Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz ve sevdiğiniz kişiyle uyumu yakalayacağınız bir gündesiniz. Özellikle fikir paylaşımları içine gireceksiniz ve birlikte yeni kararlar alabileceksiniz. İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte değişik ortamlara girebilir ve güzel vakit geçirebileceksiniz. Duygusal konularda yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

İş yaşamınızda zihinsel olarak son derece üretken olacağınız ve yeni düşünceler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Birbirinden çok farklı konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Kısa sürede hedeflerinize varacağınız bir şekilde stratejiler geliştireceksiniz ve bu konuda kararlı davranacaksınız. Yeni teklifler alma ihtimaliniz olacaktır ve bu teklifleri olumlu olarak değerlendirmelisiniz. İşinizle ilgili konularda yapacağınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Maddi konularda daha çok küçük sorunlarınızın üzerine yoğunlaşmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz ve bu sorunlarınızı çözümlemede başarılı olacaksınız. Ancak beklemediğiniz bazı gelişmelerle karşılaşma ihtimaliniz olacaktır.

Karar değiştirme eğiliminiz var ve aldığınız kararları yeniden gözden geçireceksiniz. Bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata olumlu bakıyorsunuz ve gelecekle ilgili umut içindesiniz. Bu umudunuzu boşa çıkarmayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam üstü alacağınız bir davet, uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla buluşmanızı sağlayabilir. Dostlarınız son zamanlardaki canlılığınızı yeni ilişkinize bağlıyor. Bu halinizi ilişkinizin yanı sıra, sizi bugünlerde taşıdığınız pozitif enerji de etkiliyor.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 07:11 Ay-Mars görünümü, iyi niyetliliğimizin, güzelliklere olan tutkunluğumuzun yükselişi anlamında. İç derinliklerimizde, doyuma ulaşmak için daha hırsla hareket ettiğimizi fark edebiliriz. Tanımak, dokunmak, keşfetmek isteyen ruhumuz her bulduğu güzelliğin tadını çıkarmaktan yana. Belki kolay kolay doymayacağız. Ancak şu var ki, aşkın kıymetini bizim kadar hiç kimsenin bilemeyeceğinin de farkındayız. Yeter ki doğru zamanda, en doğru haliyle yanımızda olsun. Saat 07:31 Ay-Neptün kavuşum etkisiyle ruhumuz huzur buluyor. Hayata ve sevdiklerimize karşı güzel duygular besliyoruz. Maneviyatımız yükseliyor. Sorunlarımızı unutmak, dinlenmek, sevdiklerimizle kucaklaşmak, mutlu olmak gayet kolaylaşıyor. Güzel bir söz, bir davranış, ılımlı bir yaklaşımın kıymeti öylesine büyük ki. Hemen karşılığını verebiliriz. Saat 14:20 Mars-Neptün zorlayıcı görünümü, duygularımız bir hayli yoğun. İş hayatımız olsun aşk veya ilişki meselelerinde sağlıklı düşünmekte zorlanıyoruz. Sanki birileri el birliği etmiş, gelip bizi buluyor. Bir bakıyoruz mutluyuz, hatta fazlasıyla coşkuluyuz. Birkaç gün geçmeden düşüşteyiz. Ne geçmiş ne gelecek. Artık şu an bizi ilgilendiriyor. İçimizden neler gelip geçiyor. Garip dünya diyoruz, çok garip ve tuhaf. Dostlarım böyle düşünenlerden birisi de siz iseniz, emin olunuz ki, bugün birçoğumuz böyle düşünüyoruz. Güvenmekte, inanmakta zorlanıyoruz. Emin olduğumuz insanların bile garip hareketleriyle karşılaşıyoruz. Ancak bu görünüm bugün için etkili olacak ve sona erecek. Onun için hayatın tüm geneline yaymayalım. Sadece bugün dikkatli olalım. Saat 15:27 Güneş-Merkür kavuşumu, bir proje üzerinde çalışmanın işaretçisi olduğu gibi, ancak çok güvendiğiniz kişilerle sırlarınızı paylaşmaya da işarettir. Kendinize ait bir grup kurabilirsiniz. Bu grup içinde paylaşımlarda bulunarak düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz. Bir meselenin iç yüzünü öğrenmeye çalışabilirsiniz. Gizemli ve sıra dışı konulara eğilirsiniz. Ancak dikkati olunuz. Hiç istemeden bir olaya tanık olabilir veya içinde yer alabilirsiniz. Güven olgusuna önem veriniz. Saat 20:49 Ay-Pluto görünümü her türlü zorluğa rağmen yılmayıp ayakta durabilmeniz yönünde yardımcıdır. İleriye yönelik bir şekilde hem hedeflerinizi gözden geçirmenizde hem de ılımlı bir şekilde olanı biteni değerlendirmenizde, gücünüzü kaybetmeden neler yapmanız gerektiğini saptamanızda bu enerji size yardımcıdır. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmenizi diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

