Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İçsel gelişmeler önem kazanıyor ve kendinizi fazlasıyla dinleyebilirsiniz. Duygusal bazı gerilimler olabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz. Küçük şeyleri çok fazla büyütüp kendinize dert edebilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmamalısınız.

İş ortamınızda ve çalışma arkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Başkalarını yönetme isteği ve abartma gibi tutumlar sizin için zarar verici olacaktır. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizi yorabilir. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Özelliklekonusunda yeni bir karar almamalı ve girişimde bulunmamalısınız.

Maddi konularda hesaplı hareket etmeyi tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Ancak bu konuda çok fazla da başarılı olamayacaksınız. Ani bazı gerilimler ortaya çıkabilecektir.

Bugün stresten uzak durmaya çalışmalı ve sizi zorlayacak aktivitelerden uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçici olarak üstlendiğiniz bir sorumluluğun vaktini doldurmuş olması, sizde bazı tedirginlikler yaratacak. Bu sorumluluğu almakta doğru mu, yanlış mı yaptığınız konusunda kararsızlık yaşayacaksınız. Çok fazla problemli bir dostluk ilişkisi içindesiniz. Baskıcılığınız haklılığınızı ortadan kaldırabilir. İkinizin dışındaki bambaşka gelişmeler, ilişkinizi oldukça etkiliyor.

14 Mart 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:36 Ay-Merkür görünümü, parasal konularda dikkatli düşünmenin önemini vurguluyor. Biz de bunun farkındayız. Hesabımızı bileceğiz. Saat 03:57 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, sizi kısıtlayan her şeyden uzak durmaya çalışmanın önemini vurguluyor. Eğer amacınız ilerlemek ise, kendinizi ifade etmelisiniz. Güven duygunuzu yitirmeyiniz. İsteklerinizin peşinden gidiniz. İnanmadığınız hiçbir şeyin içinde yer almayınız. Yoksa verimli olamazsınız. Saat 09:10 Mars-Chiron görünümü, ilişkiniz, aile vehayatınızla ilgili konularda tepkili konuşmanıza yol açabilir. Ancak benim tavsiyem çıkarlarınızı zedeleyebilecek, sonra da pişmanlık uyandıracak kararlardan mümkün mertebe uzak durmanızdır. -Yok canım ben niye pişman olacağım ki diyorsanız o zaman tercih tabii ki sizin. Ancak sonuçlarına da katlanmamız gerekebilir. Saat 23:53 Ay-Jüpiter görünümü, kendi dünyamıza çekilmenin ve haksızlıklar karşısında duyulan isyanın göstergesidir. Böyle dostluklardan, durumlardan, koşullardan uzaklaşmak isteriz. Her zorluğun üstesinden gelerek arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşmanız dileğimle,

14 Mart 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizle başbaşa kalmak adeta yalnızlığınızın tadını çıkarmak için uygun bir gün olabilir. Kapalı yerleri açık alanlara tercih edebilirsiniz. Ruhunuz inzivaya, dinlenmeye ihtiyaç duyabilir.

14 Mart 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alacağınız bazı haberler yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Ancak, bunları fazla büyütmeyecek ve daha önce olduğu gibi kafanızı takmayacaksınız. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler rahat ve güzel olacak. Bugün kendinize ve geleceğe yönelik düşünceler içine girebilirsiniz.

14 Mart 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı fedakârlıklar yapmanız gereken bir gündesiniz. Hayatın akışını kabullenmekle ilgili önemli deneyimler yaşayabilirsiniz. Fakat gereksiz yere taviz vermekten de kaçınmalısınız. Akşam saatlerinde çok farklı ruhsal deneyimlere de açıksınız. Sakinliğinizi koruyabilmeniz için yapacağınız çalışmalar hayatınıza güzel şeyler getirecek.

14 Mart 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizden olumsuz tepkiler alıyorsunuz. Kendinizi sorgulamayı bilmelisiniz. Sürekli ben merkezci oluşunuz diğer insanları bıktırıyor. Bu aralar fazla...

14 Mart 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

14 Mart 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnız kalma isteğiniz yoğunlaşacak. Hayatınızda hâlâ bazı kararsızlıklarınız var ama maddi konularda ne yapmanız gerektiğini bileceksiniz. Vereceğiniz sözlere dikkat edin.

14 Mart 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Güneş ile yönetici gezegeniniz Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim harika bir gün geçirmenize neden olacak. Partnerinizle geleceğiniz için önemli kararlar alacaksınız. Ayrıca çocuğunuzun başarıları yüzünüzü güldürür. Sosyal ilişkilerinizde sevilip, sayılırsınız. Sanatsal ve spiritüel konularla uğraşmak için harika bir gün.

14 Mart 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizdeki dinlenme ve eğlenme isteği, işlerinizle ilgilenirken kafanızın karışmasına, dikkatinizin dağılmasına neden olabilir. Konsantrasyonunuzu toplayın ve kendinizin halletmesi gereken işleri bir an önce bitirin. Eğlenceye daha sonra vakit ayırabilirsiniz.

14 Mart 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 57' 22" R
Ay
Başak
23° 17' 14"
Merkür
Koç
17° 00' 24"
Venüs
Koç
19° 00' 28"
Mars
Balık
22° 12' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 24"
Satürn
Balık
15° 40' 11"
Uranüs
Boğa
21° 48' 02"
Neptün
Balık
28° 35' 56"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 00"
Lilith
Başak
22° 15' 31"
True Node
Koç
15° 38' 08"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>