Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sağlığını Önemsiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2020, Salı

Aşk 30%
Para 30%
Sağlık 20%

İyi bir nedeniniz olmasa da bugün kutlama yapmak için bir sebep bulun. Hayatı kutlayın, arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi kutlayın ve soluduğunuz havayı kutlayın. Havada, hayata güzel bakmanızı sağlayan ve sizi sahip olduğunuz her şey için şükretmeye teşvik eden bir enerji var. Kendiniz ve sahip olduklarınız konusunda cömert olun. Çünkü verdiğiniz her şey, en çok ihtiyacınız olduğu anda size geri gelecek.

Bugün kendinizi bir sünger gibi hissedebilirsiniz. İnsanların enerjisini,arkadaşlarınızın ya da aile üyelerinin duygularını emeceksiniz. Bazı yönlerden bu iyi bir şeydir. Bu durum, insanları daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Fakat çevrenizdeki birinin çok fazla strese maruz kalması konusunda biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Tüm bunları onlarla birlikte deneyimleyebilirsiniz! Sıcak bir banyo yapın ya da uzun bir yürüyüş ile rahatlamaya çalışın.

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan iki kat kazanç sağlarsınız.

Bugün, çevrendekiler biraz delice davranıyor olsa da kendini gayet iyi hissediyorsun. İnsanların küçücük sorunları devasa boyutlar haline getirdiğini gördükçe adeta bir filozof gibi gözlem yapıp fikir yürüteceksin. Sinirleri oynamış olan bu insanlara karşı yüreklendirici ve yardımsever ol. Bazen bir iltifat, bir sarılma insanların modunu yükseltmeye yeter.Dış görünüşünde değişiklikler yapmaya yönelmiş olabilirsin. Yeni kıyafetler almayı düşünebilirsin. Eğer artık bluzlarında delikler oluştuysa, gardırobu yenilemenin zamanı gelmiş demektir! Giyimine çekidüzen verip parlak, jilet gibi bir stille insanların karşısına çıkmak istiyorsun. Siyahlar ve kahveler yerine parlak renkler giyinmek hoşuna gidebilir. Yeni şeylerle deneysel olmaya cesaret et.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnternetle ya da bilgisayarla iç içeysen, bugün ekran başında çokça vakit geçirebilirsin. Belki bir şeyler yazıyor, internet sitesi tasarlıyor, animasyon ile uğraşıyorsundur ama her ne yapıyorsan, bugün yaptığın şeyleri her zamankinden çok daha iyi bulacaksın. Zeka, içgüdülerle bir olup ilham ve bilgi yaratıyor. Şimdi bunun tadını çıkar. Yeni ve sürdürülebilir bazı yetenekler geliştirebilirsin bile!

23 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde empati ve anlayış öne çıkabilir, önem kazanabilir. Zorunluluklar ve yapılması gerekenler, şartlara göre hareket etme gerekliliği ortaya çıkabilir. Olayları geniş perspektiften ele almalı, büyük resmi görmeye çalışmalısınız. Sıkılganlıklar olabilir.

23 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığını her şeyden daha ön plana aldığın bir gündesin. Bu tavrın sana çok yakın olan birisinin beklenmedik bir sağlık problemi olabilir. Öğretici bir yapıdasın. Geçmişte yapılan hatalar tekrar aynı zafiyetlerin neticesinde tekrar gündeme gelebilir. Evliliğinde eşinin ailesine onların beklemediği bir haberi iletebilirsin.

23 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek durumunda kalabilirsiniz. Olayları biraz daha akışına bırakmanızda fayda var. Sizden gizlenen konulara karşı dikkatli olmalı ve ayrıntıları önemsemelisiniz. Eğer yönetici konumda iseniz çalışan kişilerle aranızda bazı münakaşalar geçebilir, yaptıklarıkonusunda eleştirel davranabilirsiniz. Bugün özellikle alttan almayı deneyerek olayları çok yönlü değerlendirdiğiniz takdirde farklı şeyler öğrenebilir ve hedefinizi başka bir şeye yöneltebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi şanslı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Alacağınız doğru kararlar, gün içinde rahat etmenizi sağlayacaktır. Ailevi konularınız gündeme gelebilir. Akıcı enerjiler söz konusu.

23 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mükemmel olmamanızın verdiği keyfi tatmak için uygun bir gün. Kendinizi bugünlerde verimli hissedemeyebilirsiniz,stresinizle başa çıkmakta zorluk çekebilirsiniz

23 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ev ve yerleşime ait işleriniz ve aile ilişkilerinizde geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde bu etkinin geçmesinin ardından sevdiklerinizle ev ortamında keyifli etkinlikler düzenleyebilir, eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınlarınızdaki biriyle aranızda derin bir bağ oluştuğunu hissediyor olabilirsiniz. Kendinizi geri çekmeye çalışmayın, bağlanmaktan korkmamalısınız.

23 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Aslan burcuna giriş yapacağı 15:33’e kadar Yengeç burcunda seyahat edecek. Sabah saatlerinde aşk ve romantizm konuları ön planda olacaktır.Ay’ın Aslan burcuna girişi ile birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanıyor. Öğleden sonraki saatleri doktor kontrolünden geçmek için değerlendirebilirsiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

23 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün başınız zayıf noktanız, bu yüzden migreniniz tutabilir. Çok fazla su için ve kafein tüketiminizi biraz azaltmaya çalışın. Gün boyunca pozitif enerjilerle dolu olacaksınız ve yenilenmiş hissedeceksiniz.

23 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal çevrenizde kendinizi ispat etmekten hoşlandığınız için bugün, girişimciliğinizi ön plana çıkaracak çalışmalar içinde olacak ve sanatsal faaliyetlere katılacaksınız. Bazı işlere öncülük yapmanız sayesinde, olayların gelişimine gereken hız sağlanacaktır. Olmazsa olmaz deyebileceğiniz bir çok iş, sizi bekliyor.

23 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 53' 46" R
Ay
Balık
15° 32' 28"
Merkür
Koç
18° 41' 37"
Venüs
Boğa
05° 24' 22"
Mars
Koç
02° 28' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 53' 02"
Uranüs
Boğa
22° 33' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 32"
Lilith
Başak
23° 44' 04"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>