Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin en başında bırakacağınız ısrarcı izlenimi, sonradan kolay silemeyebilirsiniz. Onun kendini ifade etmesini sağlamalı, bir şeylerin kendiliğinden gelişmesine izin vermelisiniz.

Özel yaşamınızdaki sabırsızlıklarınız,yaşamınızda istediğini elde edebilen bir dayanıklılığa, sabırlılığa dönüşebiliyor. Eleştiriye açık ve objektif tavırlarınızla geniş olanaklar sağlıyorsunuz.

Para konularındaki şanlılığınız yine yüzünüze gülecek gibi. Küçük yatırımlarınız bugünlerde doğal olarak hareketsiz. Ama umutlu oluşunuz, çevrenize de bu anlamda kötümserlik yaşatmıyor.

Gereksiz diye tanımladığınız bir yakınlaşmaya müdahalenizin sınırlarını çizmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınızda birtakım becerilerinizin karşılığını görebileceğiniz bir gün. Verimli yakınlaşmalar ve yeni fırsatlar sizi etkileyebilir. Biraz uç görünen düşüncelere ilgi duyabilirsiniz. İç huzursuzluğu yaşadığınız bir konuya daha kararlı ve moralli yaklaşmanız gerekiyor. Bu morali yakalayabilmeniz için, değişik cepheden bakan fikirleri önemsemek durumundasınız.

7 Mart 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 7 Mart saat:02:45-31 Mart saat:07:53 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Maddi ve manevi anlamda ayaklarınızın üzerinde dimdik durabilmek adına hem kaynaklarımız doğru kullanabilmek hem de kazanç elde etmek anlamında önem taşıyor. İşbirliğinde bulunmak, böyle bir enerji altında zor olsa da, eğer yararlı olacaksa neden denenmesin. Venüs-Koç geçişlerinde liderlik etmek, lider olmak, girişimde bulunmak, taviz vermemek, zevke düşkünlük, parayı sevmek gibi dürtüler sıkça yaşanır. İyi midir? Nasıl değerlendirdiğinize bağlı. Ancak ben derim ki, yaşadığımız eski tecrübeleri unutmayalım. Belki siz bir eliniz yağda bir eliniz balda kişisiniz. Olsun. Yine de sınırları aşmayın. Eğer yokluk nedir bilen kişiyseniz, o zaman bol bol çalışın, çabalayın ve hedefinize varmak için azimli olun. Böylece arzu ettiğiniz yaşamı, hayatı kurabilirsiniz. Bu süreçte, yeni biralanında veya devam eden işinizle ilgili konularda değişimler gündeme gelebilir. Yetersiz kazananlar, başka birarayışına geçebilirler. Venüs geçişinin hepimiz için yeni bir bakış açısıyla ilişkileri gözden geçirmemizde vesile olması dileğimle,

7 Mart 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma sırasındaki pratikliğin ve hızlı çözümlerin dikkat çekecek. Bir öneri, seni eğitim almaya yönlendirebilir.

7 Mart 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün beklenmedik bir şekilde bir seyahat planı içerisinde olabilir ve yakın çevre ile iletişimleriniz de daha aktif bir rol üstlenmeniz gerekebilir. Bu seyahatlerde alacağınız güzel haberler sizleri heyecanlandıracak ve sizi hayatınızda yenilikler yapmaya sevk edecek. Hiç ummadığınız haberlerle ayrıca mutlu olacak ve adeta hem bedeniniz hem ruhunuz şifalanacak. Kısacası bugün sizler için sürprizlerle bir fırsatlarla dolu çok güzel bir gün.

7 Mart 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal konularda iyimser olmaya ihtiyacınız var ve önce bakış açınızı gözden geçirerek işe başlayabilirsiniz. İşlerinizle ilgili konularda karar almakta zorlanabilirsiniz. Uzaklarla ilgili konular duygusal yönden bağlayıcı olabilir. Ancak akşama doğru kariyeriniz ve işinizle ilgili fırsatlar öne çıkabilir. Bu yüzden kendinize işe daha güçlü bir kararlılıkla verebilirsiniz. Çevrenizi genişletecek adımlar atmaya başlamanız mümkün.

7 Mart 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzühayatınızda zorlandığınız konularda yaşanacak olumlu etkilerle var olan şartlarda önemli gelişmeler yaşayabileceğinize işaret etmekte. Olabildiğince girişimci ve aktif davranın. Maddi manevi olumlu etkiler gğn boyunca sizlerle. Ailenizle bağlarınızın güçleneceği sizi bir araya getirecek olumlu olaylar deneyimleyebilirsiniz. Eş ya da sevgilinizle romantizmi yeniden canlandırabilir, İlişkinizi farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz. Aşk'ın zaferi hayatınızda farkına varamadıklarınızın farkına varmanızı sağlayacak.

7 Mart 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca topluluklar içerisinde ve kariyerinizle ilgili konularda kendinizi en iyi şekilde ifade ederken, güçlü, motive ve istediğini elde eden bir enerji sergileyerek insanların dikkatini çekeceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal incinmelere açık, geçici motivasyon kayıplarına uğrayabileceğiniz, dinlenmeye zaman ayırmanız gereken bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

7 Mart 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para evinize giren Venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. 3 hafta boyunca para konularında çeşitli şanslarla karşılaşabilirsiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs 1 Nisan'a kadar Koç burcuna geçerek sizi parasal ve finansal konularda yüzünüzü güldürecek. Ani gelen tahsilatlara sevineceğiniz bir gündesiniz. Genel anlamda neşeli ve pozitif bir ruh haline sahip olursunuz. Her zaman haklı olduğunu düşünen insanlara karşı sabırlı olmayı sizden daha iyi başka kimse başaramaz. Balık

7 Mart 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaş çevrenizdeki insanlar ve sık görüştüğünüz akrabalarınızla olan ilişkileriniz çok olumlu bir seyir izleyecektir. Bu kişilerle birlikte zaman geçirme, hatta kısa bir geziye gitme fırsatı yakalarsanız değerlendirin. Oldukça tatmin olacaksınız.

7 Mart 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 00' 08"
Ay
Akrep
22° 23' 59"
Merkür
Koç
26° 22' 53"
Venüs
Balık
21° 24' 28"
Mars
Balık
04° 50' 37"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 37"
Satürn
Balık
13° 16' 59"
Uranüs
Boğa
20° 39' 15"
Neptün
Balık
27° 48' 10"
Plüton
Kova
01° 49' 24"
Chiron
Koç
18° 47' 02"
Lilith
Başak
19° 46' 43"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>