Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok kararsınız. Duygularınızla mantığınız arasında kalmış durumdasınız. Aşk hayatınız konusunda bir çok kez hatalı kararlar aldınız. Yine hatalı bir karar almak üzeresiniz.

İş yaşantınızda bazı beklentiler içindesiniz. Beklediğiniz bazı haberler, anlaşmalar var. Bunlardan çıkacak sonuca göre bir karar alacaksınız.

Parasal konularda ne kadar tutumlu davransanız da bir türlü dilediğiniz rahat kavuşamıyorsunuz. Düzenli ödemelerinizi yaptığınız zaman size para kalmadığını görüyorsunuz.

Sağlığınızla ilgili bir problem bugün sizi bir hayli rahatsız edebilir. Sağlığınıza biraz daha önem vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırılıklardan uzak durmanız gereken bir gün. Kendinizi birçok konuda yenileme arzunuz, mantıklı zaman ve imkan değerlendirmelerini gerektiriyor. Uzun süredir barındırdığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeyi çok elverişli görünüyor. Acillik içerdiğine çok inandığınız bazı kararlarınız bile, bu sıralar ertelenebilir.

2 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 2 Mart saat 03:51 karşıt burcunuz Başakta oluşacak Dolunay, ilişki konularını gündeminize yoğun şekilde katıyor. Mükemmellik arzunuz yükseliyor. Aynı şekilde böyle düşünen kişileri hayatınıza çekiyorsunuz. Sözgelimi partneriniz eleştirel davranabilir. Hiçbir şeyi beğenmeyebilir. Siz de elinizden geleni yaparak, kendinizden fedakarlık ederek ilişkiyi ayakta tutmaya çalışırsınız. Kimi Balıklarda bu tersine çalışır. Siz hiçbir şeyi beğenmezsiniz, partneriniz elinden geleni yapar. Görüyoruz ki, bu Dolunayda bir memnuniyetsizlik var. O zaman gelin ufak tavsiyelerde bulunayım. Öncelikle, ilişkinizde her ikiniz de gerçekçi olmalısınız. Kimse mükemmel değildir. Ancak sorunlar da göz ardı edilmemelidir. Paylaşım, ortaklaşa yaşam, sorumluluk, empati kıymetli olgulardır. Bunu birbirinizden esirgemeyin ve önemseyin. Eleştiri yapıcı olursa, ilişkiyi besler. Ancak fazlası bizi burun buruna getirir. Dikkatli olunuz. Birkaç gün sonra Merkür-Koç burcunda ilerleyecek. Parasal konular gündeminize hızlı biçimde girecek. Hesap kitap yapmalı, harcamalara dikkat edilmelidir. Dolunayın farkındalık yaratması, gerçekçi analizde bulunmamızı sağlaması dileğimle,

2 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli bir gün. İşleri planlı bir şekilde zamana yayma konusundaki becerin, olumsuzlukların da önüne geçecek.

2 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz devam ettirmek adına gereğinden fazla fedakârlıklara girişmemeli Hatta kişiliğinizi zedeleyecek tarzda davranışlara girmemelisiniz. Bazen istemesek de bazı şeyler bitebilir ve bizler de yaşamamıza farklı yerlerden devam etmek durumunda kalabiliriz. Bu noktada sizin yapmanız gereken şey bu ilişkinin bitebilecek olmasını kabul etmeniz ve zaten kopma noktasında olan ilişkiye yol vermeniz olacaktır. Duygusal sorunlar sizde stres yaratabilir, dikkat.

2 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızdaki bazı konuları netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Karşınızdan anlayış bekleyeceğiniz durumlar yaşanabilir. Ortakyaptığınız kişilerle ilgili önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. İşlerinizin askıda kalması sizi daha da yorabilir. Aşırı duygusal tepkiler vererek kırıcı olabilme ihtimaliniz var. Önemli kararları almak için birkaç gün bekleyebilirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yapacağınız gezi ve seyahatler keyifli geçebilir. Uzaklardan ya da yabancı kişilerle rahat ve pozitif ilişkiler kurabilirsiniz, aşk açısından şanslı bir gün olabilir.

2 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hoşgörülü ve ılımlı tavrınızın yanında, ilişkiler konusunda bazı şeylerin duygusal olarak abartılması ihtimali sözkonusu olduğu için, olaylara tarafsız ve olduğu gibi bakmanız faydalı olacaktır. İkili ilişkilerde iyileştirici, huzurlu paylaşımlar ve eve ait değişiklikler için ideal bir gündesiniz.

2 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunayla birlikte dikkatinizi özel hayatınıza çeviriyorsunuz. İkili ilişkilerinizde, özel hayatınızda önemli kararlar oluşabilir. Taşınmayla ilgili konular öne çıkabilir.

2 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen dolunay ikili ilişkilerinizde önemli bir döneme girdiğinize işaret ediyor. Havada aşk kokusu var! Yeni birine aşık olmuş olabilirsiniz. Kendinizi duygusal olarak çok zengin bir ruh hali içinde hissedersiniz. Yardım etmek, koşulsuz sevmek, karşınızdakilere iyilik yapmak bu dönem sizin vazgeçilmez mottolarınız arasında yer alacaktır.

2 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yüksek tempoda geçecek bir günde olabilirsiniz. İşlerinizin yoğunlaşması mümkündür. Tempoya bir kere ayak uydurduktan sonra, yaptığınız her işten büyük zevk almaya başlamanız, yorgunluk bile hissetmemeniz mümkündür.

2 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 16' 12"
Ay
Akrep
25° 45' 08"
Merkür
Koç
26° 30' 00"
Venüs
Balık
21° 44' 33"
Mars
Balık
05° 03' 16"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 04"
Satürn
Balık
13° 18' 51"
Uranüs
Boğa
20° 40' 01"
Neptün
Balık
27° 48' 46"
Plüton
Kova
01° 49' 39"
Chiron
Koç
18° 47' 59"
Lilith
Başak
19° 48' 31"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>