Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın rahat açısının yaptığı olumlu etkiler iç huzurunuzun ve kişisel çekiciliğinizin yüksek olabileceğini belirtiyor. Aşkta istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz

İşyerinizde beklenmedik koşullarla karşılaşacaksınız. Fakat yine de diplomatik davranarak ilişkilerinizi geliştirebilir ve çalışmalarınızın sonuçlarını maddi olarak da görebilirsiniz.

Kişisel gelirinizi ve parasal durumunuzu etkileyen hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ani kararlar ve riskler söz konusu olurken daha dikkatli olmalısınız.

İleriye yönelik hedefleriniz ani değişiklikler gösterebilir. Bu arada, önümüzdeki dönemde yakın çevreniz ve arkadaşlarınız kararlarınızı yakından etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kış ortasında gelen bahar duygusallığınızı iyice ön plana alabilir. Ama, şu sıralar her konuda kontrollü hareket etmeniz yönünde alacağınız sinyallere de kapalı değilsiniz. Arkadaş çevrenizde son zamanlardaki birtakım ilişkilerin, artık zararsız olarak görülemeyeceği düşüncesindesiniz. Bu konuda doğru yorumlamalar içinde olmanız, sizi baskıcı uyarılara yöneltmemeli.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 02:16 Ay-Güneş görünümü, bir yandan aşkı teninizde hissetmenizi diğer yandan kendinize olan güven duygunuzu her alanda sergilemenizi sağlıyor. Böyle bir etki altında çevreniz üzerindeki tesiriniz gayet yüksek. Küçük birikimleri değerlendirmek, yeni birgörüşmesinde başarılı olmak ve fikirlerinizi kabul ettirmek anlamında kaygınız olmasın. Günün bu saatinde karşılaştığınız her insan size elinden gelen desteği sunabilir. Saat 08:12 Ay-Merkür görünümü, zihnimizi rahatlatan, moral aşılayan, iç huzurumuzu çoğaltan bir enerjidir. Bu sayede güne moralli başlarız. Saat 10:14 Ay-Satürn görünümü, sağlam adımların atılmasını sağlar. Her alanda başarı ve güvence önemlidir. Hiçbir şeyi hafife almazsınız. Ciddiyetle gözden geçirirsiniz. Saat 21:42 Venüs-Neptün kavuşumu, hayatı olumlu yanıyla görmenizi sağlar. Sevmenin güzelliğini, inanmanın kuvvetini ruhunuzda hissetmenizi sağlarken, size özel yeteneklerinizi şifa ve bilgelik anlamında insanlara sunmanızda rehberlik edicidir. Maneviyatı güçlendiricidir. Saat 22:19 Ay-Neptün görünümü, rahatlatıcı, dinginleştirici, huzur verici olup, hayata olan direncimizi yükseltici, şifalandırıcı ve sizi manevi yönde destekleyicidir. Saat 22:23 Ay-Venüs görünümü, olumlu bir enerjidir. Kendimize güveniriz. Bastığımız yeri biliriz. Bu enerji moralinizi yükseltici ve sizi mutlu edici paylaşımların göstergesidir. Saat 23:23 Merkür-Satürn görünüm etkisinde geleceğe dönük düşüneceğiz. gelişmelere bilinçli bakacağız. Ne kadar sağlam ve ne kadar güvenilir diye sorgulayacağız. Saat 23:25 Ay-Kuzey düğüm görünümü, çevremizle barışık, huzur ve güvence dolu bir yaşam arzuluyoruz. Fakat sağlığımız,koşulları veya maddi şartların yetersizliği bizi yoruyor.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün boyu eskileri hatırlatan konular içinde olabilir, eskiye özlem duyabilirsin. Beklediğin bir haberi bugün alacaksın.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde artık emeklerinizin karşılığını almak isteyeceğiniz, yaptığınız fedakârlıkları gören kişilerle artık yan yana yürümek isteyeceğiniz, kalbinizden dökülen dualara hızlıca cevap almak isteyeceğiniz bir gün. Gönlünüzden geçen bütün güzel dilekleriniz gerçek yaşamda hemen yerini alabilir, dikkat edin. Siz sabırlı ve iyi niyetli olduğunuz sürece er veya geç mutluluk sizi bulacaktır merak etmeyin.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel uğraşlarınıza yoğunlaştığınız bir gün olabilir. Bir takım anlaşmalar ya da görüşmeler içinde olabilirsiniz. Hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Kardeşleriniz ile ilgili ani gelişen durumlar sebebiyle sorumluluk almanız gerekebilir. İfadelerinizde ani duygusal tepkilere dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizden destek alabileceğiniz bir gündesiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün auranızda ki müthiş enerji tüm çevrenizi etkileyecek hemhem de özel yaşamınızda takdir görüp yoğun ilgi ile karşı karşıya kalacaksınız. Bugün gelen teklifleri dikkate alın ve hangisi size uygunsa kabul edin. Sezgilerinize güvenin ve kalbinizin size verdiği mesajları dikkate alarak hareket edin. İş arıyorsanız mutlu haber gün içinde gelebilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişime ağırlık verebilirsiniz, yakın çevreniz, komşu ve kardeşlerinizle biraraya gelebilirsiniz. Ancak ikili ilişkilerde ve maddi konularda gerçekçi yaklaşımlara ihtiyacınız var, zira kendinizi kolaylıkla akışa kaptırabilirsiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki insanlardan alacağınız desteklerlehayatınızda harekete geçmek istediğiniz konularda istikrarlı davranacaksınız. Önemli anlaşmalar karşınıza gelebilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün'ün burcunuzda kavuşumu sizi okyanus ötesi hayallere daldırır. Bir gemi seyahatine çıkmak rüyalarınızı süsleyecektir. Uzaklara gitme planı gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetler için uygun bir. Ayrıca yoga, pilates gibi hem bedene hem ruha iyi gelen etkinliklere katılın. Ayak masajı yaptırın.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kendinizi tüm dünyaya tanıtmayı, sosyal statünüzü, kariyerinizin bulunduğu noktayı veya çevrenin gözündeki imajınızı herkesin bilmesini arzu edebilirsiniz. Bugünkü eylemleriniz de, bu arzuya yönelik olacaklardır.

21 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 37' 14" R
Ay
Başak
07° 08' 47"
Merkür
Koç
17° 37' 57"
Venüs
Koç
17° 19' 14"
Mars
Balık
21° 08' 52"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 37"
Satürn
Balık
15° 32' 06"
Uranüs
Boğa
21° 43' 31"
Neptün
Balık
28° 33' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 13"
Lilith
Başak
22° 06' 25"
True Node
Koç
15° 36' 21"
Son Güncelleme : 19/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>