Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızın karşılığı var, bunu hissediyorsunuz. Bu heyecanınızı daha da arttırıyor. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak. Onu çok beğeniyor, uzun süreli, kalıcı bir ilişki istiyorsunuz.

İş bağlantılarınızdan bazıları pürüz çıkartıyor. Bu davranışların bağlantıyı koparma isteğinin tezahürü olduğu kanısındasınız. Bu yüzden yeni bağlantılar arayacaksınız. Eski bir meslektaşınızın bu konuda size yardımları olacak.

Bir araya toplayıp biriktirdiğiniz toplu parayı işe mi yoksa menkule mi yatırmalı, diye bir ikilem içindesiniz. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışacak ve onlardan birinin de katılımıyla en akıcı yolu seçeceksiniz.

Önemsemediğiniz bir sağlık sorununuz var. Bunun ne kadar önemli olduğuna bir uzman karar vermeli. Önemsiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah sevindiğiniz olay, birkaç kişinin daha devreye girmesiyle günün ilerleyen saatlerinde biraz tatsızlaşabilir. Bunu önlemek için yapmanız gereken şeyi onur sorunu haline getirmemelisiniz. Önümüzdeki günlerde ziyaret amaçlı kısa, ama uzun zaman akılda kalacak bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculukta hoş tanışmalar görünüyor.

13 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, güne saat 08:43-18:11 arasındaki Ay-boşluk etkisinde adım atıyoruz. İşlerin yavaş gelişmesi ve gecikmelerin olması normaldir. Randevulaştığınız kişilerle bir araya gelmeniz zor olabilir. Gerçekçi bir bakış açısıyla ele alınması gereken problemleri daha duyarlı bir şekilde değerlendirmeniz mümkündür. Önemli işlerinizi veya kararlarınızı uygulamanız güçleşebilir. Ayrıca daha önceden planlanan bir randevu veya görüşme ertelenebilir. Patron konumundaki kişiler farklı beklentilerle karşınıza gelebilirler. Sakin olmalı, işlerinizi son kez gözden geçirmeli, kendinize olan güven duygunuzu kesinlikle kaybetmemelisiniz. Bu durum işin verimliliği açısından faydalıdır. Duygusal konulardaki sorunlarınız için Saat 18:11 itibariyle başlayan Ay-Kova burcu seyri hem paylaşımda bulunmak hem de olayları mantıklı bir şekilde değerlendirmek açısından gayet faydalıdır. Ayrıca hazır hale getirilmiş işler varsa bunları yürürlüğe koyabilir, farklı ve sıra dışı çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. Gün boyunca işlerinizde kolaylık, gönlünüzde huzur dileğimle,

13 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklına anılar ve düşünceler gelebilir. Eğer yapabiliyorsan bugüne dair önemli işlerini ertelemelisin.

13 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün maddi konularda bazı kişi ve olaylarla zıtlaşabilir, bununla ilgili hak arama yoluna gidebilirsiniz. Bunu yaparken öfkeyle hareket etmemeniz, olaylara sağduyulu yaklaşmanız karşı tarafın sizi daha kısa bir sürede anlamasını sağlarken sizin de alacaklarınızı daha kısa vadede temin etmenizi sağlayacaktır. Ayrıca geçmişten gelen hatalarınızla ilgili kendinizi acımasızca bir sorguya çekebilir, geçmişin faturasını sadece kendinize ödetebilirsiniz. Hatalar biz insanlar için kaçınılmazdır ancak onlardan ders aldığımız sürece bize bilgelik yolunda rehberlik ederler.

13 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün saat 8:43 ten 18:11 e dek Ay boşlukta. Gün içinde gelecek planları yaptığınız konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz fakat ataletinizi kırmak kolay olmayabilir. Enerjinizin düşük olduğu bir gün olabilir. Kadınlarla ilgili konuları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise içinize dönebilir ve olayları daha kabullenici bir durumda olabilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü işinizle ilgili her konuda diplomatik davranmanın getireceği avantajlara dikkat çekmekte. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır yalnızsanız yaşamınızı renklendirecek o özel insanla katılacağınız bir davet ya da organizasyon da tanışabilirsiniz. Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Balık'lar bugün eşin yakınlarından kaynaklanan konuşmalar yüzünden sorunlar yaşayabilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

13 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda sevgiyle ve anlayışla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Ne kadar sevildiğinizi görmek sizi mutlu edebilir. İnsanlarla işbirliğini seviyorsunuz.

13 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gruplarla ve arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirmeye hazırlıklı olun. Yeni grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte ciddimeseleleri konuşmak için son derece dinamik bir gün. Geleceğe yatırım olsun diye bir toprak alabilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenizle ilgili bazı konularda ortaya çıkan sorunların çözümlerini bulabileceğiniz, evle ilgili herhangi bir hususla ilgili planları da uygulamaya koyma fırsatları yakalayacağınız bir gündesiniz. Problemlerin sırtınıza bindirdiği yükü atabilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 16' 14" R
Ay
Oğlak
23° 05' 51"
Merkür
Koç
16° 50' 04"
Venüs
Boğa
00° 48' 12"
Mars
Balık
29° 36' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 12"
Satürn
Balık
16° 33' 41"
Uranüs
Boğa
22° 20' 17"
Neptün
Balık
28° 54' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 59"
Lilith
Başak
23° 19' 12"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>