Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bugün, aşk konusunda isabetli kararlar alacaksınız. Doğru tespitleriniz ve tutarlı tavırlarınızla partnerinizi fazlasıyla etkileyeceksiniz.

Mesleğinizde yapmak istediğiniz girişimler için uygun fırsatlar bulabileceğiniz bir gün. İletişimde yoğunluk yaşayabileceğiniz bu gün tasarlamadığınız gezilere çıkabilirsiniz.

Maddi konuları yönlendirmede oldukça becerikli oluşunuz çevrenize güven telkin ediyor. Sizinle ortak çalışmak ve yatırımda bulunmak isteyen kişilerle kazançlı başlangıçlar yapmanız muhtemel.

Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Objektif ve kararlı özelliğinizle bugünlerde çok zor bir durumun üstesinden geleceksiniz. Bir yakınınızınsorunuyla ilgili iyi haberleriniz var. Buna sevineceksiniz. Yakın çevrenizdeki bazı başarıların abartı olduğu şeklindeki yargılarınız, size bu tespitlerde yalnızlıklar yaşatabilir. Bunları doğru zamanlamalarla tartışmaya açmanızda yarar olacak.

25 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Pazar gününe üç önemli enerji etkinliğinde başlıyor. İlki, saat 15:00 Venüs-Mars arasında gerçekleşiyor. İyi niyetin, empatide bulunmanın ne kadar zor olduğunu düşünmemize neden olabilir. Evet güzel bir dünyanın özlemindeyiz. Fakat haksızlıklar, yanlışlar, tutarsızlık, rekabet ve huzursuzluk direncimizi, inancımızı zorluyor. İkincisi, 15:26 Merkür-Neptün kavuşumu, sezgilerinizi güçlendirici, vizyon kazanmanızda destek verici, ideallerinizi hayata geçirme anlamında yardımcı ilahi bir kuvvettir. Yükselen inancınız sayesinde hem kendinizi hem dünyayı farklı bakış açısıyla ele alabilirsiniz. Dini yolculuklar, mistik çalışmalarda bulunabilirsiniz. Sevgiye, şefkate, yardımlaşmaya dayalı, insanları kucaklayıcı bağlantılarda bulunabilirsiniz. Merkür burcunuzda zayıf etkili olmasına rağmen, Neptün ile buluştuğunda düşüncelerinizi rahatlatır, sizi bereketlendirir, şifalandırır. Maneviyatınız yükselir. Kendinize olan inancınız, hayata olan direnciniz artar. Yeteneklerinizi dışa aksettirmeniz kolaylaşır. Arındığınızı, temizlendiğinizi, bilgeleştiğinizi hissedebilirsiniz. Üçüncüsü, 20:46 Güneş-Satürn görünümü destek bir kuvvettir. Yetenekli olduğunuzu alanlarda başkalarına rehberlik etmenizi, yol göstermenizi ve saygınlık uyandırmanızı sağlar. Kendinize güveniniz yükselir. Her zorluğu aşabileceğinizi bilirsiniz. İnsanlarla belli bir grup veya bir ortamda bir araya gelmenizi, başarılı işler çıkarmanızı sağlar. İş teklifleri alırsınız ve fırsatlarla karşılaşırsınız. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

25 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evliysen ya da ilişkin varsa duygusal yanlarını ilişkilerine yansıtarak, birlikteliklerinin enerjisini artırabilirsin.

25 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gücünüzü karşı tarafa göstermek ve kendinizi her yönüyle ispatlamak isteyebilirsiniz. Ancak bunu yapmadan önce bilmeniz gereken şey, önce yeteneklerinizin farkına varmak olacaktır. Yeteneklerinizi önce kendinize sonra başkalarına ispatlamanız gerekmektedir. Bunu yaptıktan sonra özgüven ve güçlü iradeniz ile ilerleyebilir ve karşınızdaki kişilerin sizi fark etmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca bugün planladığınız bazı konularda aksamalar yaşamanız mümkün olabilir.

25 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı uğraşlara zaman ayırmaya bakın. Kendinizi daha iyi anlatabileceğiniz güzel ve eğlenceli olabilecek zamanlar var.

25 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü yeni başlangıçlar yaşamanız yönünde sizleri destekliyor. Gün içinde karşılaşacağınız en ufak bir yenilik bile sizi var olan sıkıntılarınızdan uzaklaştırarak yeni adımlar atmanız için cesaretlendirecektir. Yaşamınızdaki her konuyla ilgili ayrıntılara önem vererek hedeflerinizi belirleyin. Bugün yaşanacak bir olay özel hayatınızda uğramış olduğunuz haksız davranışlar için çok önemli bir ipucu olabilir sizler için. Eski sevgiliniz ya da ayrılmış olduğunuz eşinizin size karşı planlı bir saldırısının önüne geçebilirsiniz bu sayede. Parasal gelirlerinizde artış söz konusu olabilir bu geçişten en yüksek seviyede faydalanmak için hızlı hareket etmeniz ve her günü iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Ancak her zamanki gibi temkinli davranmayı elden bırakmayın.

25 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel gündeminiz, çevresel şartlarınız oldukça hareketli, dinamik olabilir. İlişkiler bugün biraz daha temkinli yaklaşım gerektirebilir. Zihinsel konsantrasyon, odaklanma, düşünme gerektiren işler için zor bir gün, kendinizi hayallere kaptırabilirsiniz.

25 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbiniz boşsa bir teklif alabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda tepkilerinizi iyi kontrol edin. Hayal kurmayı, yaratıcı adımları seveceksiniz.

25 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda seyahat eden Ay, yeni gelen ayda yeni bir hobiye vakit ayırmanıza olanak tanır. Çocuğunuzla ortak aktivitelere katılabilirsiniz. Yaratıcı, sanatçı yönünüz ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınıza karşı aşırı duyarlı ve hassas olabilirsiniz. Kimseye küsmeyin hatta dargın olduğunuz herkesle barışmayı deneyin.

25 Şubat 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayal dünyasından çıkacak olsanız da, hayalgücünüzün destekleyeceği yaratıcı yönünüz güçlü kalmaya devam edecektir. Kalıpları ve geleneksel olan şeyleri bırakıp yeniliklere, değişikliklere, yeni plan ve programlara odaklanabilirsianiz.

25 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 30' 54"
Ay
Akrep
16° 20' 07"
Merkür
Koç
26° 08' 32"
Venüs
Balık
20° 47' 53"
Mars
Balık
04° 27' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 22"
Satürn
Balık
13° 13' 36"
Uranüs
Boğa
20° 37' 53"
Neptün
Balık
27° 47' 03"
Plüton
Kova
01° 48' 55"
Chiron
Koç
18° 45' 19"
Lilith
Başak
19° 43' 26"
True Node
Koç
15° 35' 35"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>