Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Eleştiriler Birikiyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2022, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

uzun süredir hoşlandığın ama açılamadığın insanla konuşmak için şartlar olgunlaşabilir. Onun da seninle ilgilendiğini görmek seni mutlu edecek. Birlikte daha fazla zaman geçirip aranızda düzel bir ilişkinin başlamasını sağlayabilirsiniz.

İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerektiğinin farkındasınız. İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde birçok şeyi sineye çekmeniz gerekebilir.

Farklı yerlerde zaman geçirmek sana büyük fayda sağlayabilir. Yeni insanlarla tanışıp yeniimkanları hakkında çokça konuşabilirsin. Yatırım konusunda değişik yaklaşımlar denemek senin için iyi olabilir.

Sessiz ortamlarda daha iyi çalıştığını fark edeceksin. Gerekli sessiz ortamı sağlamak için çabalayabilirsin. Uygun ortamı sağladıktan sonra arkana yaslanıp anın tadını çıkarmak sana iyi gelecek. Rahatlatıcı çaylar içmek iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla bir arada olmak senin için önemli olacak. Onlarla birlikte bir gün geçirmek günün senin için daha verimli olmasını sağlayabilir. İşlerini hallederken onlardan yardım istemekten çekinmemelisin.

18 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balık burçları, bugün yer zamankinden daha yoğun ve telaşlı bir gün sizleri bekliyor. Anlaşmazlıkları minimumda tutmaya çalışın. Bugün çevrenizde yeterince gerginlik ve anlaşmazlık varken siz daha olumlu bir tutumda kalmaya çalışın.

18 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenin eleştirel yaklaşımının artması, fazlasıyla canını sıkabilir. Hayatında otorite sahibi biriyle sert konuşmalar yaşanabilir. İletişim konusunda yoğun bir gün seni bekliyor. Beklenmedik telefon görüşmeleri yapabilir, e-postalar alabilirsin. Geçmişe yönelik bu iletişim çok tercih etmediğin bir konu olsa da cevapsız bırakmayacaksın.

18 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşündükleriniz ve aslında olanlar arasındaki farkı görebilmelisiniz. Fiziksel ve mental açıdan kendinizden bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Bu durum karşısında korkmak ya da endişenlemek yerine çabalarınızın karşılığını, bunlara uygun bir zemin hazırlamanız gerektiğine odaklanmalısınız.   

18 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konularda daha fazla mücadele etmeniz söz konusu olabilir. Zihinsel olarak kendinizi çok yorgun hissedebilirsiniz. İletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylar sizi de etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde duygusal değişiklikler eni tepkiler vermenize neden olabilir. Ticari konularda daha mantıklı davranmaya özen göstermelisiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin doğru aday olup olmadığını sorgulamanız gereken durumlarda net fikir elde etmek için, düşünce ve hareketlerini iyi incelemeniz gerekmekte.

18 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilir, olumlu haberler alabilirsiniz. Teklif ve davetleri değerlendirmenizin faydalı olacağı bugün, yakın çevrenize zaman ayırabilir,hayatınızdaki görüşmelerinize başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutkularınız şu anda beklemeye alınmış gibi görünebilir. Bir proje veya hobi üzerinde hemen başlamak yerine daha sonra çalışabilmek için paradan veya enerjiden tasarruf etmek zorunda kalmak muhtemelen rahatsız edicidir ve böyle hissetmeniz garip değil. Hedeflerinizi tamamlamak için ihtiyaç duyduğunuz kaynakları elde etmek göz korkutucu olabilir, ancak bilinçli olarak geliştirilmiş sabır ve zihinsel odaklanma ile hedefin yanı sıra yolculuktaki güzelliği de görmeye başlayabilirsiniz. Adım adım, oraya gidiyorsunuz!

18 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş nedeniyle katılacağınız ortamlarda ilgi duyduğunuz konular olacak. Bu ortamlarda mantıklı görüşlerinizle ilgi çekebilirsiniz. Daha sonra dostluğunuzun ilerleyebileceği ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlarla ilgilenebilirsiniz ve kazançlarınızı arttıracak projelere imza atabilirsiniz. Finansal açıdan güzel bir gündesiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Kalp, sırt, omurga rahatsızlıklarına ise dikkat etmelisiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiyle dünya bakışınız farklı olmasına rağmen, ortak bir görüş geliştirmemeniz için bir sebep yok. Sabırlı olun ve birbirinizi anlamaya çalışın. İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. İşyerinizde sorun yaşadığınız bir kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalabilir. Bir satın alma işinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Hareketsizlik bedeninizi hamlaştırır

18 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 11' 38" R
Ay
Aslan
13° 17' 25" R
Merkür
Koç
28° 32' 37"
Venüs
Boğa
18° 30' 47"
Mars
Koç
10° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 58"
Satürn
Balık
17° 42' 44"
Uranüs
Boğa
23° 10' 09"
Neptün
Balık
29° 18' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 49"
Lilith
Başak
24° 54' 54"
True Node
Koç
14° 53' 06"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>