Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz ilişkinizden umudu kesmiş görünüyor. İlişkiniz kavgayla gürültüyle gidiyor. Bu ilişkide daha verici, daha yapıcı olduğunuzu inanıyorsunuz. Partneriniz de tersini düşünüyor.

Günü daha önceden belirlenmişkonulu randevunuz yaklaştıkça heyecanınız artıyor. Bu görüşmeden çok şey bekliyorsunuz. İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ilerleme içinde.

Maddi bir sıkıntı içinde görünmüyorsunuz. Çünkü İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz.

Bir konuda yine müdahaleciliğiniz ön planda. İki arkadaşınızın özel ilişkilerine çok karışıyorsunuz. Bu şekilde bu ilişkiye bir katkınız olmuyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızdaki küçük doyumları ilk fırsatta değerlendirmelisiniz. Çevrenizdeki girişimci insanların başarıları, sizi kendi başınıza bir şeyler yapma isteğiniz doğrultusunda umutlandırıyor. Esasında geniş biri olarak tanınmanıza rağmen, son günlerde bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, sizin kendinizi yeniden toparlamanızı sağlayacak. Hani bittim yandım dediğiniz bir anda yeniden bir doğuş anlamı taşıyor. Çünkü bu Tutulmanın görünümleri ileriye dönük yeni planların, sağlam ve uzun vadeli işlerin yakın bir zamanda hayatınıza dahil olacağının işaretçisi. Biraz sabırlı olmakta yarar var. Her şey aleyhinizeymiş gibi dursa da, karşınıza çıkacak fırsatlar sayesinde kolayca toparlanırsınız. Sizi geriye çeken, etkisiz bırakan aşk hayatınız, sağlığınız, çocuklar veya genel olarak bazı durumlara yeni çözümler bulmak mümkün. Destekleyen dostlar, sosyal ilişkiler, grup faaliyetleri, insanlarla kurulan bağlantılar önünüzde kapılar açar. Sakın içinize gömülmeyin. Yeteneklerinizi gösterin, ifade edin. Yaşça büyük kişiler size yardımcı olacak. Yaptığınızveya düşündüğünüz projeler yetkili kişiler tarafından takdir görecektir. Yaptığınız iyilikler, hani kıymetini bilinmedi diye üzüldüğünüz ne varsa, size fırsat ve olanaklar olarak geri dönebilir. Bu Tutulma hepimizin hayatında olumlu değişimlere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerdeki huzursuzluklarından kaçınmalısın. Bugün, farkında olmadığın hatalarını sana gösterecek.

15 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gerekyaşamınızda gerekse özel yaşamınızda uğradığınız haksızlıklara karşı olan duruşunuzu biraz daha politik bir şekilde dengelemeli gururunuzu zorlayan ve ilk adımı atmaktan çekinmemelisiniz. İçinizde biriktirdiğiniz durumların bir gün hem sizi hem de karşınızdakileri yıpratacağını düşünmeli ve sorunlarınıza anlık değil bütünsel bir yaklaşımla çözüm üretmelisiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilinçaltınızın çok aktif olduğu bir gün olabilir. Sabah gece gördüğünüz önemli rüyaları hatırlayarak güne başlayabilirsiniz. Gün içindeki olaylara daha sezgisel yaklaşabilirsiniz. İş konularında ilerlemenin zor olduğu, duygusal olarak baskılandığınızı hissedebileceğiniz bir gün. Kontrolünüz dışı gelişmelere karşı hazırlıklı olmakta fayda var.

15 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gizli eylemler, okült konular gizli tehlikeler (düşmanlar, arsalar, hastalıklar ile ilgili konularda etkili olacak sizler için. Bu alanlarda yaşanacak gelişmeleri önemsemeli ve ihmalkar davranmamaya özen göstermeli duygusallık ya da kızgınlıkla hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınızda huzur ve mutluluğun hakim olacağı, aile bireylerinizle ilişkilerinizi geliştirerek olası ev alım satımı ve ev düzenlemesi işlerinizin kolaylıkla gerçekleşebileceği, ilişkilerinizde ruhsallığa ve yakınlığa daha fazla önem vereceğiniz bir zamandasınız.

15 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şanslı etkileriniz var ama kafanızı tam olarak toparlamış değilsiniz. Paraya dayalı beklenmedik konuşmalar içine girebilirsiniz. Güzel açılımlarınız var, fırsatları değerlendirin.

15 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcunda meydana gelen Güneş tutulması, şimdiye kadar bir türlü bırakamadığınız ama sizi zorlayan ilişki kalıplarından sıyrılmanıza imkan tanır. İş ortamınızda elde olmayan nedenlerle ilişkilerde kopmalar meydana gelir. Yürüttüğünüzprojelerinde ani başlangıçlar ya da sonlanmalar gündeme gelir. Rüyalarınıza odaklanın.

15 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kafanız, parasal konularla ilgili olarak sakin bir gün geçirecekse de, kurduğunuz ortaklıklarla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kararlı olduğunuz sürece her sorunu çözeceğiniz bir günde olduğunuzu bilmelisiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 43' 57" R
Ay
Başak
20° 34' 58"
Merkür
Koç
17° 06' 07"
Venüs
Koç
18° 43' 31"
Mars
Balık
22° 01' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 15"
Satürn
Balık
15° 38' 50"
Uranüs
Boğa
21° 47' 16"
Neptün
Balık
28° 35' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 12"
Lilith
Başak
22° 13' 59"
True Node
Koç
15° 37' 51"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>