Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Fazla Sorumluluk Alabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2020, Pazartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün sizin açınızdan işler iyi gidiyor. Zihniniz açık bir şekilde düşünebilme imkanı tanırken duygularınızın da dengede olduğunu göreceksiniz. Olayın merkezine çok kolay bir şekilde inebilmeniz mümkün. Çok fazla sabır ve konsantrasyon gerektiren zihinsel işlerinizi halledin. Bu tür işlerle uğraşmak için mükemmel bir ruh halindesiniz.

Bugün geçmişinden birisiyle karşılaşabilirsiniz. Yıllar öncesinden eski birarkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişiyle öğle yemeği yemek eğlenceli olabilir. Ya da şaşırtıcı olabilecek eski romantik bir partnerinizden haber alabilirsiniz! Onlara karşı kendi duygularınızı incelemek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen bu ses ilginç olabilir, ama bu eski ilişki gerçekten şu anda bulunduğunuz yere uygun mu?

Genellikle rüyalarınıza önem verirsiniz fakat bu gece bilinçaltınız sonrasında size hiç bir şey ifade etmeyecek karmaşık istenmeyen bilgiler verebilir. Eğer mesaj açıksa, o zaman mesaja dikkat edin. Fakat eğer sembollerin ne anlama geldiğini bulmak için mental olarak çok fazla düşünmeniz gerekiyorsa, muhtemelen bir şey anlamları yoktur. Bazen rüyalar rüyadan daha fazlası olmayabiliyor. Bunu unutmayın!

Küçük bir çiziktirmeden bile bir şeyler üretmeye karar verebilirsin. Örneğin kitap rafları ya da kitaplık yaratmak istiyor olabilirsin. Ya da peyzajla ilgili bir projen mevcut olabilir. Bir web sayfası bile aklında olabilir. Kolları sıvayıp yoğun bir projeye gireceksin. Yaratıcı ve tutkulu bir moddasın.Bugün kendinize birkaç hedef belirlemenizin tam zamanı. Bu normalde sizin için basit birolsa da bugün biraz çaba sarfetmeyi gerektirebilir. Üstesinden gelmeyi istediğiniz şeylere ve o rüyaları gerçeğe dönüştürmek için atmanız gereken adımlara daha kolay odaklanmanız muhtemel. Büyük düşünmekten korkmayın! Hedeflerinize ulaşmak için ilk adım olarak onları kağıda dökebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi üzerinize alınmayın. Eğer aşağılayıcı sözleş duyarsanız, kafanıza takmayın. Diğer insanlar çok öfkeli olabilir, tartışmalar çıkabilir. Somut zevklerde ve asil tesellilerde huzuru bulun. Bugün havada, kendinizi huzursuz hissetmenize sebep olabilecek, harekete geçirici bir güç dolaşıyor. Yeni bir projeye başlamayı bir süredir düşünüyorsanız, bugün, bunu gerçekleştirmek için harika bir gün.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjinize göre deneyimler çekebilir, inanç ve sabrın ödüllerini alabilirsiniz. Aşk hayatında ve sosyal çevrenizle ilgili iyi veya kötü duygu/düşüncelerinizi abartabilir; daha çocuksu davranmaya açık olabilirsiniz. Mantık, objektivite, adalet ve sorumluluk konularını gözden kaçırmamalı.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fazla kiloların için endişe duyuyorsun. Bu da yeme içme alışkanlıklarının değişmesine neden oluyor. İş yerinde birçok şey ile aynı anda uğraşmak zorunda olmak zihnini yorabilir. Fakat aldığın fazla sorumluluk üstlerinin dikkatini çekiyor. Maşına zam yapılabilir. Kendi işini kurmak isteyen bir Balık burcuysan biraz daha beklemen yararına olur.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerle ilgili geçmişte yapmış olduğunuz hatalar yeniden gün yüzüne çıkabilir ve pişmanlıklarınız önünüze gelebilir. Duygusal anlamda tam olarak ne istediğinizi bilemiyor oluşunuz sizlere kendinizi boşlukta hissettirebilir. Biraz daha hedef odaklı olmalısınız.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk ve yaratıcılık konusunda bugün sezgilerinizi kullanabileceksiniz. Sabah saatlerinde işlerinizi netleştirmek için planlama yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde sevgilinizle keyifli zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde önemli konuları ilerleyen günlere bırakırsanız daha sağlıklı bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle sağlık alanında dikkatli olmalısınız.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda bir yeni ay meydana geliyor. Bu yeni ay sosyal ilişkilerinizin zenginleşmesiyle birlikte size yepyeni bir aşk getirebilir. Önümüzdeki bir ay tutku ve heyecanlarınızın daha fazla peşinde olabilirsiniz. Sosyal çevrenizi sınırlandırmanız gerekebilir.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi sorunlarınızı çözmeden başkalarına akıl vermeniz hiç mantıklı değil. Kendi hayatınızı bu noktada herkesten üstte tutmanız gerekiyor. Bencil hissetmenize gerek yok, sadece öncelikleriniz değişti.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda gerçekleşen Yeni Ay, hayatın keyifli yönlerine dikkat çekiyor.Arkadaşlıklarınızda ve romantik ilişkilerinizde anlaşmazlıklarla ve huzursuzluklarla karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınıza yönelik sorumluluklarınız bu dönemde artabilir veya çocuk sahibi olma kararı alabilirsiniz. Önümüzdeki günleri yeni bir hobi edinmek için değerlendirebilirsiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinizdeki çocuksu havayı ve enerjiyi fırsat bilerek, önünüze çıkan kısmetleri değerlendirin. Para veolanakları açısından bazı yeni ve ilginç gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Daha yaratıcı olmanızın zamanı geldi.

20 Temmuz 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün işinize pozitif yaklaşmalısınız. Motivasyona ihtiyacınız var. Duygu alış verişi içinde olduğunuz kişiler, değişen ruh yapınız yüzünden sizi anlamakta zorluk çekiyorlar. Net olmayı başaramıyorsunuz. Her şeyden çabuk alınıyor ve olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.. Aşk yaşantınızda farklı değişimler gündemde. Beklemelisiniz.

20 Temmuz 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 22' 12" R
Ay
Terazi
04° 54' 41"
Merkür
Boğa
04° 06' 01"
Venüs
Boğa
23° 50' 37"
Mars
Koç
13° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 19"
Satürn
Balık
18° 00' 29"
Uranüs
Boğa
23° 25' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 01"
Lilith
Başak
25° 23' 44"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>