Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz. Bu dönemler de sorundan uzak güzellikleri paylaşabileceksiniz. Eşinizin size gösterdiği sevgiyi karşılamakta zorlanabilirsiniz.

İş yaşantınızda aktif ve çalışkan tutumunuzla göz önünde olabileceğiniz bir gün. Kariyeriniz için ev yaşantınızı ve ailenizi ihmal edebilirsiniz. İş birlikleriniz konusunda esnek davranacağınız bugün, eşinizin desteğini almak hoşunuza gidecektir.

Sizi harekete geçiren ve değişiklikler yapmanızı isteyen çok sayıda etken olmasına rağmen parasal konularda engellerle karşılaşabilirsiniz. Size verilen dost tavsiyelerinde işinize yarayacak bilgiler bulacaksınız.

Bugün işyerinizde üstlerinizle çatışma olasılığı yüksek. Her şeyi duymamaya gayret edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tartışmalardan kaçının. Sizin bir konuda taraf olduğunuzu düşünen ve sizinle tartışmaya çok hazır birileri var. Öğle saatlerinde küçük, mutlu sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bir yakınınızın kendisiyle ilgili yapmak istediği değişiklik sizi endişelendiriyor. Oysa onun yeniliğe ihtiyacı var ve bu yeniliğin getireceği sorunlarla baş edebilir.

26 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 04:50 Ay-Neptün görünümü, sizi kötülüklerden koruyan, yaratıcı düşünmenizi sağlayan rahatlatıcı ve sakinleştirici bir enerjidir. İlişkide her iki taraf da birbirine karşı duyarlı düşünür. Saat 07:49 Ay-Merkür görünümü, ılımlı, hoş duyguların akışını kolaylaştırıyor. Güzel bir şeyler duyabiliriz, bunlar bizi etkileyebilir. Bu saatlerde zihnimiz huzurludur. Güven ve sevgi bizim için başımızın tacıdır. Saat 14:15 Ay-Venüs görünümü, mucizevi güzelliklere ne kadar ihtiyaç duyduğunuzun göstergesidir. Amacınız eskinin üzerine bir sünger çekmek, yeni olana kucak açmaksa, bu enerji size inanç ve güven duygusu verecektir. Saat 16:11 Ay-Pluto karşıtlık etkisi, bir yanıyla evimiz, ailemiz, sevdiklerimizle alakalı konulardaki hassasiyetimizi vurguluyor diğer yanıyla aşk hayatımızla ilgili konulardaki duygusallığımızı baskın kılıyor. Saat 20:17 Ay-Jüpiter görünümü, finansal konulardaki hassasiyetinizi yükselticidir. Rahat bir yaşam arzularsınız. Güvende olmak istersiniz. İhtiyaçlarınızı satın alırken dikkatli ve ölçülü hareket etmekte yarar var. Çocuklarınız, ailenize, sevdiklerinize düşkünlüğünüz bir hayli fazlalaşır. Maddi yatırım, miras, nafaka, hukukla ilgili işlerinizi iyi takip ediniz. Gönlünüz huzurlu, yüreğiniz sevgiyle dolu olsun. Yeni haftamız her birimizi güzelliklerle buluştursun. Kalben sevgilerimle,

26 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sıra dışı gelişmelere tanık olabilirsin. Gün içinde yeniliklerle dolu gelişmeler yaşayabilirsin.

26 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış konuların açığa çıkması ile stres yaratabilecek sorunlarla baş etmek durumunda kalabilir ve bu konuda öfkenize yenik düşebilirsiniz. Çalışma hayatınızda ise sizden saklanan konuların açığa çıkması ile birlikte yaşadığınız stres bir kat daha artabilir. Fakat bu noktada sakin kalmalı ve olayların sizi nereye götüreceğini dikkatle takip etmelisiniz. Bu noktada belki umduğunuz kişilerden değil ummadığınız kişilerden göreceğiniz tepkiler sizlerin gerçeği görmesine yardımcı olacaktır.

26 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sezgilerinizi çok daha fazla kullanabileceğiniz bir gün. Akışta kalmaya çalışın. Aşı daha ruhsal boyutta yaşayabileceğiniz zamanlardasınız. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz durumlar oluşabilir. Size keyif veren konuların üzerine giderek keyfini çıkarmalısınız. Akşam saatleri ruhsal çalışmalar için de uygun bir zaman olabilir.

26 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyi kafanıza takıyorsunuz. Rutin işlerinizi de aksatmaya başladınız. Bu durumdan bir çıkış yolu bulmalısınız. Aksi halde aile içindeki mutluluğunuz bozulabilir.

26 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızda yeni bir adım atmak yerine, hedeflediğiniz yaşam şartları ile ilgili konuları gözden geçirmek, neyi ne zaman yapabileceğinizi planlamak ve kariyerinizle ilgili yeni düşünceler edinmek için ideal bir gün. Önemli konuşmalarınızı bugün için ertelemeniz faydalı olacaktır. Akşam saatlerine geçici sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

26 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız hareketlenmeye başlayacak. Kafanızı rahatlatmak isteyeceksiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insandan çok güzel teklifler ve büyük bir destek almanız mümkün.

26 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik çalışmalarınız giderek yoğunlaşacak. Dikkat gerektiren konularda biraz tedbirli olmalısınız. Dalgın ve unutkan olabilirsiniz. Ancak, sosyal faaliyetlerinizi güçlü bir biçimde sürdüreceksiniz.

26 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beş duyunuz, çevreyi doğru şekilde algılamanız konusunda yetersiz kalacaksa da, sezgileriniz imdadınıza yetişecektir. Geleceğe yönelik planlamalar yapmanızı, çok uzakta gibi görünen hedeflere ulaşmak için daha kısa yollar bulmanızı sağlayabilirler.

26 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 18' 53" R
Ay
Akrep
17° 06' 26" R
Merkür
Koç
15° 59' 30"
Venüs
Koç
24° 31' 18"
Mars
Balık
25° 40' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 09"
Satürn
Balık
16° 05' 51"
Uranüs
Boğa
22° 02' 57"
Neptün
Balık
28° 44' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 33"
Lilith
Başak
22° 45' 16"
True Node
Koç
15° 36' 17"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>