Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı gerginlikler ve heyecanlar yaşamaya uygun bir günde olacaksınız. Duygusal olarak sizi etkileyecek küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla çok samimi olarak konuşacaksınız ancak ortaya koyacağınız ani tepkiler çeşitli sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ve planlarınızda bir hareketlilik olabilir. Sabırsız davranışlardan uzak durmalısınız.

İş yaşamınızda ani kararlar verebileceğiniz ve bunları hemen uygulamaya geçebileceğiniz bir gündesiniz. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz yada hayatınızdaki bazı sorunlar çözülme noktasına gelebilir. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı olabilir. Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Çeşitli konularda harcamalarda bulunabilirsiniz ve bunlar uzun vadede sizin için zarar verici nitelikte olabilir. Ani kararlarla maddi konularda girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır.

Küçük de olsa keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olacaktır. Gün içinde sürekli olarak zihniniz işlek olacaktır ve birden çok konuyu değerlendirmeye alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha planlı, programlı yaşama yollarını aramalısınız. Sorun haline getirdiğiniz küçük problemlerden kurtulma dönemi. Bugün sizi etkisi altına alan iyimserlikten, bu anlamda yararlanabilirsiniz. Hayatınızın genelinde gözlemleyip sıkıntı duyduğunuz düzensizlik, belli konularda eleştiriye açık olmanıza ve cesaretli adımlar atabilmenize bağlı.

3 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:49 Ay-Merkür karşıtlığında, sessiz gibi dursak da, aslında karşımızdaki kişilere göre hareket ediyoruz. Üstümüze mi geliyorlar, lafımızı esirgemeyiz. İyi davranıp, takdir mi ediyorlar, canımıza sararız. Ancak eleştirilerden hiç hoşnut olmayız. Ben zaten yeteri kadar kendime yükleniyorum. Hiç kimse üstüme gelmese diye içinizden geçirirsiniz. Saat 02:50-11:21 arası Ay, Venüs ile son görünümü yapıp boşlukta ilerleyecek. Bir yandan aşkın engin derinliklerinde yolculuk etmek istersiniz, diğer yandan hiçbir şeyden memnun olmazsınız. Yapılması gereken kendinize şöyle bir dışarıdan bakmaktır. Saat 11:21 itibariyle Terazi burcunda ilerleyecek Ay, insanların sevgi dolu tavırları, huzurunuzun yerine gelmesi için birebirdir. Uyumlu insanlardan, ruhunuzu okşayan durumlardan zevk alırsınız. En ufak bir tatsızlık etrafınıza istemezsiniz. İlişkinizi ilgilendiren konularda bazen iyimser düşünürken bazen de doğru mu yapıyorum diye karar veremezsiniz. Her ne kadar kafanız bazı konularda karışıksa da, net olarak bazı durumlar aydınlana kadar beklemeyi tercih edebilirsiniz. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Başta aileleri olmak üzere ülkemizin başı sağolsun.

3 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlgi ve yeteneklerini sınayabilir, kendinle ilgili yeni kararlar alabilirsin. Bazı konulardaki fikirlerin değişebilir.

3 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerek sosyal çevrenizde gerekse arkadaş ilişkilerinizde kaçırdığınız bazı fırsatlar yeniden önünüze gelebilir. Zamanında dostluk kuramadığınız ancak şimdi elinize geçen fırsatları daha iyi değerlendirmeli ve dostluklarınıza gereken önemi vermelisiniz. Sizler de bilirsiniz ki bazı fırsatlar bir kez elimize geçer ancak, sizlere bu şansın iki kez veriliyor olması Sizlerde farklı bir düşünce oluşturmalı. Geçireceğiniz hoş vakitlerle birlikte karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir ve ummadığınız teklifler alabilirsiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklaşa konularda daha sakin olmaya bakın. Parasal konula söz konusu olduğunda adil davranmak ve sorumlulukları ihmal etmemek gerekiyor.

3 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün işiniz gereği kendinizi baskı altında hissederek sizden bekleneni karşılamakta zorlanabileceğinize işaret etmekte. Dünyanın hızına yetişemeyeceğiniz gibi inzivaya da çekilemezsiniz tabi ki; Yapabileceğinizi de yapamayacaklarınızı da ifade edin. Kimse sizden yapabileceklerinizden fazlasını istememeli bile bile, Bu sizi yıpratır ve güven duygunuzu zedeler. Buna izin vermemelisiniz. Vermemelisiniz diyorum hür iradeniz sizin zenginliğinizdir? Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden göreceğiniz destek sizleri mutlu ederken güven duygunuzu da pekiştirecektir. Bir olabilmenin huzuru paha biçilemez?

3 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hırslı ve mücadeleci yönlerinizi özellikle ikili ve birebir ilişkilerde, ortaklıklarda ortaya koyabilirsiniz. Ortak maddi konular, harcama ve alışverişler, yatırım, alım satım işleri gündeminize gelebilir.

3 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde sevdiğiniz insanla yapacağınız keyifli etkinlikler öğleden sonra yerini daha sakin ortamlara bırakabilir. İlginizi ortaklaşa para alanlarınıza kaydıracaksınız.

3 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri hissettiğiniz huzursuzluk öğlene doğru azalacak. Kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Alacağınız bazı haberler enerjinizi yükseltecek ve çalışmalarınızı arttıracaksınız. Olayları fazla büyütmemeye çalışın.

3 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sezgileriniz, mantığınızdan daha çok çalışacaktır. Bu, bugün için çok önemli bir avantaj çünkü mantığınız, karamsarlığınızdan olumsuz şekilde etkileniyor. Olayları sezgilerinizle değerlendirin.

3 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 10' 47" R
Ay
Yay
11° 13' 15"
Merkür
Koç
16° 03' 50"
Venüs
Koç
26° 53' 03"
Mars
Balık
27° 08' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 48"
Satürn
Balık
16° 16' 31"
Uranüs
Boğa
22° 09' 26"
Neptün
Balık
28° 48' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 09"
Lilith
Başak
22° 58' 02"
True Node
Koç
15° 30' 33"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>