Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk yarısında duygusal açıdan kendinizi dengeli hissedeceksiniz ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi paylaşabilir ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal bir karmaşa yaşama ihtimaliniz olabilir. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Duygularınızı daha çok kendinize saklayacaksınız ve küçük sorunları içinizde büyütebilirsiniz.

İş yaşamınızda güne olumlu bir başlangıç yapacaksınız ve beklentilerinizi olumlu olarak değerlendirebileceksiniz. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Planlarınız sizin istediğiniz şekilde yürüyecektir. Öğlden sonraki saatlerde ise işinizle ilgili olarak kendinizi isteksiz hissedebilirsiniz ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Gerektiğinden fazla detayla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir. Sizin dışınızda gelişecek sorunlar keyfinizi kaçırabilecektir.

Sabah saatleri size maddi kazançlar getirici bazı fikirler üretebilirsiniz ve bu konuda kararlı hareket edeceksiniz. Öğleden sonra ise maddi bazı endişeler yaşama ihtimaliniz olacaktır.

Eğer bugün yeni bir başlangıç yapacaksınız ve girişimde bulunacaksınız sabah saatlerini tercih etmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Esnek yaklaşımlarınız bugünlerde küçük problemlerin büyümesine yol açabilir. Tavrınıza karşı eleştirilere sübjektif yaklaşıyorsunuz. Kendinizi belli sınırlarda tutmak istediğiniz bir gelişmede, bugünlerde başrollerde olabilirsiniz. Bağımsız karar veremeyecek, birtakım ısrarların etkisinde kalacaksınız. Daha iradi, kararlı olmanız gereken bir dönemdesiniz.

6 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 6 Mart saat:10:34-23 Mart saat:03:19 tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda para konusunda etkili olacak. Yuvanız-iş hayatınız-ilişkinizle alakalı konularda insanları etkileme, rekabetçi düşünme, aklınıza koyduğunuz bir şeyi yapabilme yönünde bir hayli etkilidir. Para hırsı verir ve insan bir an önce güçlü olmak, hedefine ulaşmak, artık rahat etmek isteyecektir. Bazıları bu dönemde eviyle alakalı harcamalara ağırlık verirken,ortaklarınız ve partneriniz parasal konularda size müdahalede bulunabilir, ilişkinizin niteliğine göre siz eşinize mali anlamda yardımcı olabilirsiniz. Ancak ipler genelde sizin elinizdedir. Yeni bir yere yerleşim, ailevi konularda yapılacak değişimler, paraya endeksli olabilir. Gücünüz nispetinde hareket etmekte yarar vardır. 23 Mart-15 Nisan tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda gerileyecek. Harcamaların mutlaka belli bir sistem içinde yürütülmesi, kontrollü davranılması gerekir. Gün boyunca şans hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin insanlara karşı duygusal davranıyorsun. Çekingen olmana rağmen bugün akılcı yaklaşımlarda kararlısın.

6 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün mantığınızla değil daha fazla duygusal davrandığınız bir gün geneli olacaktır. Özel ilişkilerden yana daha fazla fedakârlıklar yapmalı ve ilk adımı atan taraf siz olmalısınız. Bazı konularda mutlu olmak istiyorsanız bunun için öncelikle elimizden gelen gayreti göstermeniz gereklidir. Eğer karşıdaki kişide bunu anlayabilecek kapasitede ise bu ilişkide anlaşılmaz hiçbir şey kalmayacaktır. Siz kendinizi açık yüreklilikle ifade edin ki sevdiğiniz kişi de bunu rahatlıkla anlayabilirsin.

6 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgileriniz güçleniyor. Düşünceleriniz yeni fikirlere oldukça açık. Hep merak ettiğiniz ama vakit ayıramadığınız konularla artık ilgilenme vaktiniz gelmiş olabilir. Size yeni ufuklar açacak bazı kurslara ya da seminerlere yazılabilirsiniz. Bu ortamlarda farklı ülkelerden gelen insanlarla tanışmanız da oldukça mümkün.

6 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süren bir beraberlik ya da evlilik içindeyseniz ve bugüne kadar var olan sorunları elinizden gelen her şeyi yapmış olmanıza rağmen düzeltemediyseniz yaşananları sorgulayacağınız ve kararlar alacağınız bir dönemdesiniz. Kendinize acımak ve mutsuzluğa teslim olmak yerine üzerinizde ki olumsuz enerjiden bir an evvel silkinerek yaşamın size sunduğu şansları fark etmeyi seçmelisiniz. Kendinize adi olmalı ve değiştiremediğiniz gerçeklerin sizi daha fazla üzmesine izin vermemelisiniz. İşinizle ilgili konularda bildiklerinizi ortaya koymaktan çekinmemeli ve üzerinize yüklenen sorumluluklardan korkmadan hareket etmeli cesur adımlar atarak haklarınıza sahip çıkmalısınız.

6 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ortaklar, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla ilgili kaygılara açık bir zaman dilimi geçirdiğiniz için ilişkilerle ilgili motivasyonunuz ve güveniniz azalabilir. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek olan zaman diliminde, ilişkilerdeki problemler giderilirken, etkili ve olumlu diyaloglar geliştirip hemhayatınız hem de özel yaşamınızda kalıcı ve somut anlamda olumlu kararlar alabilir, kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

6 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelirinizi artırmak için yollar bulacak, sorunlarınıza çözüm üretmekten kaçınmayacaksınız. Maddi konularda ve varsa ticari işlerinizde önemli işlerin peşine düşeceksiniz.

6 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür Koç burcuna geçerek 2. evinizin konularına canlılık taşıyacak. 14 Mayıs'a kadar kazanç, parayı yönetmek, yatırımlar, ortak paylaşımlar, harcamalar sizin için önemli hale gelecek. Bu dönemdesözleşmeleri imzalayabilir, yeniplanları yapabilirsiniz. Ani kararları sonradan süzgeçten geçirirseniz sonradan öncülükle hareket etmek işinize yarar.

6 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizin yolunda gideceği, olumlu bir gün geçireceksiniz. Görevlerinizi sizi sıkmadan veya yormadan, sanki kendi kendilerine yerine geliyormuş gibi görünebilir. Çevreniz, yaptıklarınızı çok beğenebilir ve iltifatları birbiri ardına sıralayabilir.

6 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 04' 15"
Ay
Akrep
23° 15' 28"
Merkür
Koç
26° 24' 46"
Venüs
Balık
21° 29' 37"
Mars
Balık
04° 53' 51"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 30"
Satürn
Balık
13° 17' 28"
Uranüs
Boğa
20° 39' 27"
Neptün
Balık
27° 48' 19"
Plüton
Kova
01° 49' 28"
Chiron
Koç
18° 47' 17"
Lilith
Başak
19° 47' 11"
True Node
Koç
15° 35' 59"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>