Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanın karşısına sürekli yeni taleplerle çıkmanız hoş değil. Birlikte olduğunuz kişi sizi nasıl tatmin edeceğini şaşırmış durumda. Özellikleçevrenizde size ilgi duyan bir başkası olabilir.

İşbirliği çabalarınız nihayet meyvelerini veriyor. Başarınızı fark eden amirlerinizden destek göreceksiniz. Yeni girişimler için ihtiyacınız olan ve talep ettiğiniz maddi desteği alacaksınız.

Beklediğiniz bir paradan ses çıkmaması üzerine endişelenmişsiniz. Gün içinde alacağınız bir haber endişelerinizi bir ölçüde yatıştırıyor. Çıkmayı istediğiniz tatil için gereken parayı ayırabileceksiniz.

Aile içinde ortaya çıkacak tatsız bir durumu kafanıza fazlaca takma ihtimaliniz yüksek. İş yaşamınızın etkide kalmamasına dikkat!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi daha iyi hissetmeniz, bugünlerde zihninizdeki bulanıklıkları berraklaştırmanıza bağlı. Sizi bazı yanılgılardan çekip almak isteyen insanları fark etmeniz gerekiyor. Bugün hayal kırıklıklarınız var, abartılı anlamlar yüklediğiniz ilişkilerinizde kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. Bu durum, arkadaşlıklarınızda daha seçici olmanıza yol açacak.

10 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Cumartesi günümüz saat 05:05 Ay-Satürn kavuşum etkisinde başlayacak. Disiplinli çalışma, planlandığı şekilde işleri bitirme, önemli bir görüşmede bulunmak için bu enerjiden yararlanabilir, başarılı olabilirsiniz. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, bizi finansal konularda dikkatli ve tedbirli olmaya zorluyor. Bu durum rahatsız edicidir. Bir şeyler yapmak isterken, şartların zorluğu gerginlik yaratıyor. Bu saatlerde elden geldiğince sakin olalım. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, aceleyle bir işe başlamanın, parasal konularda çabucak sonuca ulaşmanın bizim için çok önemli olduğunu gösteriyor. Artık daha fazla beklemekten usandığımız için hemen harekete geçmeye istekliyiz. Peki, geçtik diyelim. Ancak sonuç umduğumuz gibi gitmedi veya beklememiz gerekti. Sabırlı olacak mısınız? Bu görünüm olumlu gibi dursa da, ben karar vermeden önce çok iyi düşünmenizi tavsiye ediyorum. Saat 14:56 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm sizi dirençli kılıyor ve ne yönde ilerlemesi gerektiğini bilmesini sağlıyor. Rüyalarınız eğer bugünlerde fazlasıyla etkiliyse, uyandığınızda kare kare gördüklerinizi hatırlıyorsanız bunları lütfen not ediniz ve size tavsiyem ne olursa olsun kendiniz için bir şey dilediğinizde olur mu olmaz mı diye şüpheye düşmeyiniz. Çelişkilerinizin hayallerinize kavuşmanızın önünde engel oluşturmasına izin vermeyin. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, hayal dünyanızı renklendirici ve sezgilerinizi güçlendiricidir. Şifalandırıcıdır. Ayrıca bir yandan ciddi düşünmenizi diğer yandan hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek çaba sarf etmenizi sağlar. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

10 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Devam eden miras meselen varsa, ciddi bir şekilde masaya yatırılabilir. Ailenle ilgili gizli bir bilgi açığa çıkabilir.

10 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir ertelediğiniz bazı gündelik işleriniz bugün fazlasıyla önünüze gelebilir. Bu anlamda tüm sorunlarınızı bir günde halletmek elbette mümkün olmayacaktır. Sorumluluklarınız konusunda zamanla ilgili problemlerinizi tespit etmeli ve gündelik olarak yapılacak işlerin bir listesini tutmalısınız. Aksi takdirde üzeri örtülmüş tüm sorumluluklar bir gün önünüze toplu bir şekilde gelebilir. Bunu yaparken yakın çevrenizden güçlü bir destek almanız gerekecektir.

10 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar var. Öğle sonrasında arkadaşlıklar ve gruplar sizi daha çok meşgul edebilir.

10 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi huzurun ve mutluluğun getirdiği coşkunun akışına teslim etmelisiniz. Gergin bir ruh halinde olsanız bile günün ilerleyen saatlerinde sevgiyle beslenen ruhunuzla oldukça neşeli ve keyifli bir hale bürünebileceksiniz. Yapmayı düşündüğünüz konularda sevdiklerinizle yapacağınız fikir alışverişleri ufkunuzu genişleterek daha doğru kararlar almanıza yardımcı olacaktır. Özel yaşamınızda ise keyifli paylaşımlarla aşkın tüm güzelliğini hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Bekar Balık'lar bugün karşı cinsin samimi olmayan yaklaşımlarına karşı dikkatli davranın.

10 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizdeki insanlar, dahil olduğunuz sohbetler bakış açınızda köklü değişimler yaratabilirler. Görmekte zorlandığınız gerçekleri görerek aydınlanabilirsiniz...

10 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan, girişimleriniz adına fayda sağlayacaksınız. Yeni tanışacağınız insanlar size fırsatlar sunabilir.

10 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlginç ve hoş tesadüfler olabileceği gibi beklemediğiniz karışıklıklar da meydana gelebilir. Dikkatinizi işlerinize yöneltmeniz gerekiyor. Çalışmalarınızı bildiğiniz gibi sürdürürken farklı yönlere kayabilirsiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüzün son derece hareketli geçme olasılığı vardır. Çevrenizle olan ilişkilerinizde ve her türlü iletişiminizde artış olabilir. Bu durum, sizi biraz yorabilecekse de, sosyal yönünüzü tatmin ederek size büyük keyif de verebilir.

10 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 40' 54" R
Ay
Başak
07° 53' 05"
Merkür
Koç
17° 36' 04"
Venüs
Koç
17° 23' 51"
Mars
Balık
21° 11' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 29"
Satürn
Balık
15° 32' 28"
Uranüs
Boğa
21° 43' 44"
Neptün
Balık
28° 33' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 26"
Lilith
Başak
22° 06' 49"
True Node
Koç
15° 36' 27"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>