Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyumlu ilişkiniz uzun ömürlü görünüyor. İlişkiyi ayakta tutma çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Küçük de olsa, sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmemelisiniz.

Yükünüzü azaltmak için daha yetkili mercilerle görüşmeniz gerekebilir. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, çok haklı taleplerinizin karşılıksız kalmayacağının teminatı gibi görünüyor.

Aile bireylerinden birinin savurgan isteklerini denetleme çabanız, yakında netice verebilir. Giderlerinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz. İyi bir birikimci olduğunuz çok belli oluyor.

Önümüzdeki günlerde para konularında dikkatli davranmanız gerekebilir. İyi niyetli olmayan birisiyle bir alışveriş içinde olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi biraz daha zinde buluyorsunuz. Yakında mutlu bir habere hazır olun. Sizi çok özleyen yaşlılara ziyaret yapmak için iyi bir gün. Bu ziyaret sonrasında kendinizi onlardan daha da mutlu hissedebilir, bundan sonra bu tür ilişkilerde daha duyarlı davranmaya karar verebilirsiniz. Sağlık şikayetleriniz yorgunluktan olabilir.

25 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 09:38 sonrası Yengeç burcunda ilerleyecek Ay etkisinde, bizi mutlu eden her şey başımızın tacı olur. Çocuklarımızla, ailemizle, sevdiklerimizle ilgilenmekten yanayız. Kardeşimizle, kardeş gibi gördüğümüz arkadaşlarımızla dertleşmek, sohbet etmek yüreğimizdekileri paylaşmak bugün bizi hem rahatlatabilir hem de kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. Aşk hayatımızla ilgili konularda da olumlu bir tesirdir. Saat 19:47 Ay-Mars görünümü, moralimizi yükseltici ve kendimizi güvende hissetmemizi sağlar. Etrafımızda bizi seven insanları fark ederiz ve duygularımızı onlarla paylaşırız. Saat 21:44 Ay-Satürn karşıtlığı, güven arayışımızı, sevdiklerimize düşkünlüğümüzü vurguluyor. Ancak bir yandan da, dışarıda sorumluluklarla baş etmemiz gerekiyor. Ciddiyetle düşüneceğiz. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

25 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sevgi dolusun! Sosyalleşmenin faydalarını gördüğün bir döngüden geçiyorsun. Bugün çok sevgi dolusun. Sevdiğin insanlara sevgini belli edecek şekilde davranmak isteyebilirsin. İkili ilişkilerde haklı olan, tabiri caiz ise davranışlarında tutarlılık oluşturmanı sağlıyor. Eğer hayal kırıklıklarını sırtında yük gibi taşımaz isen taşınmak ya da yeni birdüzeni kurmak için yakın arkadaşlarından destek görebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Balık burcuysan, tüm sorunları ölçüp tartmak için yalnız kalmak isteyebilirsin. Fakat eşinin sorunlar konusundaki aceleci tavrı seni bundan alıkoyabilir. Uzun zamandır kararsızlık yaşadığın bir konuda, yakın çevrenden bulunan bir arkadaşından ilham alabilirsin. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

25 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kandırılmalara ve aldanmalara açık bir gün içinde olabilirsiniz. Önemli ve detay gerektirenprojelerinizi yürütürken oldukça özenli olmalısınız. Bazı ufak detaylar günü kurtarabilir.

25 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcuna ilerleyen Ay, sizi daha akıcı ve yaratıcı kılmakta. Çocuklarla bir arada olmak, eğlenceye zaman ayırmak keyifli olabilir.

25 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgi, aşk konularının öne çıktığı bir gündesiniz. Yüreğinizin sesini daha fazla dinleyebilirsiniz. Sevdiğiniz ve keyif aldığınız aktivitelerde yer alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koymakta zorlanmayabilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başarılı girişimlerde bulunacağınız bir döneme giriyorsunuz. Ancak, parasal harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Olumlu ve iyi niyetli bir tutum içine girerek kuruntularınızdan uzaklaşırsanız, başarılı olacaksınız.

25 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgileri kuvvetli Balıklar, gün boyu yaratıcılığınız yüksek. Beklentilerin karşılandığı talihli bir gündesiniz. Ailenizden gelecek maddi destekler olası. Gün boyu sorumluluklarınızı hatırlatan olaylar yaşanabilir

25 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken, sevdiklerinizle şefkat, sanat, sevgi, hoşgörü dolu bir günü paylaşırsınız. Aşkınızı dile getirmek için bugünden daha iyisini bulmak zordur. Çocuğunuzun her türlü ihtiyacı için zaman ayırabilirsiniz. Doğum günü partisine katılmak onu mutlu eder. Hobilerinizi geliştireceğiniz çalışmalarla gününüzü değerlendirebilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 42" R
Ay
Başak
15° 47' 51"
Merkür
Boğa
01° 55' 60"
Venüs
Boğa
21° 51' 13"
Mars
Koç
12° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 25"
Satürn
Balık
17° 54' 02"
Uranüs
Boğa
23° 19' 37"
Neptün
Balık
29° 22' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 09"
Lilith
Başak
25° 12' 58"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>