Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Aileni Özlüyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2024, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Duygularınız ve düşünceleriniz değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. İletişimden kaynaklı problemleri de çözüme kavuşturmaya çalışın.

Mesleki olarak daha aktif adımlar atma şansınız var. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Adım adım ilerlemeye çalışın.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Ödemeler konusunda kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çocuklarınıza nasıl ebeveyn olacağınızı/olduğunuzu düşünebilirsiniz. Kendi yaşadıklarınızdan yola çıkarak bazı tutumların doğruluğunu değerlendirebilirsiniz. Her zamanın duygusu ve dinamiği farklıdır; hangi zamanda olduğunuzun farkına vararak ilerleyin.

20 Şubat 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal olarak biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Anlık tepkiler vermekten kaçınmaya özen gösterin. İlişkilerinizde iletişimde hassas olabilir ve karşı tarafı anlamak için çaba gösterebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlayabilir ve huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Sağlık konularında ise dikkatli olmakta fayda var, özellikle beslenmenize dikkat edin. Umarım gününüz güzel geçer!

20 Şubat 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşınla sosyal medya aracılığıyla tekrar iletişime geçebilirsin. En kısa zamanda yüz yüze buluşmak için sözleşiyorsunuz. Ailesinden uzakta yaşayan Balık burcuysan, aileni çok özlediğini fark ediyorsun. Patronundan izin alarak onların yanına gitmek isteyeceksin.

20 Şubat 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yenilenmek isteyebilirsiniz. Hem maddi hem de manevi açıdan elinizin daha güçlü olmasını bilmek, sizi daha ileriye taşıyabilir. Bugün o gücü nereden bulmanız gerektiğine dair önemli görüşmeler ve araştırmalar yapabilirsiniz.

20 Şubat 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılık ve özgünlük gerektiren çalışmalarınızda ilerleme kaydedebilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi daha rahat ve etkili ifade edebileceksiniz. Gün içinde romantizm açısından olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hoşunuza gidecek ufak hediyeler almanız mümkün. Eğlenceden yana güzel fırsatlar çıkabilir.

20 Şubat 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir dilek dile. Evrenden bu dileğin kabul olacak. Evrenin doğal akışı içinde mucize durum, olay ve kişiler otomatikman sana geliyor merak etme. Kafan asla karışık olmasın. Eğer karar veremiyorsan hayatı durduruyorsun demektir. Lütfen sevgi yoluyla kararlar ver.

20 Şubat 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanların gerginliğini hissedebileceksin bugün. Bu kişilerin üzülmemesi ve günü güzel geçirmesi için elinden geleni yapabilirsin. Ortamın enerjisini değiştirmek senin elinde olacak bugün.

20 Şubat 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün işbirliğini ve bağ kurmayı destekliyor. İşleri akışına bırakmak ve açık, dürüst ve cömert olmak mükemmel bir strateji veya yaklaşım olabilir. Daha güvenli bir şekilde ilerlemenize yardımcı olacak geçmiş bir konu hakkında yeni bir anlayışa varabilirsiniz. Ayrıca bugünkü uğraşlarınızda oldukça kusursuz bir düzen ve öz disiplin duygusunu da deneyimleyebilirsiniz. Hızınızı ayarlamak ve uzun vadeli bir hedefe doğru sabırla çalışmak artık oldukça ödüllendirici olabilir. İleriye doğru küçük adımlar atmak, bir projeyi veya ilişkiyi geliştirmek adına güçlü bir rol oynayabilir.

20 Şubat 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündeme yeni gelen bir işi kavrama yeteneğiniz çok iyi. Bu yüzden işlere diğer arkadaşlarınızdan bir adım önde başlıyorsunuz. Fakat, daha sonra öne çıkan egolarınız nedeniyle gereken desteği bulamıyor, yalnız kalıyorsunuz.

20 Şubat 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

20 Şubat 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ayrıca ani seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

20 Şubat 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiyle dünya bakışınız farklı olmasına rağmen, ortak bir görüş geliştirmemeniz için bir sebep yok. Sabırlı olun ve birbirinizi anlamaya çalışın. İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. İşyerinizde sorun yaşadığınız bir kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalabilir. Bir satın alma işinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Hareketsizlik bedeninizi hamlaştırır

20 Şubat 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 28' 54"
Ay
Kova
24° 39' 45"
Merkür
Koç
17° 51' 11"
Venüs
Boğa
03° 36' 35"
Mars
Koç
01° 21' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 08"
Satürn
Balık
16° 45' 35"
Uranüs
Boğa
22° 28' 06"
Neptün
Balık
28° 58' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 40"
Lilith
Başak
23° 34' 22"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>