17 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedefleriniz, planlarınız konusunda abartılı, yanıltıcı olabilecek yaklaşımlardan uzak durmalısınız. Fazlasıyla idealist ve hayalperest tutumlarınız, gerçekçi davranmanızı engelleyebilir.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızı yönlendirmeye çalışan kişi ve olaylara karşı tepkisiz bir davranış yapısı içinde olmanız, yaşamınızı o kişiyle devam ettirme noktasında sizi kararsız ve isteksiz bırakabilir, nedensiz bir sıkıntı içerisinde olabilirsiniz. Bu durumdan kurtulmanın yolu önce iç sesinize yönelip dinlemek ve sonra da güvendiğiniz kişilere danışıp fikirlerini almak olacaktır. Hayat bazen karar veremediğimiz konularda adeta zamanı durdurur ve bizi beklemeye bırakır. Doğru kararı vermek için mücadele edin.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha girişken olabilirsiniz.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzühayatınızda zorlandığınız konularda yaşanacak olumlu etkilerle var olan şartlarda önemli gelişmeler yaşayabileceğinize işaret etmekte. Olabildiğince girişimci ve aktif davranın. Maddi manevi olumlu etkiler gğn boyunca sizlerle. Ailenizle bağlarınızın güçleneceği sizi bir araya getirecek olumlu olaylar deneyimleyebilirsiniz. Eş ya da sevgilinizle romantizmi yeniden canlandırabilir, İlişkinizi farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz. Aşk'ın zaferi hayatınızda farkına varamadıklarınızın farkına varmanızı sağlayacak.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

17 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık yerlerde sağlığınıza dikkat edin. Bazı noktalarda enerjiniz doğru çalışmayabilir. Önemli girişimlerden uzak durun. Aldığınız kararları hemen bozabilirsiniz.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınız giderek güçleniyor. Son derece anlayışlı ve sabırlı bir tutum içine girecek böylece sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi daha sıcak hale getireceksiniz. Parasal konulara yönelik yapacağınız çalışmalar artıyor.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sezgilerinizin gittikçe güçleneceği bir gün yaşayacaksınız. Bu aile ilearasında kaldığınızda faydalanabileceğiniz bir özelliktir. Aile büyüklerinizin veya üstelerinizin üzerinizde baskı kurmaya çalıştığını veya size haksızlık yaptıklarını düşünebilirsiniz.

17 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 39' 41" R
Ay
Başak
07° 38' 19"
Merkür
Koç
17° 36' 41"
Venüs
Koç
17° 22' 19"
Mars
Balık
21° 10' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 11"
Satürn
Balık
15° 32' 21"
Uranüs
Boğa
21° 43' 40"
Neptün
Balık
28° 33' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 21"
Lilith
Başak
22° 06' 41"
True Node
Koç
15° 36' 25"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>