Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Netlikten Yanasın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 70%
Sağlık 70%

İhtiyaçlarınız konusunda daha mücadeleci olmanın zamanı. Kalbinizi, zorlu bir egzersize ihtiyaç duyan güçlü bir kas olarak düşünün. Size inanan ve çabalarınızı destekleyen pozitif insanlarla birlikte olmak isteyeceksiniz. Kendinize canlılık ve özgüven aşılayın. Egzersiz ve meditasyon için vakit ayırın. Hayatınıza daha fazla denge ve uyum getirin.

Tümarkadaşlarınız steroid almış gibi görünebilir. Ofisteki hareket temposu olağanüstü ve siz de bu tempoya yetişmekte zorlanıyorsunuz. Denemeyin bile. "Acele giden ecele gider" atasözü bugün için çok doğru. Kendi temponuzda çalışmaya devam edin. Günün sonunda, herkesten daha iyi birçıkardığınızı göreceksiniz.

Bir arkadaşınızla ilgili şüpheler bugün başınızın belası olabilir. Bu kişi size para mı borçlu? Size iyilik yapacağına söz mü vermişti? Birine ihtiyacınız mı var? Arkadaşınız güvenilir mi? Bu sorulara cevap bulmanın en iyi yolu geçmişteki davranışlarına bakmak. Eğer geçmişte güvenilmezdiyse, yine öyle olabilir. Bu nedenle, başka birisine dikkatinizi verin. Bugün en azından bu kişi hayatınızdan çıkmış oldu.

Duygusal akışının blokajını açmak için içsel yaratıcılığından faydalan. Düşündüğünden çok daha kuvvetli bir araçtır bu. Yaratıcılık kim olduğunun büyük bir parçasıdır - iletişim kadar. Duyguların da ruhunun bu iki boyutuna bağlıdır ve bu boyutlar birbirleriyle etkileşim halindedir. Eğer biri bloke olursa, diğer ikisine odaklanabilirsin. Yakınlarınla konuştuğun kadar; kendini yaratıcı aktiviteler üzerinden de göster ve ifade et.Bazı zamanlar başkalarının fikirlerinin modunu aşağı çekmesine izin veriyorsun. Çünkü biraz fazla güvenmeye eğilimlisin. O insanların da bencil ve dar görüşlü günlerinin olabileceğini gözünden kaçırıyorsun. Bugün başarılarını düşünerek veya anneni arayarak (seni bol bol övsün diye) özgüvenini yükseltebilirsin. Gayet güzel işler başarıyorsun. Lütfen at gözlüklü insanların moralini bozmasına izin verme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içini dökmeye ihtiyacı olan kişilere anlayışla yaklaşın. İnsanlar, bir iki saat size derdini anlatma şansı bulabilmek için kapınızın önünde kuyruk oluşturursa hiç şaşırmayın. Zihniniz oldukça keskin olacağı için size anlatılan her türlü meselenin özünü görmeyi başaracaksınız. Büyük ihtimalle olayları güçlü sezgilerinizle kavrayacaksınız, bu yüzden de insanlar anlattıkları her türlü mesele hakkında sizden tavsiye istemekle iyi edecekler.

27 Aralık 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sıkılganlık ve değişiklik isteği ara ara çalışabilir. İzlemek, okumak, kendinizi geliştirmeye odaklanmak günü daha keyifli geçirmenizi sağlayabilir. Aile içi ilişkilerde, ev içindeki iletişimde anlık hareket etmek, takılı kalmamak gerekli. Bu sayede keyifli sohbet ve paylaşımlar içinde olabilirsiniz.

27 Aralık 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Soyut kavramlar üzerinde fazla durmuyorsun. Daha çok netlikten yanasın. Bu tavrın arkadaşların arasında farklı değerlendirilebilir. Evli bir Balık burcuysan eşin ile romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Onunla yapmaktan mutlu olduğun aktiviteleri yaparak Pazar gününü sonlandırıyorsun.

27 Aralık 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Umutlarınız hayaller ve gerçekler arasında kaybolmanıza sebep olmamalıdır. Düşüncelerinizi hayata geçirmek ve yaşamak için bulunduğunuz koşullara uygun hamleler yapmanız sizin faydanıza olacaktır.

27 Aralık 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça gayret ve çaba içerisindesiniz. Kendinize gereksiz işler ya da sorumluluklar çıkarabilirsiniz ancak düşüncelerinizde gereksiz inatlaşmalardan vazgeçmelisiniz.

27 Aralık 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük isteklerinizi başarırken büyükleri için de şevk elde edeceksiniz. Planlama yapmak sizin için yerinde olacak. Gün içerisinde eğlenebileceğiniz gelişmeler de gerçek olacak.

27 Aralık 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplantılar, görüşmeler, kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz ve yaptığınız planlar, organizasyonlarla ilgili problemler, mücadeleler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda risk almamalı, büyük harcamalardan kaçınmalı ve arkadaş çevrenizle gelişebilecek olası mücadeleler konusunda sakin ve olayları gözlemleyen taraf olarak kalmayı tercih etmelisiniz.

27 Aralık 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün beraberinde plan yapma fırsatı getiriyor. Ne yapmaya karar verdiğiniz önemli değil: biraramaya başlayın, birplanı oluşturun veya dolabınızı organize edin. Şimdi başlarsanız başarısız olamazsınız.

27 Aralık 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşıt burcunuzda ilerlediği için, partnerinizle romantik ve duygusal bir gün sizi bekliyor. Enerji potansiyelinizi heyecanlarınız doğrultusunda kullanacaksınız. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi dinletmesini bileceksiniz.

27 Aralık 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

27 Aralık 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda daha cesur ve tutkulu olmaya özen gösterin. İş yerinizdeki konumunuzun yeteneklerinize uygun olmadığını düşünmeye başladınız ve bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Sebze ve meyve tüketiminizi arttırın.

27 Aralık 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızınkapasitesi sizin içi çok önem teşkil ediyor. Bugün, kariyerinize katkı sağlayacağınız bazı kişilerle, iletişim içinde olacaksınız. Sakin yapınızın altında güçlü hedefleriniz var. Size sunulacak teklifleri olumlu bir şekilde değerlendirmeli ve sonuçlara mantıklı bir şekilde yaklaşmalısınız.

27 Aralık 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 26" R
Ay
Terazi
25° 15' 03" R
Merkür
Boğa
06° 29' 37"
Venüs
Boğa
25° 56' 09"
Mars
Koç
15° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 24"
Satürn
Balık
18° 07' 03"
Uranüs
Boğa
23° 31' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 44' 03"
Lilith
Başak
25° 35' 03"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>