Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hissettiklerinizi onunla paylaşmanız onu şımartmıyor aksine bundan biraz da mahcup oluyor. Çoktandır aradığınız kişiyi nihayet bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Çarpıcı bir zaman girdabına hızla giriyorsunuz.

Size bir takım konularda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler. İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşma işi sizin üzerinize kalacak.

Bir kaç kez, üstü kapalı sözlerinizin anlamazlıktan gelinmesi sizi bir para ilişkinizde cesaretsizliğe sokmuş gibi. Bu konularda, bugünlerde büyük bir hassasiyet içinde görünüyorsunuz. Kırılmaya açıksınız.

Bu kadar hareketli gelişmelere alışık olmadığınız için zorlanıyorsunuz. Ruhunuzdaki yorgunluğu, elde edeceğiniz sonuçlarla dinlendirebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne biraz hassas başlayabilirsiniz. Birkaç saat ruhunuzu dinlendirmeniz iyi gelebilir. İlerleyen saatlerde, kendinize olan güveninizi pekiştireceğiniz özel konulu bazı görüşmeleriniz var. Belli bir öneme sahip kararlarınızı yine bir mantık çerçevesinde vereceksiniz. Arkadaşlıklarda bazı söylentiler biraz canınızı sıkabilir.

17 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 17 Mart saat 16:12 itibariyle burcunuzda doğacak Yeniay, sizi besleyen, büyüten, ruhunuzu okşayan bir el gibi. Hani sıkılır ya insan, hani bazen bir can arar ya, işte bu Yeniay tüm enerjisiyle sizi sarıp sarmalıyor. Hayatınızın kontrolünü elinize veriyor. Birilerinin etkisinde kalmıyorsunuz. Ne yaptığınızın farkındasınız. Yenilikler bu Yeniayda sizi heveslendirecek. Eğitim hayatı,yaşamında ve her konuda kendinizi geliştireceksiniz. Farklı işlere yönelebilir, denemekten çekinmezsiniz. Mars-Oğlak burcu geçişiyle örtüşen bu Yeniay size destek kuvvet olacaktır. Azimli hatta hırslı şekilde çalışabilir, hedefinize ulaşmak için gayret gösterirsiniz. Bir yerlerden elinize para geçer veya bir işten ek kazanç elde edersiniz. 17 Mart saat:19:40-16 Mayıs saat:07:55 tarihleri arasında devam edecek Mars-Oğlak burcu geçişi, hedef belirleme, plan ve projeleriniz üzerinde çalışma, parasal konularda dikkatli ve ciddi şekilde bütçenize uygun hareket etme yönünde faydalıdır. Güçleniyorsunuz. Mali sorunlar yaşıyorsanız, hukuki haklarınız için avukatınızla görüşünüz. Bu süreçtehazırlıkları, hedef belirleme, işinize kilitlenme, ciddi ve sorumluluk çerçevesi içinde hareket etme anlamında gücünüz gayet yüksek. Yetenek ve becerilerinizi uygun alanlarda ifade edebilirsiniz. Eğer bir grup kurmayı düşünüyorsanız şöyle bir araştırmanızı sürdürünüz. İşinizi büyütmek mi istiyorsunuz o zaman piyasanın durumuna bir bakın. Hazırlıklarınızı sürdürün. Eğer daha önceden start verdiyseniz, eksiklerinizi tamamlayıp, gayet kendinizden emin şekilde ilerleyiniz. Yeniayın güçlü enerjisi hepimiz için olumlu gelişmelere vesile olsun.Kalben sevgilerimle,

17 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayata daha sanatsal ve duygusal bakacağın bir gün. İlgi ve yeteneğine göre sanatsal bir çalışmaya katılabilirsin.

17 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün uzun zamandır üzerinde durmadığınız ve her an sorumlulukları ertelediğiniz bir takım konularda artık üzerinize düşenleri yapabilir ve bu konuda yükünüzü sırtınızdan atabilirsiniz. Çünkü ertelenen işler sizler de bilirsiniz ki fiziksel yorgunluktan çok zihinsel yorgunluk yaratır. Bu sorumluluğu gerçekleştiriyor olmak sizlerde büyük bir rahatlamaya yol açacaktır. Aile yaşantınızda ise nihayet aradığınız dengeyi bulabilir ve huzur dolu günlere adım atabilirsiniz. Aşk konusunda ve hayalleriniz konusunda bugün düşünerek hareket edip, pozitif adımlar atarsanız çok güzel şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Partnerinizle ilgili vereceğiniz kararlar bugün önem kazanacaktır.

17 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzdaki yeniay size yeni adımlar atma ve daha cesur olma imkanı getirmekte. Yenilikler ve cesaret öne çıkmakta.

17 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çalışma temponuzun yüksek olmasından şikayet etmeyin sizi her geçen güçlendiren bu güzel etki maddi ve manevi olarak başarı çıtanızı yükseltirken sizi olmanız gereken noktaya taşımaya devam edecektir. Gökyüzü sizleri desteklerken kişilerin kendi aralarında çözmeleri gereken problemlerde sığınak olarak sizi seçmelerine izin vermemelisiniz. Kararlar alın içinizdeki sese güvenin ve hedeflerinizi olabildiğince yüksekte tutun, Bu sizi başarıya sevk edecek yegane güçtür. İçinde bulunduğunuz durumlardan bir hamle de çok daha güçlü bir halde çıkarak cesur adımlarla isteklerinize doğru koşar adım ilerlemeye başlayacaksınız. Özel yaşamınızda ise  katıldığınız bir davet ya da toplantı da ilgi odağı olabilirve duygusal konularda sürpriz teklifler  alabilirsiniz. Şans sizden yana… 

17 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay bugün sizi biraz daha temkinli ve ihtiyatlı olmaya itebilir. İşlerinizin, yüklerinizin ağırlığını fazla hissetmek istemiyorsanız, önceden yaptığınız planlarınıza mümkün olduğunca uymaya gayret etmelisiniz.

17 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün oluşan yeniay sizin yeniayınız! Hayatınızdaki her türlü başlangıç ve adım için desteklenecek, önemli kararlarınızı devreye sokacaksınız.

17 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün burcunuzun 28. derecesinde Yeni Ay meydana geliyor. Siz aile içi ilişkilerde denge kurmaya çalışırken fark etmeden tüm negatifi üzerinize çekersiniz.Ama tüm olumsuzluklardan kendinizi sorumlu tutarak hiçbir yere varamazsınız. Yaralı şifacı ruhunuzla karşınızdakileri iyileştirirken aynı oranda siz de iyileşmelisiniz. İnsanların gerçekten seven yönlerini keşfetmek sizin için zor olmaz. Zaten bu titreşimde olmayanlara veda etme zamanı. aile Balık

17 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkilerinizle ilgili olarak bir süredir göstermekte olduğunuz sabrın ödüllerini toplamaya başlayabilirsiniz. İnsanlar, bazı şeyleri telafi etmek için çırpınabilir, size kolayca unutamayacağınız, güzel bir gün geçirtebilirler.

17 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 28' 13" R
Ay
Akrep
19° 05' 15" R
Merkür
Koç
15° 59' 10"
Venüs
Koç
24° 43' 07"
Mars
Balık
25° 47' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 22"
Satürn
Balık
16° 06' 45"
Uranüs
Boğa
22° 03' 30"
Neptün
Balık
28° 44' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 06"
Lilith
Başak
22° 46' 20"
True Node
Koç
15° 35' 54"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>