Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle olan ilişkiniz bir gün iyi bir gün kötü gidiyor. Bu değişkenlik sizi oldukça yıpratıyor ve yaşam enerjinizi alıyor. İlişkinizin gidişatını belirlemeli ve bu ilişkiyi bir düzene sokmak için gayret göstermelisiniz.

İş yerinizde getireceğiniz öneriler size bazı kolaylıklar sağlayacak. Kendinizi göstermenin keyfini süreceksiniz. Yakında işinizle ilgili bir konum değişikliği içerisinde olabilirsiniz.

Maddi açıdan zor bir dönemde olsanız da bunu hiç belli etmiyor, gönlünüze göre harcama yapıyorsunuz. İlerleyen günlerde bugünlerde yaptığınız harcamaların zorluklarını yaşayabilirsiniz.

Sağlığınızla ilgili problemler bugün sizi bir hayli rahatsız edecek. Gün içerisinde keyifsiz ve halsiz olmanız muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız. Uzaktaki sevdiklerinize karşı duyduğunuz özlem, önümüzdeki günlerde hasret gidermelerle hafifleyecek. Sıcakkanlı bir insansınız. Bu yanınız sizi kolay dost sahibi yapıyor. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla birlikte geleceğinize dair bazı planlar içine girebilirsiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 07:21 Ay-Kuzey düğüm kavuşumuyla Çarşamba gününe adım atıyoruz. Sağlıklı bir yaşamın, kendine güvenmenin, inandığınız bir yolda ilerlemenin önemini vurguluyor. Bedeninize, zihninize önem veriniz. Yaratıcı yönlerinizi keşfedeceğiniz işlere yöneliniz. Bu size başarı ve mutluluk getirecektir. Saat 16:29 Ay-Mars görünümü,hayatınızın günlük temposu içinde baskın tavırlı insanlarla çatışmanın işaretçisi olabilir. Böyle durumda olan Balıkların, sakin bir şekilde hareket etmelerinden yanayım. Bu görünüm, başarılı işler çıkarmak adına dökülen terin, mücadelenin göstergesidir. Birileri anlar veya anlamaz. Siz kendinizden eminseniz, kim ne söylüyor umursamayın. Yeter ki, gerçekten azimle çalışın ve farkınız olsun. Bu enerji, aşk hayatınız ve parasal konularda, ayrıca sağlığınızla ilgili işlerin halledilmesi yönünde de önem taşıyor. Biraz zorluklar söz konusu olabilir. Bunları ancak güven duygunuzla aşabilirsiniz. Saat 21:37 Ay-Jüpiter aile içinde,hayatında bazı ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanabilir. Uzlaşmazlık, tartışma ve gereksiz abartılı davranışlar sıkıntı yaratır. Her yönüyle meseleler yapıcı tarzda tartışılmalı, ele alınmalıdır. Ancak kimse buna yaklaşmaz. İşimizi yaparken veya başkalarıyla iletişimde bulunurken sakin olmakta yarar var. Günün güzellikleri yüzünüzü güldürsün. Gönülden sevgilerimle,

28 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne yeni kararlarla başlayıp ikilemde kaldığın konularda net olacaksın. İş hayatındaki gelişmeler seni bekliyor.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

bugün daha fazla iç dünyanıza yönelip sessizce düşünmeli ve geçmişte yaptığınız bir hatanin sonuçlarını yanlışları ve doğruları ile değerlendirmelisiniz. Sezgilerinizden yola çıkarak öncesinde sizin göremediğiniz Fakat şu an daha iyi anlayabileceğiniz olaylar dizisi karşınıza çıkacaktır. Bu durumda yaşadığınız pişmanlıklar sizlere çok fayda getirmeyeceği gibi olayların gidişatını da değiştirmeyecektir. Ancak şunu yapabilirsiniz bundan sonra yaşayacaklarınızı önyargı ile değerlendirmeden derinlemesine araştırmak ve sonradan Pişman olmamak adına kimseyi sebepsiz yere suçlamamak.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sağlık konularında bir takım tedirginliklerinizin olabileceği bir gündesiniz. İşteki sorumluluklarınız bugün yorucu bir hal alabilir. Gün içinde aynı anda pek çok konu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Yüksek tempo ile çalışmanın tabii ki size fayda sağlayan bir tarafı da olacaktır. Ancak sağlığınızla ilgili sürekli endişeli olmak yerine doktora gitmeli ve şikâyetlerinize çözüm bulmalısınız.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizden yükselen istekler sizi zorlayabilir. Ancak, bugün alacağınız bir haber sizi rahatlatacak ve duygularınızı dengelemenize yardımcı olacak. Sevdiğinizle aranızda çıkan sorunları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Biraz daha anlayışlı ve sakin olmaya özen gösterin.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43?de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birliktehayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars?ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında sizehayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir veteklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn?ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla hafta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzerehayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır

28 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer insanlara yardım etme isteği öne çıkabilir. Yapmanız gerekenleri tamamlamalı ve işin içine duygularınızı katmadan yolunuzda ilerlemeniz gerektiğini bilmelisiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzdaki Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim arkadaşlarınızdan biriyle aranızda güçlü bir elektriklenmenin meydana gelmesine neden olabilir. Uzun zamandan beri duygularınızı birbirinize ifade edemiyor olabilirsiniz. Ama artık paylaşma zamanı. Güzellikleri ve iyi niyeti ifade ettikçe hayat anlam kazanır.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz sürekli aktif olacak ve yeni düşünceler geliştirecektir. Ufkunuzu daha da genişletmek isteyebilir ve bunu yapmak için eğitim programlarına kayıt olma veya seyahatlere çıkma fırsatlarını değerlendirmeye çalışabilirsiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 25' 22" R
Ay
Yay
14° 25' 30"
Merkür
Koç
16° 05' 43"
Venüs
Koç
27° 11' 32"
Mars
Balık
27° 20' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 17"
Satürn
Balık
16° 17' 53"
Uranüs
Boğa
22° 10' 17"
Neptün
Balık
28° 48' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 60"
Lilith
Başak
22° 59' 42"
True Node
Koç
15° 29' 42"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>