Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok karamsar etkiler altında kalacağınız ve geleceğe yönelik bazı endişeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Duygusal hayatınızda küçük sorunları büyütebilir ve önemli gerginlikler haline getirebilirsiniz. Aşk yaşamınızda yenilikler yapmaktan kaçınmalı ve istikrarı korumaya çalışmalısınız. Duygularınızı net olarak ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

İş yaşamınızda karşınıza beklemediğiniz abzı küçük sorunların çıkabileceği ve bu sorunları aşmak için çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. İş arkadaşlarınızla çeşitli uyumsuzluklar yaşayabilirsiniz yada gereksiz bazı gerginlikler oluşabilir. Metotik olarak günlük rutin işlerinize devam edeceksiniz ancak işlerinize her zamankinden daha fazla enerji harcamanız gerekebilir.

Maddi durumunuzda önemli ölçüde bir değişikliğin olmayacağı bir gündesiniz ve bütçenizi dengeli olarak düzenlemeye çalışacaksınız. Daha önceden planladığınız doğrultuda alışveriş yapabilir özellikle giyim konusunda harcamalarda bulunabilirsiniz. Maddi konularda genel anlada rahat etkiler altında olacaksınız.

Bugünyaşamınızda disiplinli çalışmalarınız sayesinde başarılı olabileceğiniz etkiler altındasınız. Ancak kendinizi yeniliklere fazla kapatmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyimserliğinizi ve özgüveninizi iyi dengelemeniz gereken bazı problemleriniz var. Bunların üzerine gidiş tarzınız bu dengeyi etkileyebilir. Daha kararlı görünmeniz gerekiyor. Belli konulardaki motivasyon ihtiyacınız, ilginç gelişmelerle karşılanabilir. Ama bu konularda motive olmanız, kendinize olan güveninizi aşırılıklara vardırma riskini de taşıyacak.

8 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 01:03 Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Mesleki girişim, başvuru ve fikirlerinizi ortaya koymakta cesaretli olunuz. Can sıkıcı olan şeylere boyun eğmek zorunda değilsiniz. Bu halinizi görenler şaşırsa da, sizin ne istediğiniz önemlidir. Saat 03:33 Ay-Venüs görünüm etkisinde, kazancımızı her anlamda önemsiyoruz. İş hayatında artık parayı daha fazla merkez almaktayız. İşe göre kazanç, emeğe göre karşılık görmek niyetindeyiz. Ancak sizlere tavsiyem madem paraya önem veriyorsunuz. O zaman elinize geçeni tutunuz. Harcamalara dikkat ediniz. Saat 07:15 Ay-Merkür görünümü, özgürlüğün paha biçilmez bir olgu olduğunu düşündürüyor. İnsan içinden geldiği gibi yaşamak, düşünmek ve konuşmak istiyor. Baskılar, sorumluluklar olmadan dilediğim gibi yaşayabilsem diye içinizden geçirebilirsiniz. Emekçi kadınların 365 günü kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

8 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayları kontrol altında tutmak isterken, savunmaların sert olabilir. Eş tarafındaki bir akraban yardımını isteyebilir.

8 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha çok maddi gelirleriniz ile ilgileneceğiniz, tam her şeyi yoluna koydum derken bazı aksiliklerle karşılaşacağınız bir gün olabilir. Maddi beklentileriniz ile ilgili hedeflerinizi ulaşmışken son anda bir yanlış anlaşılmadan dolayı bir müddet daha beklemek durumunda kalabilirsiniz. Hiç kendinize dert etmeden, yaşadıklarınız için hiç kimseyi suçlamadan hareket etmeli ve bir müddet daha bekleyip sonrasında harekete geçmelisiniz. Çalışma hayatınızda ise size karşı bazı baskılama durumları ile karşılaşabilirsiniz. Bu durumda yapacağınız en iyi şey kendinizi işinize odaklamak olacaktır.

8 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizle etrafınızdakileri etkilemek isteyebilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanarak yaptığınız işler yaratıcılığınızı arttıracaktır. Hayatınızdaki otorite figürleriyle görüşmeler yapabilirsiniz. Meslek hayatınızda mücadele gerektiren koşullar gündeme gelebilir.

8 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün duygusal hayatınızda karışıklıklara ve hayal kırıklıklarına karşı uyarıyor sizleri. Bi an duygularınıza yenilerek size karşı ilgisinden emin olamadığınız bir insana sevginizi ifade ederek red cevabı alabilirsiniz dikkatli davranın ve ilk adımın karşı taraftan gelmesini bekleyerek hareket edin. Ailevi konularda ise maddi istekler konusunda ısrarcı davranışlar olumlu karşılanmayabilir. Anlayışlı davranmalı ve kırıcı tutumlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularınızı denetim altına alabilir ve mantığınızla hareket edebilirsiniz. Düşünebilme yeteneğiniz yükseliyor. Böylece yeni kararlar alabilir, planlarınızı dostlarınızın desteğiyle uygulamaya başlayabilirsiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olayları gözünüzde büyütmeyin ve duygusal olarak kendinizi kapatmayın. Bazı şeyler netleşirken özellikle önemli konularda kararsızlık yaşayan ve yaratan taraf siz olacaksınız.

8 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken kariyerinizde önemli gelişmeler meydana gelecektir. Sözü geçen yetkili kişilerin alacağı önemli kararlarhayatınızdaki değişimlere olumlu etkide bulunur. Yabancılarla iletişim, yurt dışı projeleri hızlanır. Kültürel aktivitelerden kazanım elde edersiniz. Annenizin desteğini alarak tereddüt ettiğiniz bir konuda başarı elde etme şansınız yükselir. Perşembe gününüzü keyifle geçirirsiniz. Balık

8 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte kazançlarınızı artırabileceğiniz, kendinize yeni kazanç imkanları yaratabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bununla birlikte alışveriş ve harcamalar da gündeminize gelebilir. Dekoratif eşyalar, hoş ve alımlı giysiler alabilir, makyajınıza, bakımınıza, kozmetiğe, estetiğe daha çok para harcayabilirsiniz.

8 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 14' 23" R
Ay
Akrep
03° 32' 55" R
Merkür
Koç
16° 05' 20"
Venüs
Koç
23° 09' 38"
Mars
Balık
24° 48' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 28' 51"
Satürn
Balık
15° 59' 37"
Uranüs
Boğa
21° 59' 15"
Neptün
Balık
28° 42' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
20° 17' 43"
Lilith
Başak
22° 37' 55"
True Node
Koç
15° 38' 22"
Son Güncelleme : 24/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>