Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Orta Yolu Bulmakta Zorlanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Duygularınız ve düşünceleriniz arasında sıkışık kaldığınızı hissedeceğiniz anlar da olacak. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Üzerinizdeki baskıdan kurtulmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri zorlamadığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırları zorlamamaya devam edin. İstediklerinize ulaşabileceğiniz günler oldukça yakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatın koşturmacası hiç bitmeyecektir ancak siz bundan ne kapabileceğinize bakmalısınız. Sadece zaman geçirmek için,yapmış olmak içinyapmak yerinizde saymanıza ve farklı fırsatları kaçırmanıza neden olabilir. Bugün sıradanlaşan gündelik hayatınıza yeni bir soluk kazandıracak çalışmalara, yeteneklerinize ve isteklerinize zaman ayırabilirsiniz.

21 Şubat 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz. İletişimde dikkatli olmanız ve karşınızdakini anlamaya çalışmanız önemli olacaktır. İçsel huzuru korumak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Özelliklehayatında dikkatli olmanız gereken konular olabilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ve keyifli aktivitelere katılmak size iyi gelebilir.

21 Şubat 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olmayan Balık burcuysan, sosyal medya aracılığıyla yeni biriyle tanışabilirsin. Bu kişiyi yakından tanımak için güzel bir yemek organize etmek isteyebilirsin. Ailenle küçük çaplı tartışmalar yaşayabilirsin. Bu sefer orta yolu bulmakta zorlanıyorsun. Akşam bitki çayı içerek rahatlamak isteyeceksin.

21 Şubat 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hobilerinize, ilgi alanlarınıza, işinizle ya da hayatınızla ilgili konulara zaman ayırmamanın ağırlığını yaşayabilirsiniz. Eğitim almanız gereken konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Farklı etkileşim alanları oluşturmak misyonunuzu bulmanızı sağlayabilir.

21 Şubat 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Romantik paylaşımlar ve keyifli uğraşlar açısından oldukça şanslı olacaksınız. Arkadaş buluşmalarınızda heyecan ve eğlence temaları öne çıkıyor. Öte yandan beraberliğinizde evlilik aşamasına geçilebilir. Her durumda memnun olacağınız gelişmeler gözüküyor. Zevkleriniz ve hobileriniz için harcama yapabilirsiniz.

21 Şubat 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinsle aranızda problemler yaşanabilir. Bu problemler karşı cinsi daha çok etkileyebilir ve istediğinizde kendinizi koruyabildiğinizi göstermek size güç katabilir.

21 Şubat 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için güzel geçecek. Konuştuğun insanlarla ve odaklandığın konularla kendin için daha güzel sonuçlar elde edebileceksin. Kendini rahatça ifade edecek ve sakin kalarak günün keyfini çıkaracaksın.

21 Şubat 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün özellikle sevdiğiniz şeylere ve sizi eğlendiren aktivitelere önem veriyorsunuz. Enerji, ilişkilerde, yaratıcı uğraşlarda ve zihinsel ve iletişimsel her şeyde özellikle iyi akar. Öyle olsa bile, kararsızlığa ve hatta kendinizi parçalanmış hissettiğinizde muhakeme yeteneğinizin biraz bozulmasına yol açabilecek bölünmüş çıkarlar olabilir. Aniden gelen kaprisler muhtemelen bugünkü gerçek ihtiyaçlarınızı yansıtmıyor. Neyse ki gün ilerledikçe eski sorunları yönetmenin yeni yolları oldukça doğal bir şekilde aklınıza geliyor. Devam etme ve özgür hissetme arzusu güçlüdür ve siz bunu yapmanın akıllıca yollarını buluyorsunuz.

21 Şubat 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Bu büyük buluşmalar için, kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak.

21 Şubat 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

21 Şubat 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvan veya gündelik hayatınızda ani sorunlar gündeme gelebilir. İletişim veya trafikte problem gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Şubat 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal anlamda çok inişli çıkışlı bir gün geçireceksiniz. Gerek aşk, gereksekonularında kıskanç davranmamaya çalışın. Gevşemeye ve hayattan zevk almaya bakın. Beklediğiniz gelişmelerin olması anlamında sizi umutlandıracak adımlar atabilirsiniz. Bugünyerinde küçük sorunları büyütebilir ve sağlıklı düşünemeyebilirsiniz. Günün sonuna doğru alacağınız bir haberle kafanız biraz karışabilir. Harcamalarınızda tutumlu, duygularınızda cömert davranmalısınız

21 Şubat 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 52' 55"
Ay
Kova
15° 57' 56"
Merkür
Koç
17° 32' 25"
Venüs
Boğa
02° 50' 54"
Mars
Koç
00° 52' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 27"
Satürn
Balık
16° 42' 24"
Uranüs
Boğa
22° 25' 59"
Neptün
Balık
28° 57' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 36"
Lilith
Başak
23° 30' 15"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>