Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Burcunuzdaki Ay, kendinizi aşka çok yakın hissedebileceğinizi belirtirken, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden ilgi görmeniz sizi mutlu edebilir.

Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Yazılı ve sözlü anlaşmalardan kazançlı çıkmanız mümkün. İş yerinizde yenilik yapma isteğiniz artarken, yeni fikirlerinizi uygulayabilirsiniz. Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar, bugün verimli olabilir. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Bugün maddi konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Yengeç in konumu , enerjinizi bu konuya kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi arttırıyor. Birçok yolculuk yapabilirsiniz. Yeni adımlar atıyorsunuz, ama bugün öğleden sonra saatlerinde isteklerinizi elde etmeniz pek kolay olmayabilir. Akşam parasal konular ön plana gelebilir.

Parasal konularda daha önlemci olmanızda fayda var. Kimi zaman gereksiz harcamalar son derece can sıkıcı olabilir; özellikle öğle saatlerinde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişim niyetleri taşıdığınız alanlarda iyimser baktığınız bazı paylaşımların, beklediğiniz verimi sağlamaması sizi üzecek. Bununla ilgili olası tartışmalarda göstereceğiniz uzlaşmacı tavır, önem verdiğiniz birtakım ilişkileri zedelenmekten koruyabilir. Kendinizi bağlanmış hissettiğiniz bir ilişkide çarpıcı yanılgılar içindesiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 03:15 Ay-Satürn görünümü, para kazanmak amaçlı verilen mücadelenin göstergesidir. Evdeki hesap çarşıya uymadığında, zorluklara sabır göstermeniz kolay olmaz. Saat 03:41 Mars-Kuzey düğüm görünümü, hedef belirleme ve daha iyi şartlarda yaşama arzunuzu yükseltir. Şu andaki mevcut problemlere çözüm bulma yönünde karar verebilirsiniz. İş hayatı, sosyal ilişkilerin yoğun olduğu, görüşmelerin etkili olduğu bir haftadasınız. Sizi ancak dağınıklık ve gelgitli duygular engeller. Kendinize güvenin. Saat 17:34 Ay-Kuzey düğüm görünümü, maddi yönden tatmin edici birarayışımızı işaret ediyor. Sağlığımızı ilgilendiren bir tedaviye başlanabilir. Önemli bir konuda karar verebiliriz. Bunun için parasal durumumuz uygun mu diye bakılmasında yarar var. Harcamaların belli ölçüde yapılması uygundur. Saat 18:18 Ay-Mars görünümü, maddi sorunları aşabilmek amaçlı verilen kararların işaretçisidir. Bunlar zamana bağlıdır. Sabırsızlık göstermeden, bilinçli şekilde tekrar düşünürseniz uygun bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Hafta boyunca işlerinizde başarı ve gönül huzuru dileğimle,

19 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hassas bir gün. Ailenden uzak yaşayan bir Balık burcuysan, bugün kısa süreli ziyaretlerin söz konusu olabilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşler ve yakın çevreden ummadığınız destekler görebilir kendinizi mükemmel hissedebilirsiniz. Bugün yapacağınız iletişimler aşk hayatınız için önem arz etmekte. Konuşmanıza ve iletişim şeklinize farklılık getirmek hem partnerinizle aranızdaki mesafeyi ortadan kaldıracak hem de aranızdaki sevgiyi güçlendiriyor olmanın keyfini yaşatacaktır. Bazen, bazı şeyleri değiştirmek herkese iyi gelebilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sahip olduğunuz maddi ve manevi değerler için mücadelecisiniz. Aniden istek duyacağınız bir konu için sabırsızlıkla ve fazlasıyla harcama yapabilirsiniz. Sevgilinize hediye almak için de istekli olabilirsiniz fakat paranızı harcarken daha ölçülü olmalısınız. Yeteneklerinizi sergilemek konusunda hevesinizin yüksek olduğu bir gün yaşayabilirsiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yakın çevrenizde yaşanacak kurnazca oyunlara karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Başarınızı yaşama karşı duruşunuzu çekemeyen insanların hoş olmayan oyunları ve sözlü saldırıları ile karşılaşabilirsiniz. Sizler özü sözü bir insanlarsınız. Bu gibi durumlara da alışık değilsiniz. Kıskançlık sizler için sadece sevdiğiniz Kişi? ye olan aşkınızdandır. Bunun içindir ki kendinize yapılan bu tarz saldırıları algılamakta zorlanıyorsunuz anlamaya da çalışmayın. Sadece sözlerin gücünü kullanarak bu kişilere gereken dersi verin. Özel yaşamınızda ise önemli kararlarınızı eş ya da sevgilinizle birlikte fikir ve alışverişlerinde bulunarak almalısınız.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda beklenmedik tavırlar sergileyebilirsiniz. Bu dönemdeve kariyer oluşumlarınıza daha etkili bir biçimde yer açmalısınız.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün burcunuza yerleşmesi sizi şair kılar. Duygusal açılımlar içinde yaratıcılığınızı ortaya koyma zamanı. Aşırı alkol tüketmekten ve bağımlılık yaratan konulara çekilmekten kendinizi alıkoymalısınız. Sınır çizmekte zorlanmak bu dönemin teması olacaktır. Duyguyla akılcı tarafı birleştirmelisiniz. Korkularınızdan arınıp meditasyona yönelin.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizdeki arkadaşlarınız veya akrabalarınız ile bağlantılı gelişmeler, endişe duymanıza yol açabilirler. Onlarla olan ilişkinizde de bazı beklenmedik olaylarla karşılaşabilir ve siz de bu durumdan doğrudan etkilenir hale gelebilirsiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 39' 34" R
Ay
Akrep
21° 30' 19" R
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
24° 57' 30"
Mars
Balık
25° 56' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 04"
Satürn
Balık
16° 07' 51"
Uranüs
Boğa
22° 04' 09"
Neptün
Balık
28° 45' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 46"
Lilith
Başak
22° 47' 38"
True Node
Koç
15° 35' 23"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>