Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizdeki dalgalanmalar, aşka olan küskünlüğünüzün bir kandırmaca olduğunu gösteriyor. Cesaretinizin biraz kırık olması geçici. Cesaretinizi toplamak için gün sayıyorsunuz.

İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerektiğinin farkındasınız. İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde birçok şeyi sineye çekmeniz gerekebilir.

Günü yaklaşan senetlerin neden olduğu gerginlikler kısa vadede yok olacak, her şey rayına oturacak gibi. Çok yakında hiç beklemediğiniz bir para sevinciniz olabilir.

Geçen günlerde yaptığınız bir şakanın altında, bazı sitemlerinizi sakladığınız düşünülüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dağınık düşünceler içindesiniz. Zihninizi toparlamanız, son zamanlarda bir esasa dayanmayan konuları yeniden ele alıp değerlendirebilmenize bağlı. Ayrıntıları tırmandırıyorsunuz. Yakın bir zamanda ikili görüşmelerde etkilenmeniz söz konusu. Bu anlamda fikir değişiklikleri, kendi özgün düşüncelerinizden uzaklaşmanıza neden olabilecek.

5 Mart 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:25 Merkür-Chiron kavuşum etkisinde yeni haftaya adım atıyoruz. Hedef belirlemede ve ona ulaşmak için gücümüzü keşfetmede, inançla yürümede bize rehberlik eder. Hem zihinsel hem de fiziksel manada bizi kuvvetlendirerek cesur adımlar atabilmemizde yardımcı olur. İnsanın aslında çaresiz bir varlık olmadığının altını çizer. Bize şunu söylemektedir. Aradığın tüm yardım aslında senin özünde var. Senin bir aracıya ihtiyacın yok. Yeter ki, kendinle teması kesme diyerek bize telkinde bulunur. Bize yollar gösterir, bizi uyandırır ve kendimizin farkına varmamızı sağlar. Doğamızda var olan ve bize yaratılırken bahşedilen değerleri ortaya çıkarmamızda telkinde bulunur. Bütünün içindeki yerinizi algılamanızda yardımcıdır. Ayrıca şans verir, ruhu arındırır, şifalandırır. Saat 02:00 Venüs-Chiron kavuşumu burcunuzda gerçekleşiyor. Bizi yüzleşmeye, ilişki tercihlerimizi, kararlarımızı, beklentilerimizi, problemlerimizi, mevcut durumumuzu ele almaya çağırıyor. Eğer problemler varsa, üstünü kapatmamak gerekiyor. Biz ne kadar dürüst bir şeklide hareket edersek, bu kavuşum o denli işinize yarar ve şifalandırır. Saat 03:00 Ay-Mars görünümü, ilişkide sorunların çözümlenmesi için, her iki tarafın da samimi ve açık kalplilikle hareket etmesi gerektiğinin göstergesidir. Bu olduğu takdirde hiçbir sorun çıkmayacaktır. Bazı Balıklar için bu enerjinin anlamı sözleşme yenilenmeleri ve otoritelerle yapılacak görüşmelerde karşı tarafın üzerinizdeki hakimiyetinin veya partnerin haksız tavırlarının sizi gerginleştirmesi anlamına gelebilir. Kimileriniz için hemhem ilişki anlamındaki hareketliliğin işaretidir. Saat 09:19-16:23 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süreçte, duygusal ilişkilerinizin yapılandırılması ve ortak ilişkide bulunduğunuz kişi veya kişilerle alakalı her türlü meselenin dikkatle gözden geçirilmesi şarttır. Maddi konular yine gündem maddenizin ilk sıralarında yer alabilir. Saat 16:23 Ay-Akrep burcu seyriyle, işlerinizi yoluna koyarken diğer taraftan derin ve yoğun duygularınızla olayları gözden geçirebilirsiniz. Eğer bir probleminiz varsa bunu mutlaka konuşarak ve güveninizi kazanmış insanlar dertleşerek hafifletebilirsiniz. Hayatla ilgili beklentileriniz yüksektir. Kazanç ve kayıplarınızı düşünme gereği duyabilirsiniz. Kendinizi bazen yorgun bir savaşçıya benzetirsiniz. Ancak ne olursa olsun hayat devam ediyor diyecek kadar güçlüsünüzdür.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşma sırasında kendinle ilgili hemen savunmaya geçmen, insanların sana şüpheyle bakmalarına neden olacak.

