Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç bir yarar getirmeyecek. İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz.

Yenilikler peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar. Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız.

Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz. Birikiminizin daha gerçekçi alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz.

Sağlık konularında biraz telaşçı bir izlenim veriyorsunuz. Endişelendiğiniz belirtiler, geçici rahatsızlıklar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özel ilişkilerde ani çıkışlara dikkat. Genel olumsuzlukların etkisi size bugünlerde yön verebilir. Nedensiz bulduğunuz aşırılıklarınızla, sonradan bunları kavrama sürecinde pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Bu sıralar kendinizi mutlu edebileceğiniz verimli uğraşlara yönelebilirsiniz. Günlük hayatın baskısını, bu şekilde azaltabilirsiniz.

4 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:20 Ay-Satürn görünümü, paylaşımı bilen, olgun ve nazik kişilerle ilişkimize önem vermeye işarettir. Bunun dışındaki kişilerden pek hoşlanmayız. Saat 10:58 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, finansal açıdan güven ve istikrarın bizim için önemi büyük. Sağlıklı, doyumlu ve kendimizi güçlü şekilde ifade edeceğimiz bir yaşam istiyoruz. Tercihlerimizi bu doğrultuda yapmaktan yanayız. Bizi hiçbir şeyin üzmesine, kimsenin hafife almasına izin vermeyeceğiz. Saat 16:54 Güneş-Neptün kavuşumu, burcunuz üzerinde gerçekleşmesi gayet kıymetlidir. Birkaç gün boyunca etkili olup, rahatlatıcı, huzur verici, sezgilerinizi güçlendiricidir. Özellikle mesleğiniz sanatsal ve mistik konularda ise tabii ki ilham gücünüzü arttırır. Moral motivasyonu yükselticidir. Bir tülün ardından bakmak gibidir hayata. İnsan yarının ne getireceğini bilmese de, bu enerji sayesinde bugünün kıymetine erişir. Nefes alıyorsam, umut her dem vardır diyerek sevgi ile yaşamı kucaklar. Saat 23:36 Ay-Pluto görünümü, hedeflerinizi gerçekleştirmek için birilerine boyun eğmemeniz gerektiğini, isterseniz her türlü işin altından kalkarak güce kavuşacağınızı gösteriyor.

4 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zaman önce yollarını ayırdığın sevgilin bir anda aklına gelebilir. İçinde bitmemişlik hissi uyanabilir.

4 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki finansal sorunlara daha fazla dikkat etmeli aynı noktada sürekli patinaj çekmekten vazgeçmelisiniz. Aksi takdirde geçmişteki kısırdöngülere yeniden girmeniz an meselesidir. Maddi anlamda harcamalarınıza dikkat etmeli ertesi gün pişman olacağınız giderleri ve alışverişleri yaparak kendinizi mutsuzluğa sevk etmemelisiniz. Başkalarını memnun etmek için yapacağınız harcamalar sizlere mutsuzluk şeklinde geri dönüş yapacaktır.

4 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük işleri tamamlamak ve gözden geçirmek için uygun bir gündesiniz. Bununla birlikte, hedefleriniz konusunda dağınıklık ve belirsizlik söz konusu olabilir.

4 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün duygularınız ve sezgileriniz rehberliğinde ilerlemenin olumlu enerjileri ile karşılaşacağınıza işaret etmekte. Özellikle işinizle ilgili duygularınız her hangi bir şeyi yapmamanız yönünde ise yapmayın. Emin olun ki sonunda yapmadığınız için memnuniyet duyacaksınız. Bugün sizi rahatsız eden her şeyin üzerine gidebilecek güce sahipsiniz. Buna yaşamınız da ki olumsuzluklara karşı bir başkaldırışta diyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ilişkisi devam eden Balık'lar aşkın galibiyeti için biraz daha mücadele etmeli ve birlikte olduğunuz insanın size verdiği sevginin hakkını vererek hareket etmelisiniz.

4 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

4 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel girişimlerinizde kafanız karışık ve bulanık olabilir. Enerjinizi bugün iyi hissetmeyebilirsiniz. Etrafınızdaki insanları yanıltmamaya özen gösterin.

4 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki olumlu etkileşimle bugün herkesi kendinize hayran bırakırsınız. Romantik bir güne kendinizi hazırlayın. Rüyalarınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Bağışlamak, affetmek, kabul etmek ve sevgiyle bir şeyleri tedavi edebilirsiniz. Herkesin yardımına koşacağınız bir gündesiniz. Evlilik teklifi alırsanız şaşırmayın.

4 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bazı atılımlarla birçok şeyi değiştirme potansiyeline sahip bir gün olacaktır. Bu nedenle, son derece cesur, kararlı ve atik olmalısınız. Küçük ama etkin hamleler, size, birçok alanda tahmin bile edemeyeceğiniz başarılar getirebilir.

4 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 07' 07" R
Ay
Başak
01° 04' 06"
Merkür
Koç
17° 54' 07"
Venüs
Koç
16° 41' 12"
Mars
Balık
20° 44' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 16' 35"
Satürn
Balık
15° 29' 02"
Uranüs
Boğa
21° 41' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
19° 59' 24"
Lilith
Başak
22° 02' 59"
True Node
Koç
15° 35' 41"
Son Güncelleme : 18/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>