Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişiyi avucunuza almanın zafer sarhoşlugundasınız. Karşınızdaki insanin duygularını hesaba katin. Beklentiler birbiriyle pek uyuşmayabilir, bunu göz önünde bulundurmalısınız.

Kayıpların hesabını tutarak bir yere varamazsınız. Bulunduğunuz noktaya odaklanın. Bugün verimli çalışmalar içine girebilir, beğeni toplayabilirsiniz. Enerji eksikliği duymayacaksınız.

Mal mülk edinme projesi sizi bugün aktifleştirmek durumunda kalabilir. Bazı kağıt işleriniz olabilir ama yatırımlarınız olumlu. Beklediğiniz para bugünlerde elinize geçecek.

Elinizdekinin kıymetini bilmiyor, kaybettikten sonra anlıyorsunuz. Bu yüzden aceleci davranmamaya dikkat.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek günler içinde bir, iki küçük probleminiz olabilir. Sonradan caydığınız bir şey, önümüzdeki günler içinde bir kıymet olarak karşınıza çıkacak. Ruhunuz şu sıralar bazı yenilikler istiyor. Daha sakin ve huzurlu bir yaşam, daha sade ilişkiler arayışı içindesiniz. Fikrinizi pay etmek istediğiniz dostlarla bugünlerde karşılaşabilir, gelecek planları yapabilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 09:39 itibariyle Ay-Mars kavuşumu bir meseleyi kökünden en sağlam şekilde halledebilmek için öne atılmanın işaretçisidir. Ancak burada dikkat edilecek nokta, neyin üzerinde yürüdüğünüzü bilmektir. Hangi amaçla yola çıkıyorsunuz veya hangi nedenle harekete geçiyorsunuz. Eğer gerginseniz, bu kavuşumun etkisi altında yanlış bir eylemde bulunabilirsiniz. Hukuki konular, yasal haklarınız için mücadele, toplum önüne çıkma, sorumlulukların yükselişi gibi geniş bir alanda etkili olacak bu kavuşum, bazı kişilerle tartışmanıza neden olabilir. Dikkatli olmayı da bilelim lütfen. Saat 16:33 Merkür- Kuzey düğüm karşıtlığı, yaşam sevincinin önemini vurguluyor. Etrafımızdaki dünya, günlük hayatta karşılaşılan zorluklar, iletişimde bulunduğumuz insanların üstümüzdeki etkisi tartışılmaz. Bazen birilerini idare etmek zorunda kalıyoruz. Susuyoruz, sabrediyoruz. Ancak içimizde birikenler bizi yoruyor, sağlığımızı etkiliyor. Bu karşıtlık zihnimizi yorsa da, bugün isteklerimizi ifade etme gücümüz yüksek olacak. Saat 19:03 Ay-Neptün görünümü, gerekgerek kendimizi özel olarak ilgilendiren konularda kararlarımızı dikkatli bir şekilde ele almamız gerekiyor. Saat 22:30 Ay-Kuzey düğüm görünümü, yaratıcı yönlerinizi birveya mesele üzerinde göstermenizi sağlar. Bu saatler verimli ve keyifli geçer. Saat 23:32 Ay-Merkür görünümü, işine geldiği gibi konuşan, sizi değil de kendini öne almaya çalışan, hatta haklılığından dem vuran bir kişiye karşı ağırlığınızı koymanız anlamına gelir. Hem böyle konuşuyorsun, hem böyle yapıyorsun hem de üste çıkmaya çalışıyorsun diyerek onu uyarırsınız. Aslında uyarıda bulunmanıza neden olan durumlara üzülürsünüz. Yani düzgün olsa da, ben de bunları konuşmasaydım diye içinizden geçirirsiniz. Sürprizlerle dolu, umduğunuzdan çok daha olumlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedefleriniz, planlarınız konusunda ya da düzen ve organizasyon gerektiren işlerde sabah saatlerinde bolca hareketlilik ve çalışma göze çarpabilir. Akşam saatlerinde ise karar vermek ya da doğruyu bulmak konusunda ısrarcı davranmamaya gayret etmelisiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik rutin, bir şekilde ilerleyen yaşam şartlarınızla ilgili bazı yenilikler yapmak isteyebilir, bunun için gerekli gücü kendinizde fazlasıyla hissedebilirsiniz. Hatta bu değişikliği yaşamınızın her alanında uygulamak isteyebilir, düşünce biçiminize varıncaya kadar adeta yenilenmek isteyebilirsiniz. Uzun süredir sizler de yaşamınızın oldukça sıkıcı ilerlediğinin farkında fakat bunu yapacak gücünüzün olmadığı kanısındaydınız. Ancak şimdi bu gücünüz varken hızlıca işe koyulun derim.

9 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış sizi motive edebilir. Bazı işlerinizde sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Duygusal anlamda yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinize zaman ayırabilirsiniz. Sanatsal aktivitelere katılabilirsiniz. İşlerinizdeki yavaşlama keyfinizi kaçırabilir.

9 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gerçekçi bir bakış açısıyla düşünmek, hareket etmek son derece önemlidir. Gökyüzü sizi işinizle ilgili konularda iki seçenekle karşı karşıya bırakabilir, Ekip halinde yapılan çalışmalar ve faaliyetler göze çarpabilir ve sizin de bunu desteklemeniz gerekebilir. Yine bu süreçte sizin çıkarlarınızdan ziyade içinde yer aldığınız topluluğun önemi daha fazla ortaya çıkabilir. Gökyüzünün sizlere mesajı orijinal, sıra dışı fikirlere de açık olmanız yönünde. Birlikte görev aldığınız insanlarla arkadaşça ilişkiler kurmaya çalışmalısınız. Sizler için zorlayıcı olabilir ama bütün bunları mesleki konularda uygulamanız halinde hakikaten faydalı sonuçlar alabilir ve geleceğinizi garanti altına alacak girişimlerde bulunabilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

9 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşbirliklerine yatkın olabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki etkili insanlarhayatınız için sizi destekleyecek. Maddi konularda güzel gelişmeler olabilir, bu durumun tadını çıkarın.

9 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati bugün kariyer hayatınızda size iyimserlik taşıyacak. Özgürce girişeceğiniz tartışmalardan beslenip yeni ufuklara yelken açarsınız. Özellikledünyasındaki kadınlar size anlayışla yaklaşır. İş seyahatleri ya da yabancılarla diyalog gündeme gelebilir. Uzaklardaki insanların kararı size iletilecektir. Tanıtım ve medyayla ilişkileriniz öne çıkar.

9 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün son derece titiz olabilir, çevrenizdekileri eleştirirken de kaprise kaçan davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu, çevrenizle ilgili içinize attığınız bazı sorunların ve kırgınlıkların yansıması olabilir. Hiçbir şeyi içinizde biriktirmeyin ama dışavurumunuzu da konuşarak yapmaya çalışın.

9 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 28' 04" R
Ay
Balık
09° 10' 08"
Merkür
Koç
18° 25' 27"
Venüs
Boğa
04° 51' 44"
Mars
Koç
02° 08' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 24"
Satürn
Balık
16° 50' 47"
Uranüs
Boğa
22° 31' 37"
Neptün
Balık
29° 00' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 04"
Lilith
Başak
23° 41' 08"
True Node
Koç
15° 22' 13"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:14

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>