5 Mart 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel yaşamınızla ilgili geçmişten beri süregelen aşk yaşantınızda yeniden hayal kırıklıkları yaşayabilir kendinizi bir belirsizliğin içinde bulabilirsiniz. Belki de sürekli olmayacak şeyleri düşünmektense kendinizi daha olabilir ilişkilere vermeniz daha mantıklı olacaktır. Çalışma hayatınızda ise yaşanılan bazı sorunlar üstlerini tarafından yanlış anlaşılabilir, üzerinizde baskı kurulmasına sebebiyet verebilir. Bu noktada dedikodular ve yalanlar üzerine kurulu söylemlere dikkat etmeli ve bunları adet haline getirmiş insanlardan kendinize uzak tutmalısınız.

5 Mart 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ortak kullandığınız maddi kaynaklar ile ilgili beklenmedik durumlar oluşabilir. Bazı banka işleriniz umduğunuzdan daha uzun sürebilir. Bugün ani duygusal tepkilere ve stres yaratan durumlara hazırlıklı olmalısınız. Akşam saatlerinde hayatı daha derinden anlamak üzere farklı fikirler ve ideolojiler konusunda okumalar yapabilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün önemli anlaşmalar yoğun görüşme ve toplantılar maddi rahatlamaları da beraberinde getirecektir. Ortakyapan Balıklar ise günü iyi değerlendirmeli ve ortaklık yaptığınız insanları denetim altında tutmalısınız. Aksi halde sizin bilginiz dışında gelişen olaylar sebebi ile finansal problemler le karşılaşabilir ciddi suçlamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bugün önemli bir fırsat yakalayabilirya da ev hayatınızda bir taşınma yeni bir yer değişimi yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşka yelken açacağınız bir dönem sizleri karşılamakta.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde maddi konularda, bütçenizle ilgili konu ve harcamalarınızda temkinli davranmaya gayret etmelisiniz. Akşama doğru uzak yol ve yolculuklar gündeminize gelebilir.

5 Mart 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harcamalarınızda dengeli ve ölçülü olabilirsiniz. Geri plandan yürüttüğünüz işlerinizden güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Bugün duygusal tatmininiz son derece yüksek olacak.

5 Mart 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Venüs sizin burcunuzda kavuşum yapıyor. Güzelleşme, çevrenizdekilerin sevgisiyle mutlu olma, sevme ve sevilme kavramları hayatınızı bu dönemde olumlu yönde etkiler. Sanatsal çalışmalara katılabilirsiniz. Güzelliğiniz ve tatlı dilinizle etrafınızdakileri büyülersiniz. Pastel tonlar, ahenkli renk geçişleri görsel zevkinizi ortaya koyar.

5 Mart 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizden bir türlü söküp atamadığınız güvensizlik hissi nedeniyle kendi dünyanıza kapanabilirsiniz. Yapmanız gereken ise, çevreye açılmak, güvensizliğine neden olan şeyi insanlarla paylaşmak ve onların sizi rahatlatmasını sağlamaktır. Bu, size inanamayacağınız kadar huzur verir.

5 Mart 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 23' 37" R
Ay
Başak
16° 29' 15"
Merkür
Koç
17° 15' 13"
Venüs
Koç
18° 17' 49"
Mars
Balık
21° 45' 40"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 29"
Satürn
Balık
15° 36' 47"
Uranüs
Boğa
21° 46' 08"
Neptün
Balık
28° 34' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 59"
Lilith
Başak
22° 11' 41"
True Node
Koç
15° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>