Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tuhaf Davranışlara Şahit Olabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 40%

Hayaller ve meditasyonlar, farkında olmadan büyümenizi engelleyen ve geçmişten gelen köklü duygularınızı uyandırabilir. Hem arayış, hem de affedicilik birden sizin için önem kazanabilir. Romantik tutku her zaman yüksek bir seviyede. Bu duyguların ayrıca evinizi dekore etme yolunda ihtiyacınız olacak sanatsal ilham kaynağını size getirmesi muhtemel. İyi günler!

Bugün, işinize odaklanmış kalmakta bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sıkı bir enerji hayallerinizde kendinizi kaybetmenize neden olabilir. Gününüzü özel birisini hayal ederek harcamak kolay olabilir. Bir süper model veya başka bir romantik kahraman ile zaman geçirmeyi hayal ediyor olabilirsiniz. En azından bugün bir parçayapmaya çalışın. Gerekirse sık aralarla kendinizi ödüllendirin!

Bugün ruhani ve metafiziksel kavramlar size belirsiz ve anlaşılması güç gelebilir. Arkadaşlarınızın doğası gereği kabul ettiği fikirler size tuhaf gelebilir. Fakat bir tartışmaya dahil olmayın. Onun yerine, biraz ek bilgi ve sonunda biraz açıklık kazanabilmek için kitaplara, websitelerine ve dergilere başvurun. Konuyla ilgili gelecekteki konferanslara göz atın. Hepsi en sonunda önünüze serilecek: Siz sadece sabırlı olun!

Modun bugün harika olmaya yatkın ve el attığın her bir projenin altından başarıyla kalkabilmeni sağlayacak bir ekstra özgüvene sahip olduğunu biliyorsun. Son birkaç gün biraz yavaş ve sönük geçmişken; bugün harekete geçmeye hazırsın. Evren pilot lambasını yaktığına göre yerden yükselmeye hazırsın!Arkadaşlarınız size ne söylerse söylesin, bugün herhangi bir yatırım yapmak için uygun bir gün değil. Bir ev almak, birikim hesabı açmak ve özellikle de çevrimiçi bir yatırım yapmak için doğru bir zaman değil. Bugünün gezegensel enerjileri para transferlerinde bilgisayarla ya da modern teknolojilerle çalışmaya uygun değil bu yüzden bir veya iki gün bekleyin. Ama ihtimaller üzerine istişare etmekte bir sorun yok elbette. Sadece henüz harekete geçmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kelimelerinize dikkat edin, çünkü eğer düşüncenizi karşı tarafa kabul ettirmeye çalışırken buyurucu bir hal takınırsanız kendinizi birden bire kaynar suyun içinde bulabilirsiniz. Zihinsel açıdan bugün büyük bir güce sahipsiniz ancak bu gücü iletişime geçtiğiniz insanlara saldırmak için kullanmamaya dikkat edin. Üstlerinizden ya da tanıdıklarınızdan biri zihinsel bir yolculuğa çıkıp sizi sinir edebilir. Onların sizin mental kapasitenizi küçümsemesine izin vermeyin. Bir şeyler bildiğinizi onlara gösterin.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, ortaklıklar ve dostluklar ön planda olacak. Günün ilk yarısında hayatınızdaki insanlardan destekler görebilirsiniz. Alınganlık ve hassasiyet durumları ortaya çıkabilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

12.48’den 18.05’e kadar Ay, boşlukta hareket ediyor. Korkuların ile yüzleşmekten korkmuyorsun. Problemlerden kaçmak yerine onlarla yüzleşeceksin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan karşı tarafın tuhaf davranışları merakını artırabilir. Geçmiş tecrübelerinden faydalanarak sorunların üstesinden geleceksin.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde bir sıkıntı ya da sıkışmışlık hissi olabilir. Kendinizi çevrenize karşı izole ederken yalnız kalarak sakinleşmeye çalışıyorsunuz. Bir şeylerin yolunda olmadığını düşünüyorsanız ve görüyorsanız yaşadığınız sürecin üzerinden geçerek sorunun kaynağını bulmalısınız.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da karşınızdakilerle ilgili konularda bazı hassasiyetler gündeme gelebilir. Karşılıklı konularda üzerine gitmeniz gereken durumlar olabilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanması moralinizi yükseltebilir ancak ruh halinizi aşk hayatınıza bağlama eğiliminiz olabilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizde olumlu nitelikte büyük değişiklikleri planlamanın zamanı geldi. Bir sonraki seviyeye geçmeye hazırsınız, ancak ilk hareketi sizin yapmanız gerekiyor. Sadece kalbinizi açın ve ilişkinizden tüm güvensizliğin kaybolduğunu göreceksiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor. Amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı bir gerçek. Partnerinize olan tutkularınız sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir. Ona, duygusal sürprizler yapabilirsiniz. 

24 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm konsantrasyonunuzu görevleriniz ve sorumluluklarınız üzerine yoğunlaştırabilirsiniz. Ancak; görevlerinizle ilgilenirken benimseyeceğiniz yeni yaklaşımlar, insanların size uyum sağlamasını zorlaştırabilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan sevginizi daha sık dile getirmelisiniz. Gelecekteki hayallerinizi gerçekleştirebilmek için para biriktirmeye başlamalısınız. Güneşin her gün doğduğunu unutmayın ve hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aşk için kalbinizi açmalısınız. Belki de duygularınızın karşılığı var! İçine kapanarak, bu kişiden kaçmaya devam etmeniz sadece size zarar verir. İş yaşantınızda genel olarak mutlusunuz, fakat bugünlerde birtakım sıkıntılarınız olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak aksamalardaki sorumlulukları paylaşmayı deneyin. Gereksiz harcamalarınız çoğaldı ve önümüzdeki günlerde bu yüzden sıkıntıya düşebilirsiniz. Spora daha fazla zaman ayırın

24 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 02' 32" R
Ay
Terazi
00° 53' 02"
Merkür
Boğa
03° 38' 09"
Venüs
Boğa
23° 25' 30"
Mars
Koç
13° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 31"
Satürn
Balık
17° 59' 09"
Uranüs
Boğa
23° 24' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 47"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 60"
Lilith
Başak
25° 21' 28"
True Node
Koç
14° 55' 55"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>