Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kaçamak Planları Yapacaksın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 70%

Kişisel yaşamınız için yoğun yaşam tarzınızdan biraz ayrılmanın zamanı geldi. Aile üyelerinizden birinin veya bir arkadaşınızın sizinle konuşması ve size söyleyeceklerini dikkatlice dinlemeniz gerekebilir. Tüm bu harika enerjiyi bir şeylerin kalbine inmek için kullanmalısınız. Kim bilir, belki de yol boyunca bazı gizli hazineler keşfedebilirsiniz.

Bugünyerinde zor bir gün geçireceksiniz. Tabi ki, çok çalışmaya alışkınsınız; kendinizi görevlerinize adamak sizi hiç korkutmuyor. Sorun şu ki, bugün motivasyonunuzu bulmakta zorlanacaksınız. Birdenbire, yaptığınız şeyin kullanışlılığından şüphe duyacaksınız. Doğru ve kesin hedefleri olmayan herhangi bir işin korkunç yorucu olduğunu fark edeceksiniz. Mesleğinizde hiçbir anlam bulamama konusunda ısrar ederseniz, vites değiştirmeyi veyadeğiştirmeyi düşünmelisiniz.

Parasal mevzular bugün belirsiz görünebilir ve her zamanki ruh halinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu sizi stresli ve öfkeli yapabilir çünkü finansal konularla başa çıkma konusunda normalde daha başarılısınız. Bu tuzağa düşmeyin. Bu belirsizlik yarına kalmaz geçecek. Bu süreçte, eğer endişeleriniz çok artarsa bir veya iki gün bekleyin ya da yardım alın. Kendinize bir mola verin.

Bugün duyguların oldukça kuvvetli. Konuşurken ağzından ateşler püskürürse şaşırma. Kıvılcımlar çıkarabilirsin. İçinde güçlü hisler oluşuyor. Bu hisleri salmanın ise tam zamanı. İnsanların senin söyleyeceğin şeyleri duymaları gerek. Düşüncelerini içinde tutarak hem kendine hem de başkalarına kötülük yapmış oluyorsun.Belki henüz farkında değilsiniz ama çocuklar konusunda çok iyisiniz! Henüz bir ebeveyn değilseniz, bugün arkadaşınızın veya kardeşinizin çocuklarını ödünç almak ve biraz eğlenmek için harika bir gün olacaktır. Herkesi saatlerce eğlendirecek oyunlar ve aktiviteler bulabilirsiniz. Kendinizi çocuklarla ifade etmenin eğlenceli olduğunu göreceksiniz, zira çocuklar yetişkinlerin aksine samimiyeti ve dürüstlüğü takdir ederler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer kendine öfkeleniyor ya da kendini aşağılıyorsan, kendine acıma hastalığına yakalanmış olma ihtimalini göz önününde bulundurabilirsin. Bu demek değil ki işler yolunda gitmediğinde hiçbir şey hissetmemelisin. Ama negatif girdilere çok fazla takıldığın yerde depresyon senin için gerçek bir hale gelebilir ve sana pozitif hiçbir şey sunmaz. Duygularını tanı ve ona göre hareket et. Yarın ihtimallerin değişeceği yeni bir gün olacak.

27 Mart 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş ilişkiler hatıranızda canlanabilir. Geçmişten bir dönüş yaşanabilir. Eski dostlar ve eski ilişkiler gündeme gelebilir. Duygusal desteğe ihtiyaç duyduğunuz bir gün olabilir.

27 Mart 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanını yeniden düzenlemeye gitmek isteyeceksin. Kenarda biriktirdiğin parayı ev dekorasyonu için harcamayı düşüneceksin. Evli bir Balık burcuysan, eşinin ailesiyle ilgili sevindirici gelişmeler seni mutlu edecek. Günlük rutinlerine bir günlük ara verip, kaçamak yapma planların olabilir.

27 Mart 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın ilişkileriniz olan akrabalarınız ile bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sizleri kendi bakış açılarından yargılayabilirler. Alınganlığınızı kenara bırakarak sınırınızı çizmelisiniz. Kimsenin düşüncesi sizin gerçekliğiniz olamaz.

27 Mart 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da yakın arkadaşlarla daha çok ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Sezgilerinizi daha iyi kullanmaya bakmalısınız.

27 Mart 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer konusunda bir süredir uç noktalarda istek duyuyor sevgi içeren konuları boşluyordunuz. Bu da yalnız hissetmenize neden oluyordu.

27 Mart 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevrenizden ve sosyal ortamlardan güçlü destekler alabilir,konusunda önemli bir fırsat elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde aşk hayatınız konusunda güçlü destek alırken, teklifleri değerlendirebilir, varolan ilişkilerinizde romantik ve sevgi dolu bir akşam geçirebilir, çocuklarınızla ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınızı karıştıran biri var. Bu kişi aynı zamanda midenizde kelebekler uçuşmasına da neden oluyor. İlerleyen günlerde çok heyecan verici yeni bir ilişkiye başlama olasılığınız yüksek.

27 Mart 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayları abartmadan önce, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltabileceğini düşünerek, her zamanki temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız. Biraz daha temkinli olmalısınız.

27 Mart 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir insan grubunu yönetmeye başlayabilirsiniz veya yöneten kişinin yakınlarda olmadığı bir durumda inisyatifi elinize almak zorunda kalabilirsiniz. Diplomatik bir yaklaşımla, son derece isabetli hamlelerde bulunmanız mümkündür.

27 Mart 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte ateşli bir gece geçirmek isteyeceksiniz. Sıkı çalışmak, sizi olmak istediğiniz yere götürecektir. Yaşadığınız tüm problemler sona erecek ve aile bireyleriniz ile birlikte harika anılar biriktireceksiniz.  

27 Mart 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle şimdiye kadar üstüne gitmediğiniz sorunları karşılıklı tartışmak için harika bir gün. Bu içten konuşma arkadaşlığınızın daha da ilerlemesine neden olabilir. İşlerdeki yoğunluk nedeniyle baskı duysanız da yapmakta olduğunuz işi başarı ile sonuçlandıracaksınız. Sorumluluk alarak kendinizle ilgili değişiklik çevrenizde yükselmenizi sağlıyor. Beklediğiniz para dışında ummadığınız bir kısmet olacak. Rahat bir uyku için yatağa girmeden önce günlük stresten arının.

27 Mart 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 09' 54" R
Ay
Aslan
25° 29' 21"
Merkür
Koç
29° 45' 49"
Venüs
Boğa
19° 45' 07"
Mars
Koç
11° 24' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 14"
Satürn
Balık
17° 46' 60"
Uranüs
Boğa
23° 13' 40"
Neptün
Balık
29° 19' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
21° 28' 56"
Lilith
Başak
25° 01' 36"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>