Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizde bir dalgalanmaya hazırlıklı olun. Bayağı sallanacaksınız gibi görünüyor. Ama sizin ulu orta bir şey yaşamamaktaki kararlılığınız. Büyük olasılıkla bu heyecanın doğarken ölümüne neden olacak.

Bir mesai arkadaşınıza programlı olarak kötülük örgütleniyor. İçine çekilmeye çalışıyorsunuz. Onun bunu fazlasıyla hak ettiğini düşünseniz de çok kararlı bir biçimde bu hazırlığın önünü kesmeye çalışacaksınız.

Epeyce bir zamandır birikimlerinizi eritiyorsunuz. Bunun yerine masraflarınızı azaltma yolunu seçebilirsiniz. Sizi üzecek bir para kaybı görünüyor fakat bunu geri kazanacaksınız.

Bazı olayların fazlaca üstüne gidiyorsunuz. Bu şekilde sorunların çözüleceğine inanıyorsunuz. Bazı sorunların çözümü irade kadar da zamana endekslidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyimsersiniz. Bunun yanında sevecen özellikler de barındırıyorsunuz. Telaşlı iyimserliğiniz bir karmaşadan çok, bir sempatiklik olarak görülebiliyor. İlerleyen saatlerde öğreneceğiniz bir şey, sizi biraz düşündürecek. Bununla ilgili bol görüşmeli bir akşam geçirebilirsiniz. Vazgeçip yeniden ele aldığınız hassas bir konu, sürekli üzerinde durmanızı gerektirecek bir sorun haline gelebilir.

11 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 11 Şubat saat:02:19-7 Mart saat:02:45 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Venüs döneminde, sevgiye, şefkate, merhamete açığız. Bu olgular başımızın tacı olacak. Negatif insanlar gözümüze pek gözükmesin isteyeceğiz. Bu geçiş, sizin en sevimli, en olumlu, en güzel yanlarınızı dış dünyada öne çıkartıcıdır. İnsanlar sizi zaten her zaman sevgi dolu bulmuşlardır. İlişkilerinize gösterdiğiniz özen, yardımseverliğiniz, halden anlayan ruhunuzla yine el üstünde tutulacaksınız. Çevrenizle olan ilişkinizi güçlendirici bu geçiş, haftanın en önemli enerji etkinliğidir. Ancak ben yine de, başkalarına yardım etmek, destek olmak anlamında lütfen biraz daha dikkatli olunuz diye minik bir tavsiyede bulunmak isterim. İyi niyetinizden kimsenin yararlanmasına da izin vermeyiniz. Tabii ki genel olarak hem rahatlatıcı, hem de huzurlandırıcıdır. İnsan o kadar aşamalardan geçiyor ki, bazen hakikaten bunalıyor. Hayatı ve kimseyi yargılamak istemediği halde çaresiz ve hiç hesap etmediği durumlarla karşılaşıyor. Böyle hallerde bir şeylere sarılmak istiyor. Bu geçişin hepimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

11 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinle kalmak istiyorsun. Bir süredir planladığın yaşam alanı değişikliklerini gerçekleştireceksin.

11 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yapılan hatalara karşı ilk kez belki de bu kadar üzülüyor olmanız, onları hiçbir şekilde değiştirmeyecektir. Evet, yaşamın herhangi bir kesitinde hepimiz aynı hatalardan geçtik ve aynı pişmanlıkları yaşadık. Asıl önemli olan mesele, geçmişten ders alarak ilerlemek ve gelecekte yine aynı hatalara düşmemektir. Ayrıca size haksızlık yapıldığını düşündüğünüz bazı konularda sessiz kalmanız şimdilik daha iyi olacaktır. Zaman her şeyin ilacıdır, vakti geldiğinde her şey istemeseniz de olacaktır.

11 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve sosyal açıdan güzel olanaklar bulabilirsiniz. Duygularınızı paylaşabileceğiniz imkanlar içindesiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün burcunuza ilerlemesiyle birlikte ise aşk ve ilişkilerde keyif dolu bir döneme ilerliyorsunuz. Cazibenizle tüm dikkatleri üzerinize çekebilir, aşktan yana şanslı olabilirsiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

8 Mart'a kadar misafir edeceğiniz Venüs, sizi adeta toplum içinde sinema yıldızı yapacak. Birden çok aşk kapınızı bu dönemde çalabilir. Aynı anda iki kişiden hoşlanabilirsiniz. Aralarında seçim yapmak zor olacaktır. Bağımlılık yaratan temalara çekilmeyin. Güzelleşmek ve estetik yaptırmak istersiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs burcunuza geçiyor. Kendinizle olan bağlantınız güçleniyor. Sosyal olmaya başlayacak, görüntünüzü yenileyeceksiniz. Gözler sizin üzerinizde olacak.

11 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Jüpiter arasındaki zorlu etkileşim sizin yaratıcılığınız ortaya koymanızı engelleyecektir. Sabırlı davranıp sakinliğinizi korumalısınız. Dua, meditasyon için harika bir gün. İbadet yerlerini ziyaret ederek ruhunuzu rahatlatabilirsiniz. Kan dolaşımınızı kontrol ettirin.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgili tam özgürlük istiyorsunuz ama bu özgürlüğü, başkaları kısıtlamazsa, mali durumunuzun kısıtlaması gerektiğini göz ardı etmemelisiniz. Bütçenizi doğru değerlendirmeli, harcamaları, gelirlerinizle orantılı olacak şekilde yapmalısınız.

11 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 11' 07"
Ay
Kova
20° 21' 04"
Merkür
Koç
17° 41' 42"
Venüs
Boğa
03° 13' 60"
Mars
Koç
01° 07' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 50"
Satürn
Balık
16° 44' 01"
Uranüs
Boğa
22° 27' 03"
Neptün
Balık
28° 57' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 39"
Lilith
Başak
23° 32' 20"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>