Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Seviyor, seviliyorsunuz. ama dik başlı tavırlarınız bir türlü değişmiyor. Elinizi atıp başarılı olamayacağınız alan yok ama siz bazı aşk meseleleri yüzünden başarılı olduğunuz alanlarla aranıza mesafe koyabiliyorsunuz. Bugün sevgilinizi hediyeye boğabilirsiniz. Eliniz yine çok açık.

Önemli bir başarı yakalamak üzeresiniz. Doğru stratejiler geliştirmede üzerinize yok. Lider yönünüzü tatmin edebileceksiniz. İş ilişkilerinde sıcakkanlı tavırlarla karşınızdakini etkiliyorsunuz. Ama gereksiz yakınlıklardan kaçınmalı, kendinizi korumalısınız.

Parasal konularda şanssız bir dönemdesiniz. Borçlarınız , ödemeleriniz birikti ve yeterince paranız yok. Bu yüzden akrabalarınızdan borç isteyebilirsiniz.

Dış görünüşünüze yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Kendinize zaman ayırmalı , görüntünüze gereken önemi vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük mutlulukları son kırıntısına kadar değerlendirme becerisi geliştirmişsiniz. Yakın çevrenizde küçük sevinçlerin büyük mutluluklar gibi yaşanması genellikle sizden kaynaklanıyor. İçinizdeki yaşama coşkusu engel tanımıyor. Hayatınızdaki bazı tatminsizlikler ve onlarla ilgili beklentilerinizde umuda kapadığınız kapılar, size erdem kazandırmış gibi

23 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 03:07 Ay-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Farklı özelliklerimizi göstermekten yanayız. Bir şeyler olmalı, bir şeyler artık değişmeli diyen iç sesimiz bize eşlik ediyor. Fikirlerimizi ifade edeceğiz. Saat 11:09 itibariyle İkizler burcunda oluşacak ilkdördün etkisinde, mesleki geleceğiniz ve kendinizi toplum içinde güçlü bir şekilde ifade edebilme arzunuz ön plandadır. Hünerlerinizi göstererek işinizde en yüksek konuma gelmeyi arzularsınız. Yenialanları araştırarak geleceğinizi garanti altına almak isteyebilirsiniz. Yapılması gereken öncelikle enine boyuna düşünmek ve alışkanlıklarınızın esiri olmamaktır. Eğer çalışmalarınız ve emeğinizin karşılığını almakta güçlük çekiyorsanız veya bulunduğunuz yerde bundan daha fazla gelişip büyümeyecekseniz, mantıklı düşünmeniz çok daha faydalıdır. Bazılarınız için bugünün anlamı, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek istediğiniz haldekonularında yaşadığınız sorunlardır. Ya uzun zamandır işiniz yoktur veya ailenizin baskıları nedeniyle hiç de mutlu olmadığınız bir görevi sürdürüyorsunuzdur. Benim size tavsiyem ne olursa olsun kendi aklınıza güvenmeniz, dışarıdan hiç kimsenin sizin fikrinizi değiştirmesine izin vermemenizdir. Yani değişime açık olmak için öncelikle buna kendinizi hazır hissetmeniz önemlidir. Saat 20:51 Ay-Merkür görünümü, sabırsızlığı körükleyici ve hassasiyetin yükselmesini sağlayıcıdır. Bir yandan her türlü anlaşmazlıktan kaçıyoruz bazen de inanmak istediğimiz gibi durumları ele alıyoruz. Bizim sebep olmadığımız durumlarla uğraşabiliriz veya anlayamadığımız, anlamlandırmakta zorlandığımız lafla sözle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bunların doğrusunu eğrisini çok iyi araştırmamız lazım. Günün hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

23 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş edinmek ve paylaşım yapmak için güzel bir gün. Bugün yüzleşmeye hazırsın ancak samimiyet görmeyebilirsin.

23 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ve evinizle ilgili durumlarda oluşan sorunlu etkiler yanlış anlaşılmalarla yeniden alevlenip bambaşka bir boyuta taşınabilir. Bu durumun önüne geçmek için aile bireyleriyle kuracağınız güçlü kontaklar ve içten konuşmalar nerede hatalı davrandığınızı hissettirecek ve şüpheyle yaklaştığınız her konuya açıklık getirecektir. Ancak sadece sizin içtenlik göstermeniz değil birlikte alacağınız kararlarla hareket etmeniz gerekecektir.

23 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güven ve güvenlik konuları sizin için daha ön planda olabilir. Aileye ait konularda hassasiyetler içinde olabilirsiniz. Evinizde ailenizle birlikte yiyeceğiniz bir akşam yemeği fikri sizi cezbedebilir. Aileniz uzakta ise evinizle ilgili işleri severek yapacağınız ve sakin bir akşam geçirmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde zihinsel ve duygusal karışıklık hissedebilirsiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünve özel yaşamınızda ki dengelerin yerine oturmasıyla kendi şansınızı kendiniz yaratacak ve önemli ilklerin altına başarıyla imzanızı atacaksınız. Bekar Balıklar bugün karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacaksınız. Bir ilişkiye adım atmaya karar verirken Geçmiş deneyimlerinizden aldığınız tecrübeleri hatırlamalısınız. Olgunlukla hareket edin ve kazanın.

23 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bolca iletişim, görüşmeler ve kısa yolculuklarla geçen bir gün olabilir sizin için. Kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Duygularınızı kolay ve rahat ifade edebileceğiniz bir gün olabilir.

23 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize ve onlarla geçireceğiniz zamana odaklanın. Gün içinde, aile hayatınızda bazı sorunlara açık olabilirsiniz. Mantığınız ve duygularınız arasındaki gelgitleri dengeleyin.

23 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay nedeniyle bugün ev içi ilişkilerinize adeta farklı bir gözle bakıyorsunuz. İletişimin hem özel hemhayatınızda oldukça önemli olduğu bir gündesiniz. İki farklı hanede vakit geçirebilir, ev ilearasında mekik dokuyabilirsiniz. Hareketli ve bol tempolu bir gün.

23 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığınızı bir kenara atıp tamamen sezgilerle hareket etmeye başlayabilirsiniz. Ancak bu durumu, sadece işlerinizle kısıtlamalısınız. Özel ilişkilerdeki sezgileriniz, duygularınızdan etkilenecek ve yanlış sonuçlara varmanıza neden olacaklardır.

23 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 04' 17" R
Ay
Başak
24° 40' 51"
Merkür
Koç
16° 57' 33"
Venüs
Koç
19° 09' 12"
Mars
Balık
22° 17' 56"
Jüpiter
Boğa
21° 44' 01"
Satürn
Balık
15° 40' 52"
Uranüs
Boğa
21° 48' 25"
Neptün
Balık
28° 36' 10"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
20° 06' 25"
Lilith
Başak
22° 16' 18"
True Node
Koç
15° 38' 16"
Son Güncelleme : 20/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>