Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün iyi, bir gün kötü giden , inişlerle çıkışlarla dolu bir aşk yaşantınız var. Bugün aşk yaşantınız çıkışta olacak. Sevgilinizle çok güzel zaman geçirecek, onun yanındayken kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz.

İş yerinizde bazı mevkilerdeki insanların ani ayrılışı, sizin sırtınıza binen yükü bir hayli arttırdı. Sizi bugün ve önümüzdeki günler çok yoğun birtemposu bekliyor.

Son zamanlarda oldukça tutumlu davranmaya başladınız. Evinizin ve kendinizin zorunlu ihtiyaçlarını tespit ettiniz. Bu şekilde davranmaya devam edip, gereksiz harcamalardan kaçınmanız çok olumlu.

Birçok konuda pek fazla düşünmeden kararlar almaya kalkıyorsunuz. İlk zamanlar her şey yolunda gidiyor gibi gözükse de ileri ki zamanlarda bu ani kararlarınızın neden olduğu sorunları yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar, pek de gerekli olmayan bir gizlenme ihtiyacı içindesiniz. Konu edilmek, gündemde olmak istemiyor gibisiniz. Çok duyarlı olduğunuz konulardaki yaşanmış bazı kırgınlıklar etkisini hala sürdürüyor gibi. Önümüzdeki günlerde bir mutluluğa yönelik kalabalıklarda koşuşturmalarınız olabilir. Bunu, iç çelişkilerinizi toparlamak için kullanabilirsiniz.

22 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 10:30 Ay-Pluto olumlu görünümü derinlikli olarak hayatı ele almanızı sağlar. Güçlendirici ve doğru yönde analizde bulunmanızı sağlayıcıdır. Saat 14:46-23 Şubat saat 03:07 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde gücünüzü hafife almadan ve her türlü engelin üstesinden geleceğinize yürekten inanmalısınız. Burcunuzla uyumlu olan Ay-Boğa burcu geçiş enerjisi, her zaman sizden yanadır. Çevrenizle olan ilişkilerinizi sağlamlaştırmada, köklendirmekte, uzun ve sağlam kılabilmekte destekçinizdir. Ancak boşluk etkisi altında karşımıza bazı engeller çıkabilir. Biz durup, şöyle bir olan biteni gözlemleyelim. Günü kendi akışına bırakalım. Gününüz arzuladığınız gibi güzellikler içinde geçsin. Huzur yanınızdan hiç eksik olmasın. Can-ı yürekten sevgilerimle,

22 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sonuçlanmasını beklediğin hukuki süreçten haber alabilir, istediğin gibi sonuçlandığına şahit olabilirsin.

22 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gerekgerekse aile yaşantınızda sanki herkes sizin sabrınızı deniyor ve sınırlarınızı bu noktada zorluyor gibi gelebilir. Ancak şunu da bilmelisiniz ki bu şimdiki zamanın değil geçmiş zamanlarda göstermiş olduğunuz toleranslı davranmanızın bir sonucudur bu. Yine de geç kalmış sayılmazsınız. Siz olaylar karşısında net duruşunuzu belirlerseniz onlar da nerde durmaları gerektiğini bilecek ve ona göre davranacaklardır.

22 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün 14:45'ten gece yarısına kadar Ay boşlukta. Bugün eğitim alanında yeni gelişmeler olabilir. Teknik konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra tembellik etmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yavaş ilerleyen bugünde sakin kalmakta fayda var. Acele karar vermemeye özen gösterin. Gün içinde ilgilendiğiniz konularda sezgilerinizle hareket etmek isteyebilirsiniz.

22 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün zihninizin bir hayli karışık olacağına işaret etmekte, İsteklerinizi ve yaptıklarınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz. Geçmişte size doğru gelen şeyler bugün gelmeyebilir ve o dönemlerde istemeden de olsa sergilediğiniz davranışlarınızdan pişmanlık duyabilirsiniz. Bu duyguyu olumsuzluk olarak algılamaktansa kendinize yaptığınız bir öz eleştiri olarak değerlendirip kendinize yeni bir yol çizebilir ve bundan sonrası için içinizde ki sesi dinleyerek doğrularınızı hayata geçirebilirsiniz. Uzun süredir sabrettiğiniz konularda isyan bayrağını çekebilir ve ilişkinizi sorgulayarak haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz tavırlarını düzeltmesi için eşinize ciddi bir uyarı yapabilirsiniz. Kıskançlıkların sebep olacağı tartışmalara karşı ise tahammül göstermeniz oldukça güç. Bu süre içinde bekar Balık'lar kısa süreli ilişkiler içine girmekten uzak durmalı anlık heveslerle duygularınızı birbirine karıştırmadan hareket etmelisiniz.

22 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

22 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel hayatınızda kararsızlıklar, yanılgılar ve belirsizlikler oluşabilir. Sanatsal bir işle uğraşıyorsanız çok şanslı ve yaratıcı etkiler altındasınız. Hisleriniz çok kuvvetlenecek.

22 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda seyahat eden Ay kardeş ve yakın akrabalarla ilişkinizi sağlamlaştıracak. Aranızda süre giden bir aile konusu sonuçlanabilir. Birkurmak için de kolları sıvayabilirsiniz. Okyanus sonsuzluğu taşıyan enerjinizi bugün somut olarak ifade edebilirsiniz.

22 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir ortak, temsilci, avukat veya danışman bulmak için uygun bir gün geçireceksiniz. Bu kişier, kendi alanlarıyla ilgili olarak size son derece faydalı olacaklar ve sorunlarınızı çözmenizde veya durumunuzu iyileştirmenizde ciddi destek vereceklerdir.

22 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 31' 04" R
Ay
Yay
02° 34' 09"
Merkür
Koç
16° 00' 13"
Venüs
Koç
26° 02' 43"
Mars
Balık
26° 37' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 20"
Satürn
Balık
16° 12' 45"
Uranüs
Boğa
22° 07' 08"
Neptün
Balık
28° 47' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 48"
Lilith
Başak
22° 53' 30"
True Node
Koç
15° 32' 48"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>