Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişiyle olan ilişkiniz pamuk ipliğine bağlı. İki tarafın da baskı altında olması bu sonucu doğurmuş olabilir. Aslında ciddi bir sorununuz yok. Ufak bir ara ilişkiyi kurtarabilir.

Bugünyerinizde sarfedeceğiniz keskin sözler can yakabilir. İşlerinizi hakkıyla yerine getiriyorsunuz. Herkes aynı enerjiye sahip değil. İnsanlara karşı biraz daha toleranslı olmanız gerekebilir.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Kafanızdaki planlara gereken sermaye için kapılar açılacak.

Bugün alınganlığınız üzerinizde. Masumca söylenmiş sözleri yanlış anlayabilir, kötüye yorabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gitmeyi düşünmediğiniz bir yere ısrarla davet edilebilirsiniz. Ve bu, hiç ummadığınız şekilde verimli bir ziyaret olabilir. Bazı durumlarda sıradan problemlere bile, çözümü sanki elinizde değilmiş gibi yaklaşıyorsunuz. Sadece bu yüzden yaşadığınız birçok sorununuz var. Yoluna koyduğunuz işler, dingin bir hafta geçirmenizi sağlayacak.

1 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 02:56 itibariyle etkili olacak Merkür-Mars görünümü, yeni bir şeyler yapmak, tecrübenize uygunalanlarında kendinizi göstermek arzunuzun işaretçisidir. Sizi zorlayan fiziksel ve ruhsal sıkıntılarınızı bu istek ve kararlılıkla aşabilirsiniz. Uzun süredir hazırladığınız projeleri yürürlüğe koyabilirsiniz. Saat 08:58 itibariyle etkili Ay-Başak burcu seyri, partneriniz,ortağınız veya diğer kişilerle olan iletişiminize önem vermeniz gerektiğini işaret ediyor. Bağlanmak, huzur bulmak, mutluluğu yakalamak, anlaşılmak istersiniz. Bu hassasiyetiniz nedeniyle en ufak bir problemi dahi, gözünüzde büyütebilirsiniz. Saat 14:22 Venüs-Jüpiter görünümü, moral duygunuz üzerinde güçlü bir tesirdir. İnsan hayatın zorluklarına rağmen yaşam denilen armağanın ne kadar kıymetli olduğunu bilir. Yapılan iyilikler güzel karşılıklarla ödüllendirilir. Her işinizde kolaylık sağlayan bu enerji, inancın yükselişidir. Günlük hayatı canlandırır, çevrenizle ilişkinizi güçlendirir ve şans verir. Saat 21:11 Ay-Satürn görünümü, duygularınızı ciddileştirir. Özellikle ilişkide kontrolü elinde tutan kişi siz olursunuz. Yapmacık tavırlardan hoşlanmazsınız. Gözlem gücünüz yüksektir. Sizden yaşça büyük insanlardan destek görürsünüz. Ayrıca olgun ve ne yaptığını bilen kişilerden fikir almayı tercih edersiniz. Siz de başkalarına yol gösterici olursunuz. İyilik, güzellik, sağlık ve şans dileğimle,

1 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel çıkarlarını açığa çıkarmak ve ona göre yolunu çizmek isteyeceğin gelişmeler yaşayacaksın.

1 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerde kurtarıcı rolünü üstlenmek ve ortaklıklarınızla ilgili özel bir denge oluşturmak ihtiyacı hissedebilir, sorunlu giden ilişkilerinizi pozitif yönde değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu noktada kendinize olan hataları daha iyi görebilir ve karşınızdaki kişiyi suçlamaktan vazgeçebilirsiniz. Birebir görüşmelerinizin daha aktifleşmesi ve hayatınızda daha iyi bir noktaya gelmesi için güzel ve önemli gelişmeler tertipleyebilir, yaşamınızı ilişkiler bazında daha üst bir noktaya taşıyabilirsiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerde yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. İlişkinizde halı altına süpürülmüş konular tekrar gündeme gelebilir. Her zaman gösterdiğiniz fedakârlığı bu sefer karşınızdaki kişiden bekleyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda detaylara dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerde çatışmalar çıkabilir.

1 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda ödeme zorluğu çeken Balık'lar bugün beklemediğiniz bir para ile tüm sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz. Yeni birgörüşmesi ortaklık gibi konular gündeminizdeyse araştırmalı ve aceleci kararlar vermemelisiniz. Özel yaşamınızda ise; Eş ya da sevgilinizin size duyduğu aşkın karşılığını minnet ve aşk duygularınızla gösterecek ve ilişkinizde ki tüm sorunları ortadan kaldırarak yeni bir başlangıç yapacaksınız. Bekar Balık'lar evli insanların ilgisi bir an hoşunuza gitse de sizin için sağlıklı sonuçlar getirmeyeceğini bilmelisiniz…

1 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapacağınız gezi ve seyahatler keyifli geçebilir. Uzaklardan ya da yabancı kişilerle rahat ve pozitif ilişkiler kurabilirsiniz, aşk açısından şanslı bir gün olabilir.

1 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınıza güzel birçıkabilir. Sizi geliştirecek bir kurs veya seminere katılabilir, hayata keyifle bakabilirsiniz. Hayal ettiğiniz işler, konuşmalar ve görüşmeler karşınıza gelecek.

1 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim aşk hayatınızda dingin bir döneme işaret ediyor. Ayrıca yurt dışı ilişkilerinizden fayda göreceğiniz bir dönemdesiniz. Medya planlama, web sitesi güncelleme, lansman faaliyetleri bu dönemde gündeme gelebilir. Akademik faaliyetlere başlamak, araştırmalar yapmak için uygun bir dönemdesiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerine getirmek zorunda olduğunuz görevler veya iç dünyanızdaki karışıklık, çevrenize fazla odaklanamamanıza yol açabilir. İnsanlarla olan ilişkilerinizden veya sosyal ortamlardan istediğiniz tatmini sağlayamayabilirsiniz.

1 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 26' 36" R
Ay
Yay
01° 36' 16"
Merkür
Koç
15° 59' 57"
Venüs
Koç
25° 57' 04"
Mars
Balık
26° 33' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 16"
Satürn
Balık
16° 12' 20"
Uranüs
Boğa
22° 06' 52"
Neptün
Balık
28° 46' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 32"
Lilith
Başak
22° 52' 60"
True Node
Koç
15° 33' 02"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>