Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk yarısı duygusal olarak hassas etkiler altında olacaksınız ve bu çevrenizi de etkileyecektir. Kendinizi ve düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Günün ikinci yarısı ise olaylara karşı hassas tepkiler vereceksiniz ve duygusal olarak gergin tepkiler verebilirsiniz. Duygusal gerginliğinizi çevrenize fazla yansıtmamaya çalışmalısınız. Genel anlamda duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

Günün ilk yarısı disiplinli olarak çalışmaya fırsat bulacaksınız ancak bir hata yapma şansınız yüksek olacağından yeni bir girişimde bulunmamanız daha doğru olacaktır. Düşüncelerinizde mantık hataları yapmaya açık olduğunuzdan yeni kararlar almamalısınız. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi çok daha enerjik hissetmenize ve iletişimlerinizde artış olmasına rağmen bazı kararlar almanın eşiğinde olmanız üzerinizde gerginlik oluşturabilecektir. Yeni bir anlaşma yapacaksanız özellikle çok dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda sabah saatleri son derece hesaplı davranacaksınız ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Günün ikinic yarısında ise beklenmedik bazı masraflar yapma ihtimaliniz olacaktır.

Bugün sağlığınıza dikkat edin ve yorucu aktivitelerden uzak durun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde belli konularda görüş vermeniz gerekebilir. Bu konularla ilgili düşüncelerinizdeki birtakım değişiklikler, yeni söylemler içine girmenize neden olacak. Bugün içinizde taşıdığınız coşku bir kısım insanlar tarafından paylaşılmak isteniyor. İlerleyen saatlerde bunun belirginleşmesi, keyifli akşam toplantılarını getirebilir.

16 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:41 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ayın güçlü yansımaları altında güne uyanmaktasınız. Böyle bir günde, iyimserlik oldukça yüksektir. Bazen şefkat hisleri içinde hareket ederken bazen de her durumu gözden geçirmek istersiniz. Saat 17:58 Ay-Satürn görünümü sabır ve kararlılıkla her zorluğun üstesinden gelmenizi sağlar. Güvenilir oluşunuz, başkalarının gözünde sizi yüceltir. Ne istediğinizi bilirsiniz ve ona göre kararlar verirsiniz. Saat 19:36 Ay-Venüs kavuşumu, birlik ve bütünlükten yana düşünmeye çalışıyoruz. Bu enerji sizin için hakikaten olumlu. Ben derim ki, gelin bugün kendiniz için bir dilekte bulunun. Venüs ve Ay bugün sizin burcunuzda buluşuyor. Bu buluşma bir armağandır. Dilerim size de arzu ettiğiniz ne varsa getirir. Günün yüzlerimizi gülümsetmesi ve ruhumuzu huzurlu kılması dileğimle,

16 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Krediye başvurmak, geçmişten gelen borçların ödenmesi gibi banka odaklı konular gündeminde olacak.

16 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde hem duygusal hem de aktif bir yapı bürünecek, duygusal anlamda kendinizi eksik ve yalnız hissettiğiniz her noktada sorumlu bulmaya çalışacaksınız. Kendinizi suçlamak yerine olanları anlamaya çalışmak büyük resmi görmenizi kolaylaştıracak ve kendinizi daha hafiflemiş hissedeceksiniz. Bugün sosyal çevrenizle ilgili beklentilerinizde beklediğiniz adımları alamayabilir, hâyâl kırıklığına uğrayabilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu gece yarısı gerçekleşen Güneş tutulması sizin için ruhsal alanda ve bilinçaltında önemli açılımlar yaratabilir. Gün içinde kişisel birtakım konuları ele alabilirsiniz. Kişisel bakımınız ya da güzelliğiniz adına harcamalar yapmak isteyebilirsiniz. Eski sevgilileri düşünüp aşırı duygusallaşmaktan kaçınmalısınız. Ruhsal çalışmalar yapmak için de uygun bir gün.

16 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünve eğitim hayatınızda kendinizi haklı görerek ilişkide bulunduğunuz insanlara kırıcı davranışlarda bulunmamanız için uyarıyor sizleri. Bir anda yükselen öfkeniz kırıcı durumların yaşanmasına sebep olabilir. Bugünve okul arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları yaşasanız bile saygı duyarak hareket etmelisiniz. Akrabalarınızla ilişkilerinizde taraf olurken kimin haklı kimin haksız olduğuna dikkat etmelisiniz. Düşünmeden yapacağınız adaletsiz yaklaşımlar ilerleyen günlerde canınızı sıkabilir. Ne ekersen onu biçersin, Atasözünden yola çıkarak hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise duygularınızı ifade etmekten korkmayın ve aşk ruhunuzu sarmışken ondan kaçmak yerine sahip çıkmayı denemelisiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş tutulması kontrolünüz dışı olay ve gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor. Farklı ve sıradışı yaklaşımlarınızı daha çok ortaya çıkarmak ve kalabalıklara sergilemek istediğiniz bir tutulma olabilir ancak bilgi ve aklın yolundan çok da uzaklaşmamak gerekiyor.

16 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik olaylara maruz kalabilir, bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu tutulmada olayları iyi kontrol etmelisiniz. Hayata adapte olarak olayları rahat karşılayabilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim arkadaşlarınız arasında sizi daha ön plana çıkaracak ortamlar yaratır. Herkesin faydasını gözetecek aktivitelere başarıyla imza atarsınız. Sanatsal faaliyetlerinizden olumlu geri dönüş alacağınız bir zamandasınız. Yeni gruplarla kalıcı ilişkiler yürütebilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, diğer günlere oranla daha asi olabileceğiniz ve kalıplara direneceğiniz bir gün geçireceksiniz. Her konuda yenilik arayabilir, yeni yaklaşımlar uygulayabilir, herkesin de ne kadar değişik bir insan olduğunuzu görmesini isteyebilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 16' 18" R
Ay
Başak
15° 00' 48"
Merkür
Koç
17° 18' 38"
Venüs
Koç
18° 08' 34"
Mars
Balık
21° 39' 51"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 46"
Satürn
Balık
15° 36' 03"
Uranüs
Boğa
21° 45' 43"
Neptün
Balık
28° 34' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 33"
Lilith
Başak
22° 10' 51"
True Node
Koç
15° 37' 15"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>