Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkilerinizde beklediğiniz gelişmeler gecikmeye uğrayabilir. İlişkinize kaldırabileceğinden daha çok yükleniyorsunuz ve partnerinizden beklentidesiniz. Daha esnek ve sabırlı olmalısınız.

Sabah saatlerindeki huzursuzluk daha sonra kaybolarak yerini iyimser bir hevese bırakıyor. Bugün, çalışmalarınız veilişkilerinizin gelişimi için uygun.

Parasal konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Ani harcamalar ve belki de pahalı alışverişler size fazlasıyla çekici gelebilir ve sizi zor durumda bırakabilir.

Geleceğe ilişkin planlarınızla ilgileniyorsunuz ama bu konuda sonuca ulaşmakta zorlanabilirsiniz. Duyarlı ve dış etkilere açıksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski bir arkadaşınızdan alacağınız dolaylı bir haber, bazı projelerinizi gözden geçirmenize neden olacak. Enerjik bir gününüzdesiniz ve aklınızdan pek çok program geçiyor. Birlikte olmak istediğiniz kişilerin isteksizliği sorun olabilir. Bugün bazı anılar size fasılalı hüzünler yaşatacak. Geçmişle, orada size ait bir şeyleri unutmuşsunuz gibi bir ilişki içindesiniz.

27 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 07:42 itibariyle Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Hayata yaklaşım biçimimiz duygularımızı ifade etmemizin önüne geçebilir. Ya olanı olduğu haliyle kabul etmeye zorlanırız veyahut zorlukların üstesinden gelebilmek için kendimize yükleniriz. Hayatımızda hangi mesele bizi sıkıştırıyorsa, onun üzerinde daha fazla dururuz. Saat 13:20 Venüs-Pluto görünümü, hedeflerinizi derinlikli analiz etmenizde, sağlam adımlar atmak için gözden geçirmelerde bulunmanızda sizi kuvvet aşılıyor. Kendini keşfetmeniz için, özünüzle dürüst bir şekilde temas etmenin önemi büyük. İnsanın kendi içindeki gücü yeniden kazanmasında ve hayatı kucaklamasında bu görünümü olumlu buluyorum.

27 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin verdiği öğütleri yanlış algılayıp kırıcı olabilirsin. Dikkatsiz davranışların sakarlık yapmana sebep olabilir.

27 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler konusunda bugün yaşayacağınız yalanlar ve yanlış söylemler yüzünden ikilemde kalabilir ve partnerinize karşı bir güvensizlik hissi oluşabilir. ilişkinizde sağlayamadığınız toparlanmanın suçunu karşı tarafa yükleyebilir bu konuda dürüst olamayabilirsiniz Ancak şunu da bilmelisiniz ki ilişkide dürüstlük olmadığı sürece sadece bir tarafın fedakarlıkları ile bu işin yürümeyeceğini ve her iki tarafında özverili davranması gerektiği bilinmeli.

27 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün planlarınızın üzerine detaylı eğilme isteği duyabilirsiniz. Beğenmediğiniz bazı konuların üzerinden tekrar geçmeniz gerekebilir. Sorumluluklarınızla titizlikle ilgilenmek size iyi gelecek. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Bugün ayrıca sağlığınıza da dikkat etmeli, aşırı efor gerektirecek hareketlerden kaçınmalısınız.

27 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yakın çevrenizde yaşanabilecek üzücü olaylara karşı uyarıyor sizleri. Bugün kimsenin avukatlığına soyunmayın. Bu kişi çok yakınınız olsa bile, Hiç beklemediğiniz tepkiler alabilir ve oldukça kırılabilirsiniz. Haksızlığa tahammül edemeyen yapınız hiçte hak etmediğiniz sözler duymanıza sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise oldukça sıkıntılı geçen dönemlerden sonra ilişkisi devam eden Balık'lar ciddi kararlar alacak ve duygularınızı tüm netliğiyle ifade ederek ilişkinizin gidişatını duygularınızın doğrultusunda belirleyeceksiniz.

27 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamın keyifli yönlerine ağırlık verebilirsiniz bugün. Aşk ve sevdikleriniz konusunda tutkulu, heyecanlı olabilirsiniz. Yüreğinizin sesini daha çok dinleyebilirsiniz.

27 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para konularında yaşayacağınız bazı şeyler canınızı sıkabilir. Bu sizi çok üzmesin zira sosyal çevrenizdeki güçlü ilişkileriniz güzel projeler adına sizi destekleyecek.

27 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken gündelik hayatta neşeniz bol olur. Mesai arkadaşlarınızla keyifli sohbetlere dalabilirsiniz.Kalp sağlığınızı kontrol ettirmek de iyi bir fikir olabilir. Yeni birdüzenine geçmek için de kolları sıvayabilirsiniz. Alışveriş yapmak, yaratıcı yanınızı ortaya koymak da yapılacaklar listenizde olun.

27 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün uzağı görebileceğiniz, bu yüzden de geleceğe yönelik planlar üzerinde düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Miadını doldurmuş kalıplar da sizi engelleyemeyecektir. Açık fikirlilik ile uzun vadeli planlamalar yapabilirsiniz.

27 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 18' 06" R
Ay
Başak
03° 17' 18"
Merkür
Koç
17° 48' 06"
Venüs
Koç
16° 55' 04"
Mars
Balık
20° 53' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 19' 09"
Satürn
Balık
15° 30' 09"
Uranüs
Boğa
21° 42' 27"
Neptün
Balık
28° 32' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
20° 00' 04"
Lilith
Başak
22° 04' 14"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 18/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>