yüzleşmekten çekinmemeli ve karamsar olmamalıyız. Kararsızlık çektiğimiz konuların sebebini bulmalı ikili ilişkilerimizde uzlaşmacı olmalıyız.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda daha fazla rahatlama içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda daha fazla kendinizi ortaya koymak ve görünür olmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için konumunuzu sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinize kavuşmak için öncelikle evrenin mucizelerle dolu olduğunu kabul edin. Sezgileriniz size her alanda başarı sağlayacak güce sahip.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık; bugün gerçekleşecek dolunay, ev, aile ve kariyerinle ilgili alanlarda etkili olacaktır. Bir süredir düşündüğün tadilat ve tamiratı yapabilir veya istediğin taşınmayı gerçekleştirebilirsin. İş hayatında yabancılar, ticaret ve eğitimle ilgili konularda karşılaşacağın fırsatlar yeni tecrübeler yaşatabilir.

17 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özünüze bağlı kalmadan, kendinize haksız eleştiri almayın. Hatalarınızı dikkatlice fark etmek ve incelemek başka bir şey, bir başkasının karakterinizi acımasızca eleştirmesini sadece huzuru sağlamak için kabul etmek başka.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi anlamda olabilecek pozitif veya negatif gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Pozitifi bekliyorsanız sorun yok. Ancak negatife eğilimlenme varsa elinizdeki rakamı korumaya çalışmalısınız. Birikimlerinize el sürmemeye çalışın. Bugün güvendiğiniz dağlara karlar yağabilir.

17 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın. Yeni kişilerle tanışın.

17 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 54' 48" R
Ay
Oğlak
18° 07' 24"
Merkür
Koç
16° 42' 19"
Venüs
Boğa
00° 20' 60"
Mars
Balık
29° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 03"
Satürn
Balık
16° 31' 44"
Uranüs
Boğa
22° 19' 01"
Neptün
Balık
28° 53' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 45"
Lilith
Başak
23° 16' 45"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>