Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İşlerine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile senin için önem taşıyan konuları gündeme getirmek gününün daha iyi geçmesini sağlayabilir. Bazı konuların konuşulması ve ortak bir karara varmanız aranızdaki uyumun daha da artmasını sağlayabilir.

Meslek yaşantınızda bir takım zorluklarla karşılaşabileceğiniz bir gün. Zaman zaman kendinizi dışlanmış gibi hissedebilir, problemler yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle iletişiminize dikkat edin.

Bugün uğraştığın işlerin sana ne kadar kazanç getireceğini düşünebilir ve bazı şeyleri değiştirmek isteyebilirsin. Ancak istikrarlı bir yolun daha güzel sonuçlar getireceğini göz önünde tutmalısın.

Yediklerine ve içtiklerine dikkat etmen gereken bir gün. Fazla şeker tüketiminden uzak durmalı ve özellikle öğünlere dikkat etmelisin. Öğün atlamak veya birleştirmek sindirim sistemini gereksiz yere yorabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eylemlerinde cesur olmalısın. Attığın adımlar sağlam olmalı ve insanlar karşısında dik durmalısın. Senin fikirlerini veya kararlarını eleştirmek isteyen insanlara karşı sağlam duruşun ile daha güzel sonuçlar elde edebilirsin.

20 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda elinizden gelen her şeyi yapıyor, hatta biraz aşırıya kaçıyor olabilirsiniz. Bazen başarıya giden yol, tam zıt yöndedir. Hayatın pek çok güzelliğinden kendinizi mahrum etmek yerine niçin zaman zaman kendinizi ödüllendirmiyorsunuz? Koca bir dilim cheesecake'i tadına vara vara mideye indirmek size bir haftalık bir doyum hissi bahşedebilir. En nihayetinde, dengeli bir beslenme ve spor, bir süre aç kalıp kendinizi zorlamaktan çok daha iyi sonuçlar verir.

20 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusallığı bir kenara bırakıp işine odaklanmalısın. Çünkü ihmal ettiğin işler çalışma masanın üstünde yığılmış durumda. Akraba ilişkilerinde sıcakkanlı olman rutin işlerinin hızlı yürümesinde sana büyük olanaklar sağlıyor. Eğer tek başına yaşayan bir Balık burcuysan, çalışma odanı baştan dizayn etmek isteyebilirsin. Kendine yeni mobilyalar almak için araştırma yapabilirsin.

20 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlemek istediğiniz bir alan söz konusu olduğunda bunun tüm sorumluluklarına hazır olmalısınız. Bir noktada pes etmek sizi ilerleyen noktalarda daha büyük sorunlarla karşılaştırabilir. Arkadaş çevrenizdeki bazı erkek figürlerden veinsanlarından destek almak sizi motive edebilir.

20 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündeminiz olabilir. Karşınızdaki kişiye daha çok güvenmek isteyebilirsiniz. Duygusal konularda kırılgan davranabilirsiniz. Akışta kalmak sizin için daha önemli olabilir. Akşam saatlerinde sanatsal konular ön plana çıkabilir.

20 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla mesaiye kalabilir ya da ticaret yapıyorsanız yetiştirebildiğiniz ürün kadar para kazandığınızı görebilirsiniz. Aşk hayatınızda yine iletişim hataları ön plana çıkabilir.

20 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlara erişmek zor gibi gelebilir ama bu konuda kolay vazgeçmemelisin. Eğer telefonla veya yüz yüze konuşman gereken birisi varsa bu konuda daha ısrarcı olabilirsin. Özellikle dekonuşmaları baskın olabilir.

20 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aileniz veya bir o kadar yakın olduğunuz arkadaşlarınızla şu anda daha güçlü bağlar kuruyor olabilirsiniz. Hayatınızdaki bu özel insanlara daha fazla vakit ayırabilir ve onların hayatlarıyla ilgilenmeye daha istekli olabilirsiniz. Sizinle hayatı paylaşan insanlarla olan topluluk ve bağlantı, muhtemelen normalden daha fazla önem kazanacak ve sizi daha büyük bir resmin parçası gibi hissetmeye ve bu resmin önemini fark etmeye teşvik edecektir. Kim olduğunuzla gurur duyma ve olduğunuz kişi olmanıza yardım edenleri kutlama zamanı. Herkes, bu bütünün parçası olduğu için ne kadar şanslı olduğunun farkına varmalı.

20 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun süredir yapmayı planladığınız aktiviteleri yaşama geçirmelisiniz. Her türlü ilişkiniz için yoğun bir dönem. Arkadaşlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Zihinsel enerjiniz açısından önemli günlerinizden biri.

20 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

20 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün tutuluyoruz. Maddi kazançlarınızda yükselişler gerçekleşebilir ama krizler de yaşanacaktır. Bundan dolayı dikkatli olmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Aşk, çocuk, ailenizle ilgili önemli süreçler yaşayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

20 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oldukça duygusal bir gün olacak. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Yine de içinizden geldiği gibi davranmaktan sakın vazgeçmeyin. İşyerinizde olan adaletsizliklere karşı tepki gösteriyor ve bu duruma dur diyebileceğinizi düşünüyorsunuz. Oysa yaşananların sizinle ilgisi yok. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklememelisiniz.

20 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 57' 20" R
Ay
Akrep
07° 16' 18" R
Merkür
Boğa
07° 56' 01"
Venüs
Boğa
27° 08' 54"
Mars
Koç
15° 58' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 57' 21"
Satürn
Balık
18° 10' 44"
Uranüs
Boğa
23° 34' 34"
Neptün
Balık
29° 27' 51"
Plüton
Kova
02° 01' 21"
Chiron
Koç
21° 46' 56"
Lilith
Başak
25° 41' 36"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 21/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>